Miro-Seminář Baguaquan

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

ghg

Příspěvekod Anonymní » ned 07. srp, 2005 18:24

Dobrej byznys..2000,- za víkend..hm..Takhle se vydělává.Připomíná mi to Reiky "zasvěcení"5000,-za víkend.Cvičil sem pár roků Tang Lang.V případě zájmu volejte na č 777648726.Jedna sestava se dá "naučit"za víkend.Cena jedné sestavy-20000,-.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ghg

Příspěvekod tokugawa » ned 07. srp, 2005 18:55

littlearts píše:Dobrej byznys..2000,- za víkend..hm..Takhle se vydělává.Připomíná mi to Reiky "zasvěcení"5000,-za víkend.Cvičil sem pár roků Tang Lang.V případě zájmu volejte na č 777648726.Jedna sestava se dá "naučit"za víkend.Cena jedné sestavy-20000,-.

Tohle se neda komentovat...¨

Moc se Mirovi omlouvam, ze jsem byl pracovne pryc, jinak bych velmi rad cvicil. Vzhledem k tomu, ze to jsou VELMI intenzivni seminare a musi se uhradit Mirova cesta a pobyt tady, tak to neni nijak prehnane. Tak bych radil Mirovi i ostatnim, aby si citovaneho dusevniho prujmu moc nevsimali. Uslapnuty pocuchany EGO se vzdicky najde a velka Ceska zavist se vzdycky ozve...
tokugawa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

kjk

Příspěvekod Anonymní » ned 07. srp, 2005 20:12

Tady vůbec nejde o závist,ale o princip.Prostě to nechápu.2000,-za víkend?Můj bývalý sifu bral 400,- za měsíc a mohl jsem s ním trávit každý den.Můj současný sifu si bere podobně a můžem s ním být několikrát týdně.Nedávno jsem četl na stránkách Pana Rzounka že chce za víkend tušim 400-500.Jeho mistr Wong Nim Yi bude chtít tušim 60euro.Ale to jsou všechno lidi kteří cvičej 20-30 let.Prostě je to přehnaný.Nešel bych na to ani kdybych byl milionář.Připomíná mi to způsoby Pana Nikoly Luky.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: kjk

Příspěvekod Anonymní » ned 07. srp, 2005 22:02

Miro je zlatokop. Ale mydlí to pres duchovno. Haleluja.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ly » pon 08. srp, 2005 10:49

-end-
Naposledy upravil ly dne pon 08. srp, 2005 11:36, celkově upraveno 1
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: kjk

Příspěvekod irzounek » pon 08. srp, 2005 11:27

littlearts píše:Tady vůbec nejde o závist,ale o princip.Prostě to nechápu.2000,-za víkend?Můj bývalý sifu bral 400,- za měsíc a mohl jsem s ním trávit každý den.Můj současný sifu si bere podobně a můžem s ním být několikrát týdně.Nedávno jsem četl na stránkách Pana Rzounka že chce za víkend tušim 400-500.Jeho mistr Wong Nim Yi bude chtít tušim 60euro.Ale to jsou všechno lidi kteří cvičej 20-30 let.Prostě je to přehnaný.Nešel bych na to ani kdybych byl milionář.Připomíná mi to způsoby Pana Nikoly Luky.

Cest,
no ja bych se Mira chtel zastat - ty finance jsou veci mezi nim a lidmi kteri se od neho chteji ucit. Nikomu jinemu do toho nic neni. To ze si nekdo jiny bere penez vic nebo min neurcuje cenu kterou si udelam ja sam. PROC by si Miro nemohl udelat cenu jakou si udelal??? Duvod??? :-)
zdar a silu
yw
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

for Yiwan

Příspěvekod Anonymní » pon 08. srp, 2005 12:58

Ber to Ivan ako nazor, no kedze sme iny, kazdy ma aj iny nazor, no a niekomu sa moze zdat cena 2000Kc v CR podmienkach ako nehorazna a dotycneho pokladat za zlatokopa (a nie za pokorneho zobraveho budhistickeho mnicha, ako sa tu sam kedysi Miro prezentoval). Ostatne urobil to aj sam Miro inej diskusii:

"Miro pise:
Asi pred 5.-7. rokmi som bol na sukromnom mailing liste Dou Wanchuna (vstup iba na pozvanie), ale ked som sa odvazil kritizovat jedneho z jeho ucitelov, ze 400 USD od kazdeho ucastnika za dvojdnovy seminar je predsa len prilis vela a ze je to svojim sposobom nezodpovedne a hamizne, pretoze takto tie ceny seminarov bojovych umeni budu za chvilu neudrzatelne, taktne ma "podmienecne vylucil" a tak som sa nanho i na jeho list taktne "vykaslal". Zrejme je celkom dobry v tom svojom Beishaolin. Co s nim chces?"
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod romantimpl » pon 08. srp, 2005 14:45

No, je trochu rozdíl 400 dolarů (skoro 10 000 Kč) za víkend a 2000 Kč za víkend. Halt byste si měli zvyknout, že se tím lidé taky mohou živit, platit si letenky, vlaky, ubytování, stravu a něco prostě dát na účet atd. Tady v česku by všichni chtěli všechno nejraději zadarmo, a proto si tu taky nikdo nic nevydělá. Já jsem na jeho seminářích byl a nepovažuju to za vyhozené peníze, právě naopak.
Taky jsem byl na semináři Petera Ralstona v Holandsku, kde cena semináře za den byla 100 euro. Pro člověka z východního bloku je to větší pálka než pro holanďany, ale taky to nepovažuju za vyhozené peníze. Jestliže má někdo vytvořit vhodné prostředí pro to, aby se lidi mohli něco naučit, musí se tomu věnovat veškerý čas a energii, a tudíž na tom být závislý i existenčně - to je fakt tak nepochopitelný, littlearts a další?
romantimpl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

fgf

Příspěvekod Anonymní » pon 08. srp, 2005 14:54

No pokud ta cena odpovídá kvalitě,tak dejme tomu,ale stejně se mi to zdá moc.Takhle kdyby to dělal každej tak cvičej jen samý zbohatlíci,jelikož kdybych se chtěl něco naučit tak ty semináře budu muset absolvovat 1-2 za měsíc a ne 1-2 za rok.Trochu mi to připomíná jednoho mistra v Praze.Nebudu jmenovat abych neurazil.Cvičila se sestava Taichi s mečem.Cena za víkend 1600,.Když sem se zeptal na opakovací semináře tak mi řekli za rok.®e mám zatim cvičit ten rok a za rok že mi to opravěj.Trochu divný...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod romantimpl » pon 08. srp, 2005 15:47

U Mira to funguje tak, že pokud se účastníš dalších následujících seminářích šla cena o 1/3 dolů. To se mi opravdu nezdá nelidské.

Zbohatlík? Jestli je na tom někdo tak špatně, že nemůže měsíčně ušetřit 2 litry (třeba tak, že si leccos odepře), tak ať se vykašle na semináře nebo změní zaměstnání. Je to sice otřepané klišé, ale když člověk chce opravdu něco dělat, tak si cestičku k penězům nějak najde.
romantimpl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Miro » pon 08. srp, 2005 20:15

Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?

Littlearts, vies co? Urobim vynimku z pravidiel a ponuknem Tebe jedinemu ucast na najblizsom seminari za polovicnu cenu - bude to seminar 20-22. srpna (este nie je iste, ci to bude na dva alebo tri dni) na temu "Pouzivanie mysle vo vnutornych styloch bojovych umeni". Budem chciet od Teba za to iba jednu jedinu vec - aby si napisal recenziu toho seminaru, presne tak, ako ho zazijes - co sme na seminari preberali, aka bola hlbka vyuky, ako sa Ti seminar pacil ci nepacil, aka je uroven mojej vyuky v porovnani s inymi ucitelmi, ktorych poznas, co bolo dobre a co zle a tak... Skus schrastit tie prachy a prid, ak chces. Ja Ti garantujem, ze to, co sa tam budeme ucit, nikto v Cechach a na Slovensku este nikdy neucil a tak skoro ani ucit nebude. Potom si mozes trebars zajst i na seminare s Chen Xiaowangom, Zhu Tiancaiom ci dalsimi legendami (ktori cvicia 20 i 30 rokov a viac) a budes si moct porovnat, od koho si sa naucil viac - ci so mnou alebo s onymi legendami, resp. ci so mnou za vikend alebo so svojim byvalym ci terajsim shifuom za niekolko mesiacov ci rokov cvicenia. A potom to tu pekne napises, presne podla Tvojho cisteho svedomia, dobre? Obzvlast budem chciet od Teba vyjadrenie, ci si este stale myslis, ze ta cena za seminar je skutocne premrstena. Myslim, ze je to fair ponuka, nie?
Tu je strucne info, aby si bol v obraze:
http://www.cbox.cz/baguaquan/info7-cz.htm

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 08. srp, 2005 20:50

Miro píše:Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto posledneho vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?

Littlearts, vies co? Urobim vynimku z pravidiel a ponuknem Tebe jedinemu ucast na najblizsom seminari za polovicnu cenu - bude to seminar 20-22. srpna (este nie je iste, ci to bude na dva alebo tri dni) na temu "Pouzivanie mysle vo vnutornych styloch bojovych umeni". Budem chciet od Teba za to iba jednu jedinu vec - aby si napisal recenziu toho seminaru, presne tak, ako ho zazijes - co sme na seminari preberali, aka bola hlbka vyuky, ako sa Ti seminar pacil ci nepacil, aka je uroven mojej vyuky v porovnani s inymi ucitelmi, ktorych poznas, co bolo dobre a co zle a tak... Skus schrastit tie prachy a prid, ak chces. Ja Ti garantujem, ze to, co sa tam budeme ucit, nikto v Cechach a na Slovensku este nikdy neucil a tak skoro ani ucit nebude. Potom si mozes trebars zajst i na seminare s Chen Xiaowangom, Zhu Tiancaiom ci dalsimi legendami (ktori cvicia 20 i 30 rokov a viac) a budes si moct porovnat, od koho si sa naucil viac - ci so mnou alebo s onymi legendami, resp. ci so mnou za vikend alebo so svojim byvalym ci terajsim shifuom za niekolko mesiacov ci rokov cvicenia. A potom to tu pekne napises, presne podla Tvojho cisteho svedomia, dobre? Obzvlast budem chciet od Teba vyjadrenie, ci si este stale myslis, ze ta cena za seminar je skutocne premrstena. Myslim, ze je to fair ponuka, nie?

Miro
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 08. srp, 2005 22:03

Miro, nic si z toho nedělej... kdo chce psa bít...

Můj učitel občas říkává "nevyhazuj zlato oknem"...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 8:17

[quote="Miro"]Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?

Ano, kolko na tom seminari bolo ludi? Ak je cestovne a strava tvojho synovca ako pises 2000Kc, tak dajme tomu su tvoje naklady ak viacej papas 3000Kc, ak si mal na seminari trebars 10 ludi, tak potom vychadza prenajom telocvicne 10x2000-5000=15000Kc. To ste cvicili v kongresovej hale?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 8:20

Sorry, zabudol som na tvoj zisk, cize este -5000Kc, cize prenajom vychadza
10000Kc, co sa mi stale zda nejako vela.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 8:52

Anonymní píše:
Miro píše:Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?

Ano, kolko na tom seminari bolo ludi? Ak je cestovne a strava tvojho synovca ako pises 2000Kc, tak dajme tomu su tvoje naklady ak viacej papas 3000Kc, ak si mal na seminari trebars 10 ludi, tak potom vychadza prenajom telocvicne 10x2000-5000=15000Kc. To ste cvicili v kongresovej hale?

Anonyme díky, že jsi za mne provedl hrubý odhad. Ale i mnichové jsou taky lidi, tj. mohou být ješitní a podnikaví. No nic, ať žije duchovní umění. Haleluja.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pre detektiva Karola a jeho asistenta Sigmunda

Příspěvekod ly » úte 09. srp, 2005 9:05

Anonymní píše:Ano, kolko na tom seminari bolo ludi? Ak je cestovne a strava tvojho synovca ako pises 2000Kc, tak dajme tomu su tvoje naklady ak viacej papas 3000Kc, ak si mal na seminari trebars 10 ludi, tak potom vychadza prenajom telocvicne 10x2000-5000=15000Kc. To ste cvicili v kongresovej hale?

Hm píše:Anonyme díky, že jsi za mne provedl hrubý odhad. Ale i mnichové jsou taky lidi, tj. mohou být ješitní a podnikaví. No nic, ať žije duchovní umění. Haleluja.

Ale no tak, no tak...naco hned taketo unahlene zavery ... a co ak bolo ucastnikov menej, pani, hm? :wink:
ly
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 9:50

Anonymní píše:
Miro píše:Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto posledneho vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?

Miro

Kurňa to je JE©ITA!!!! Nejmenuje se příjmením Narcis? Miro Narcis?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 10:14

V téhle republice ( či policejním státě či co to jsme ) si lidi nezvykli na to, že to jediné opravdu cenné je VZDĚLÁNÍ - a za vzdělání se platí. A pokud je to někomu líto obětovat ( = investovat ) do svého vzdělání nějaký ten peníz, nechť zůstane buranem a nevzdělancem!
Co je zadarmo, nemá žádnou cenu a lidi si toho neváží.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 10:25

halialaetus píše:V téhle republice ( či policejním státě či co to jsme ) si lidi nezvykli na to, že to jediné opravdu cenné je VZDĚLÁNÍ - a za vzdělání se platí. A pokud je to někomu líto obětovat ( = investovat ) do svého vzdělání nějaký ten peníz, nechť zůstane buranem a nevzdělancem!
Co je zadarmo, nemá žádnou cenu a lidi si toho neváží.

život.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...