znova Hladik

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Thajský box

Příspěvekod Anonymní » ned 19. čer, 2005 9:38

Jsem z Moravy a tady jsme prvně viděli knihu RH, a pro většinu republiky je to opravdu průkopník v ČR něčeho jiného než je Karate Judo, jinak to video je fakt strašné!!! :?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re

Příspěvekod Pejsano » ned 19. čer, 2005 10:39

Pan Hladik si urcite vydelat umi!!!
Nepripada mi moc fer,chtit od noveho zaka hned na prvnim treninku zaplacenou slozenku na pul roku dopredu.
Vubec nechapu lidi v Koline, proc u pana Hladika vubec cvicej?!
Proc radeji necvici napr. u AVSE za mene penez a vice hodin treninku.
Nebo proc treba nepozadaj poradneho SiFu pana Macka
viz http://www.hungga.org
Pejsano
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Thajský box

Příspěvekod Empty_Bell » pon 20. čer, 2005 11:46

Možná by jste se mohli místo kritizování p. Hladíka věnovat bedlivěji tomu, co právě teď děláte. Pokud to budete dělat na 100%, nezbude místo pro kritiku někoho jiného.

Osobně přeju panu Hladíkovi, ať se mu v jeho cvičení daří, a tak jako nám všem ostatním, ať se mu daří dál na sobě pracovat.

E.B.
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Sai » pon 20. čer, 2005 12:43

podle mě je ale chyba na straně rodiny Lam, že mu vůbec dala požehnání na vytvoření školy a nechala ho pověsit si jejich znak na štít jeho tělocvičny.. :(
Naposledy upravil Sai dne pon 07. lis, 2005 21:38, celkově upraveno 1
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » pon 20. čer, 2005 13:09

Empty_Bell píše:Možná by jste se mohli místo kritizování p. Hladíka věnovat bedlivěji tomu, co právě teď děláte. Pokud to budete dělat na 100%, nezbude místo pro kritiku někoho jiného.

Osobně přeju panu Hladíkovi, ať se mu v jeho cvičení daří, a tak jako nám všem ostatním, ať se mu daří dál na sobě pracovat.

E.B.

zajimalo by me co na 100% delas ty...pises prispevky do disk.for?
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

satisfakce

Příspěvekod Anonymní » pon 20. čer, 2005 13:22

Pánové nechte toho.Nemá to smysl.Myslim si že nejčestnější způsob(a podle mě čest ke kung fu patří)by bylkdybyste to šli všechno co tady řešíte říct hladíkovi osobně.Nejsem jeho příznivce,ale myslim si že tady probíhá jen něco jako politika.Proč na někoho házet hovna.Pravda si vždycky cestu najde takže ho nechte.Možná nic neumí,ale je lepší cvičit špatné kung fu než brát drogy.Sbalte svoje notebooky a cvičte nebo ho děte když nic neumí zbít.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: znova Hladik

Příspěvekod warrern » úte 21. čer, 2005 6:53

raduz píše:Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.
Takze co vy na to? :wink:

Pro lidi z okolí valmezu je daleko lepší trénovat u Mistra Pavla Adámka. Ale Hladík je taky prý dobrý. Jestli chceš, tak mrkni na www.hungkungfu.cz. To jsou stránky školy mojeho dobrého mistra Pavla Adámka
warrern
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Empty_Bell » úte 21. čer, 2005 8:22

Riverman píše:
Empty_Bell píše:Možná by jste se mohli místo kritizování p. Hladíka věnovat bedlivěji tomu, co právě teď děláte. Pokud to budete dělat na 100%, nezbude místo pro kritiku někoho jiného.

E.B.

zajimalo by me co na 100% delas ty...pises prispevky do disk.for?

na 100% nekritizuju Hladíka :wink:
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 21. čer, 2005 19:05

Já osobně jsem z Brna a cvičím u mistra Adámka a ten opravdu dokáže naučit Je to dobrý mistr
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 21. čer, 2005 20:30

Jura píše:Já osobně jsem z Brna a cvičím u mistra Adámka a ten opravdu dokáže naučit Je to dobrý mistr

To jo. Co taky chcete po Mistrovi který je osobní žák Velmistra Lam Chun Faie z dalekého Hong Kongu. Z toho taky plyne že žijící patriarcha stylu Velmistr Lam Cho je Adámkův si-gung.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 22. čer, 2005 17:30

:? Hmmm, to by mě zajímalo, kolik tenhle sifu strávil se svým mistrem čistého času...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Zjevení

Příspěvekod pavela » pát 24. čer, 2005 7:00

8O 8O 8O 8O 8O Právě jsem na Nově viděl zjevení z říše duchů a zombie. Byl tam Hladík s nějakym číňanem, bohužel jsem viděl jenom konec, takže nevím jestli to byla estráda, horror nebo truchlohra??? 8O 8O 8O 8O 8O
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Zjevení

Příspěvekod Empty_Bell » pát 24. čer, 2005 8:12

pavela píše:8O 8O 8O 8O 8O Právě jsem na Nově viděl zjevení z říše duchů a zombie. Byl tam Hladík s nějakym číňanem, bohužel jsem viděl jenom konec, takže nevím jestli to byla estráda, horror nebo truchlohra??? 8O 8O 8O 8O 8O

Musím říct, že jsem také viděl Snídani s Novou, a že mi pan Hladík udělal radost.

Nehodnotím teď techniku, styl, atd, ani nemohu. Každý člověk má jisté dispozice, každý člověk cvičí jinak, a kdo je z nás takový "mistr", že může hodnotit Cestu druhých? Podle mne uvidět Cestu toho druhého znamená ocenit jeho snahu.

Moje radost byla z tohoto důvodu: Pan Hladík cvičí s nasazením, opravdově, a svým životním postojem vyjadřuje radost z toho, co dělá. A o tom to je!

Jupíííí!!!
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 24. čer, 2005 8:29

Ukropcany, coz takhle vnest trochu radosti do zatuchleho sklepa?

Jestli chces poznat pana Hladíka, přijeď za ním, a promluv si s ním, zacvič si s ním a hlavně - nespěchej v názoru.

Co se týče některých příspěvků tady: Nasranost, výsměch, povrchnost, závist a malichernost. Opravdu ty pravé hodnoty pro rozvoj vlastního BU. ®eby náš specifický národní styl - Hun Čecháčství Ping Pong?

Doufám že už nedorazil i na Slovensko...
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 24. čer, 2005 8:48

4EB

Promiň, ale přijet za panem Hladíkem?

1.Je to ztráta času, chodit k někomu jako on, když v ČR žijou opravdový mistři Gung Fu, jako třeba Si fu Jiří Hušek nebo Qin Ming Tang Shi fu a další.

2.Pan Hladík stejně hned volá policii nebo posily.

Bye bye

Jsem smutný z toho,že se tu prezentují takový lidé jako on a představují Gung fu veřejnosti.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 24. čer, 2005 8:55

Anonyme, když chceš kohokoliv poznat, musíš se s ním nejprve seznámit. To dá rozum. Ale ně nějak povrchně. Ten řekl to, ten udělal ono. To je znalost na hovno.

Ale ty radši někoho hned odsoudíš, že jo? Je to snažší a hlavně rychlejší.

Ne, ten Tvůj smutek pramení jenom z Tebe. Jestli nedokážeš ocenit pozitiva a ani nedokážeš pokusit se je najít u druhých, musíš být velmi, velmi smutný člověk...
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

EB

Příspěvekod roza » pát 24. čer, 2005 9:06

Kdyz se vyjadrujes k abstraktnim pojmum ,clovek nemuze vicemene rici nic proti ,prestoze meles blbosti.
Kdyz se ale zacnes vyjadrovat ke konkretnim vecem ,udalostem ,osobam o kterych vis kulovy ,tak to uz ze sebe delas regulerniho blba.
Tzv. moralka ,tolerance atd. mohou sice byt vseobjimajici ,ale i ony si zaslouzi uplatneni po zvazeni realnych faktu.A tech se ti ,ruku na srdce ,pohrichu nedostava...

Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: EB

Příspěvekod Empty_Bell » pát 24. čer, 2005 9:12

4Roza:

Kdyz se vyjadrujes k abstraktnim pojmum ,clovek nemuze vicemene rici nic proti ,prestoze meles blbosti.

Kdyz se ale zacnes vyjadrovat ke konkretnim vecem ,udalostem ,osobam o kterych vis kulovy ,tak to uz ze sebe delas regulerniho blba.

Tzv. moralka ,tolerance atd. mohou sice byt vseobjimajici ,ale i ony si zaslouzi uplatneni po zvazeni realnych faktu.A tech se ti ,ruku na srdce ,pohrichu nedostava...

HEZKÝ DEN PŘEJU

E.B.

:D
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: EB

Příspěvekod mao » pát 24. čer, 2005 9:16

:idea:

ze by se vysvetlilo kam zmizel ryunin?
mao
pokročilý diskutér