Taky si myslim že je to super.Anonymní píše:A este je super, ze Miro bude vyucovat ozajstne secrets kazdeho, kto pride na seminar, cize vlastne po tomto seminari secrets uz nebudu secrets. Co je naozaj super.

___
Jox
Moderátor: pm
Taky si myslim že je to super.Anonymní píše:A este je super, ze Miro bude vyucovat ozajstne secrets kazdeho, kto pride na seminar, cize vlastne po tomto seminari secrets uz nebudu secrets. Co je naozaj super.
romantimpl píše:Ve formě, kterou cvičím, jsou 2 otočení, jedno na patě a jedno na špičce. Někteří to cvičí s mezikrokem. Já to dělám odlehčením té nohy, na které se otáčím, tedy něčím jako nadskočením, aniž bych se ale úplně odlepil od země. Dá se takto eliminovat poškození kolene?
Já jsem při tomto pohybu nic problematického necítil, ale pravda je, že jsem tomu nevěnoval tolik pozornosti jako například udržení rovnováhy a tahle spojitost mi unikla.
paja píše:Chtel bych zareagovat zpetne na nekolik prispevku
Xiao, nechci ti krivdit, urcite mi utekla spousta tvych prispevku, ale prijde mi, ze tvoris opozici zdejsim mistrum diskuterum a jaxi napsal shifuum na ceskoslovenske wushu scene a v posledni dobe se snazis vetrit do prizne Suna a ziskat alespon nekoho na svou stranu
Zdravi Vas
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník