Feng Shan Shi

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 13:45

volejte či pište.Upřímnost bolí,ale nebojim se! 608244626.723971618.Jména-Petr Dostál.Justiční stráž Písek,Miroslav Lid,Jiří Hušek,Magda Hušková,To by mělo stačit.Pokud by vám tito lidé tvrdili že si vymejšlim tak ať se propadnu do země!!!Už mě to nebaví.Konec politiky!!!Teď si připadám jako bonzák :lol: :lol: :lol: aLE CHCI TO JEN OSVĚTLIT. :idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sdf

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 13:58

:idea: Jak zní jedna poučka z taoistických textů-"jeli člověk pravdivý,nemá se čeho bát" :idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pon 24. říj, 2005 14:04

Kluci od Dufukuna vzdali a dostali nakládačku? To mě začíná zajímat, jak to teda bylo? Máte z toho video? Dongwu co je?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pon 24. říj, 2005 14:05

littlearts - teda ti povim ,ses ale pekne rozjel.Tak nejak jsem uz chtel reagovat na ruzne tve predchozi prispevky v ruznych forech.Tvuj zaber se zda obrovsky a vypada to ,ze mas ke vsemu co rict.O to tezsi je ale na tebe reagovat ,nekdy mi tvuj projev prijde silne schizofrenicky.Jak se nekdy snazili i ostatni ,co te znaji ,ironicky naznacit ,misto sirky zaberu by prospela spis hloubka a vydrzet se prezentovat delsi dobu jako zak urciteho ucitele ,se vsim ,co k tomu patri by taky neuskodilo.
Snad kdybys chtel zaujmout vysledky sveho treninku ,pusobilo by to lepe ,nez kdyz se o to snazis jen mixem bulvarnich vyroku a cinskych dezinterpretovanych blabolu.
Chapu ,ze se budes snazit bulvarnost ukryt za rousku "pravdomluvnosti a primosti" ,otazka je ,jestli ti to nekdo jeste uveri.
Ten tvuj posledni vyrok Husek vs Macek .......nevim,nevim,chlapce. :roll:
Abych ti usetril cas : ano ,zname se.
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:10

Pavelo nech toho.Já sem se ještě nepředstavil.Záměrně čekám jak se vše vyvine.Pár lidiček mne připravuje.Ale než začnu obcházet školy tak potřebuji ještě tak rok abych měl stoprocentní jistotu.S Dong Wu sem ještě nemluvil-jen chvíli po telefonu.Každopádně pokud dostal tak budu chtít vědět od koho,aby mě to pořádně nakoplo.To je ta nejlepší motivace.Vzpomínám si jak měl konflikt můj bratřík s nějakejma náckama nebo co to bylo.Počkali jsme si na ně o týden dýl s jednim mistrem Goju Ryu a ještě s chlapíkem co cvičí dlouho Thieu Lam Tu-měl bys vidět jak se tvářily :lol: :lol: :lol: Ale vždy je třeba hledat jednotlivce!!! 8) 8) 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:14

for Roza-to sem rád.Zavolej a popovídej si s Huškem sám.Nechci tady vybalovat koho všechno pomlouval.Už jen z vděku ne,protože mi dal dost. :wink: :wink: :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: dsd

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:15

littlearts píše:Vim to přesně do prdele,tak mě nenapadej.Chodil sem tam čtyři roky a proč by si vymejšleli???To fakt nevim.Prej byli na nějaký soutěži nebo co kterou Hung gar pořádali a byla to prý tragédie.Pokud to chceš slyšet od nich nebo chceš konkrétní jména či tel tak není problém.Jo a ve slově nevíš se píše měkké i po slově V.

Máš to chlapče malinko pomotaný :D . Pravděpodobně mluvili o soutěži, kterou pořádal hladík a jeho "hung gar", to byla skutečně komedie.

Jinak sifu Hušek má se sifu Mackem velmi dobrý vztah, pokud mě moje informační zdroje nemystifikují.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:20

Každopádně-na druhou stranu(abych ti připomněl tu svoji schizu)si myslim že Hušek je na úplně jiné úrovni než nějakej Macek,takže je nechci srovnávat,to mi nenáleží.Jen sem se vyjádřil k danému tématu a spousta dětí se zase chytlo..Proto mě to tu baví.... :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:25

for Anonymní-sem si jist že tam padlo jméno Macek.Buď se také zůčastnil nebo ho viděli někde cvičit.Říkali mi že to vypadalo hrozně-že to nebyl Hung Gar.Samozřejmně to ale srovnávali s Huškem,takže nevim... :wink: :? :wink: Určitě se na něj zajdu někdy podívat,abych si mohl udělat úsudek :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:28

Co se týče mistra Lam Chun Sing-to je Mackovo učitel???O tom Hušek mluvil že cvičil v Alkasu a bylo to prý hrozný.To má bejt jako Mackovo učitel nebo někdo z rodiny Lam???Petr Dostál mi říkal že se mu chvěla ruka když mu ji podával a že sotva stál.Máte tam čísla tak si to ověřte!!! :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:33

Vše co jsem tady napsal je pravda.To můžu přísahat na smrt.A už byste mohli vědět že za těch pár měsíců co sem lezu sem se vždy vyjadřoval velice upřímně a mnoha lidí se to dost dotklo místo toho aby si toho vážily... :wink: :wink: :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sdf

Příspěvekod jox » pon 24. říj, 2005 14:33

littlearts píše::idea: Jak zní jedna poučka z taoistických textů-"jeli člověk pravdivý,nemá se čeho bát" :idea: :idea: :idea:

Obávám se, že tadle poučka Tvuj strach nevyřeší. Ve Tvym případě spíš naopak :cry: . Sázel bych spíš na Tvou uměřenost a chápavost.
___
Jox

PS: Dybys byl registrovanej, rači bych todle poslal SZ.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pon 24. říj, 2005 14:34

littlearts - no ,vis ,ja mu volat nemusim ,jeho nazor na tebe jsem slysel ,stejne tak jako nazory ostatnich Pisecaku i lidi z ruznych prazskych skol ,ktere jsi poctil svym udajnym studiem.
Navic nejsem co do nazoru limitovan tim ,co jsem slysel ,ale dokazu si ho i vytvorit sam na zaklade par setkani.
Nikdo ti neupira pravo se k cemukoliv tady i jinde vyjadrovat ,chtel jsem jen pripomenout ,ze jde o ZPUSOB ,jak to delas.
Pri pouzivani nekterych jmen a slov by to clovek mel delat s rozmyslem ,tim spise ,pokud se citi byt soucasti urcite spolecnosti ,a aby to tak citili i ostatni.
Jen mam pocit ,ze se touhle prezentaci sve osoby sam vylucujes.
Na rovinu - ve ktere seriozni skole te dnes radi uvidi?
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:40

A jsme u toho Rozo.Také nejsi schopen docenit moji upřímnost a necháš se očkovat lidmi kteří mě vůbec neznají.Můžeš mi napsat jaké Pražské školy jsem měl jako poctít svým studiem???Vim jen o dvou a ty mě znají takového jaký sem a ne to co "slyšeli".My jsme spolu někdy byli???A odkud si???O mě víš jak se jmenuji a kde bydlim.Já to sem na rozdíl od spousty jiných lidí(ne všech) píšu,protože nic nemusím skrývat.A co ty??Kdo ti co vyprávěl???Neřikej mi že sem tak probírané téma??? :) Začni to sem psát a pořádně detailně.Rád s tebou i s ostatními vše proberu.Pravda je jen jedna a já se ji nebojím i když lhát samozřejmně také umim.Tak jeď.Těšim se.Piš co to dá :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sd

Příspěvekod SnEk » pon 24. říj, 2005 14:42

littleartrs píše:Co se týče návštěvy Lam Chun Fai nebo Lam Chun Sing???Teď nevim přesně-jeden z nich tam ale byl v Píseckém Alkasu-no moc dobrou pověst si tam neudělal.Prý tam cvičil Bong Bo z Tang Lang a působil prý jako by byl po obrně.Tak nevim kde je pravda...A vlastně ani nevim proč cvičil Bong Bo-on cvičí i Tang Lang???Dost mě Česká kung fu scéna začíná odrazovat.Samé pomluvy,překrucování pravdy a tak dále a tak dále...

Pokud nekdo chce ale urazet meho sigunga Lam Chun Singa tak to by mne velice urazilo. Prosim opatrne s temi slovy!!!
SnEk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:48

Do prdele kde žiješ???Pozor se slovy???Jediný co dělám že píšu věci které byli řečeny a ty by si měl sundat růžové brýle!!!Už jsme u toho.Zase nějakej člověk kterej s upřímností nechce mít nic společného.Já neřekl že je sráč.Já na něj nemam.Pokud si ale maslíš že je bůh tak běž za Huškem nebo jeho Sifu NG Ngok Pui.Pusť jim video se svým Sifu a oni ti řeknou co a jak. :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 14:53

Co se týče mě tak já ty brýle nemám.Nemyslim si že člověk z Asie vždy musí být nadčlověk.Nemluvim o Sifu Du.U toho moc dlouho nejsem,ale myslim že je svou kvalitou a svým přístupem zde v Čechách nedoceněn.O mém dalším učiteli mluvit nebudu.Přece jen se musim jistit kdybych náhodou byl zase silně pomluven a pošlapán nějakými anonymními osobami které někde něco slyšeli a které neznám. :wink: :wink: :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pon 24. říj, 2005 14:54

littlearts - pravda je jen jedna :?: :idea: Nepochybuji o tom ,ze ta tvoje.

Ne ,nedocenim to cemu rikas uprimnost ,protoze ,a nejen na mne ,to pusobi daleko vice jako naprosty nedostatek vychovani a taktu.Protoze jsem tvoji argumentaci ocekaval ,uz o dva prispevky zpet jsem napsal :"Chapu ,ze se budes snazit bulvarnost ukryt za rousku "pravdomluvnosti a primosti" ,otazka je ,jestli ti to nekdo jeste uveri."
Nepochybuji ,ze te v prazskych skolach znaji takoveho ,jaky jses - to je to ,o cem jsem prave mluvil.
Byl bys ted tak laskav ,predtim ,nez mi zacnes klast dalsi dotazy ,a odpovedel na mou posledni otazku :"Na rovinu - ve ktere seriozni skole te dnes radi uvidi?"
Dekuji
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sd

Příspěvekod jox » pon 24. říj, 2005 14:54

littleartrs píše:Dost mě Česká kung fu scéna začíná odrazovat.Samé pomluvy,překrucování pravdy...

:wink: Nojo, komu by se pomluvy líbily.
Tys tu řek, že si vod někoho slyšel, že někdo jinej řek něco nelichotivýho vo mistrovi jiný(!) školy a jinym(!) stylu kungfu. A přísaháš na svuj život že je to (co vlastně?) pravda. Přesně toto se nazývá jednim hezkym českym slovem - uhodneš jakym?
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SnEk » pon 24. říj, 2005 14:55

littlearts
podle toho co tady pises to vypada jako by si rozumnel vsude a vsemu. Nakonec ani nevis o ktere soutezi to vlastne mluvis. Pusobis spis jako trouba co nezaujme jinak nez ze do nekoho rejpe a ohani se tim ze pravda boli, zvlaste kdyz si ty pravdy vymejslis. Kdyz tu hloupe urazis Lam Chun Singa a ani nevys ze je to jeden ze synu Lam Cho a vnuk Lam SaiWinga. Tak je uplne jedno ci je to sifu a ty jsi dost velky ubozak.
Nez si nekoho takhle zacnes brat do huby tak si nejdriv over jestli to co chces rikat je pravda.
Pri jedne z poslednich navstev LamCanSinga v Praze mu projevoval sifu Husek velkou uctu, tak nevim co to tu placas za hovadiny.
SnEk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...