Moderátor: pm
Empty_Bell píše:Možná by jste se mohli místo kritizování p. Hladíka věnovat bedlivěji tomu, co právě teď děláte. Pokud to budete dělat na 100%, nezbude místo pro kritiku někoho jiného.
Osobně přeju panu Hladíkovi, ať se mu v jeho cvičení daří, a tak jako nám všem ostatním, ať se mu daří dál na sobě pracovat.
E.B.
raduz píše:Tak tu pozeram, ze ste R. Hladika pekne "prebrali". V novom FIGHTERSe v rubrike interview je rozhovor s majstrom Kostasom z Grecka - zakladatelom Europskej federacie hung gar (E.F.S.L.P.H.K.F.) A ten sa v clanku vyjadril, ze cvicenie v skole R. Hladika je podla neho dobrou volbou pre cvicenie hung gar v CR okrem aj inych skol.
Takze co vy na to?
Riverman píše:Empty_Bell píše:Možná by jste se mohli místo kritizování p. Hladíka věnovat bedlivěji tomu, co právě teď děláte. Pokud to budete dělat na 100%, nezbude místo pro kritiku někoho jiného.
Osobně přeju panu Hladíkovi, ať se mu v jeho cvičení daří, a tak jako nám všem ostatním, ať se mu daří dál na sobě pracovat.
E.B.
zajimalo by me co na 100% delas ty...pises prispevky do disk.for?
Jura píše:Já osobně jsem z Brna a cvičím u mistra Adámka a ten opravdu dokáže naučit Je to dobrý mistr
pavela píše:8O![]()
![]()
![]()
Právě jsem na Nově viděl zjevení z říše duchů a zombie. Byl tam Hladík s nějakym číňanem, bohužel jsem viděl jenom konec, takže nevím jestli to byla estráda, horror nebo truchlohra???
![]()
![]()
![]()
![]()
mao píše::idea:
ze by se vysvetlilo kam zmizel ryunin?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků