Feng Shan Shi

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Re: dfd

Příspěvekod SnEk » čtv 27. říj, 2005 11:08

littlearts píše:Jo ještě něco pro šneka-psal jsem Panu Huškovi ať se vyjádří k tomu Lam Chun Singovi na tomto foru a nic....takže na svém názoru nejspíš trvá...mysli si o tom co chceš... :wink:

V utery jsem byl na promitani u sifu Rzounka a osobne jsem se tam se sifu Huskem setkal (jako zpousta jinych lidi) a ten jiz pred delsi dobou rekl ze se na webu a jinych forech uz nebude vyjadrovat (coz uz delsi dobu cini). Nicmene jsem byl u jeho rozhovoru se sifu Mackem a ptvrdilo se ze jsi obycejny LHAR!!!. Takze jsem zvedav kdy te uvidim s tim tetovanim ...

littlearts píše:for PM-pokud ti pan Hušek říkal že to co mi tvrdil a "ukazoval"není pravda tak si nechám vytetovat hákovej kříž na čelo,přitom budu hajlovat a všem říkat že jsem budhista... :wink:
SnEk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 14:49

muzu potvrdit .. stalo se tak
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 16:36

Anonymní píše:muzu potvrdit .. stalo se tak
Hmm, dybys nebyl takovej totální anonym tak bych se zeptal co vlastně potvrzuješ. Když někdo něco potvrzuje tak de právě vo to kdo si za tim slovem stojí. Takle nikdo - ani přes nick.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 18:56

for ©nek-tak tohle už je moc.Jestli Vám tvrdil že to není pravda tak ať si neříká Sifu.To už je fakt příliš.Takže jinak-až s ním příště budete tak mne ihned kontaktujte-chci aby to řekl přede mnou.Pokud přede mnou řekne že Lam Chun Singa nezesměšňoval tim jak předváděl zprzněné Bong Bo a jak řikal že nic moc neumí tak pů :idea: :!: :!: :idea: jdu na Smícháč a přeblafnu tam nějakýho buzíka.Ještě si předtim na sebe vezmu hedvábné kimonko.

to samé P Dostál z Justiční stráže-ten zas tvrdil že se mu třásla ruka když mu ji podával.Vše co sem řekl tak na tom Trvám a pokud lžu tak a« mne zajede auto do dvou dnů.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Dokazovani

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 18:58

pm píše:po sobotnim "gong sau" mi unika smysl jakekoliv dalsi diskuze o tom, zda je lepsi ucit se bojove umeni v nejake regulerni skole, jakych uz tu mame asi tucet (c.b.u.) nebo v pujcovne DVD/VCD/VHS, ktera si rika gungfu klub.

Pri vsi ucte k Vam a vsem zucastnenym, mel bych jeden dotaz:

nebyl jsem tam v sobotu, ani jsem nevidel to promitani,
a popravde ho ani za soucasneho stavu videt nechci, nebot pokud to spravne chapu, tak nejaci vasi pokrocily (jak moc?) zaci rozsekali novacky z FSS (tusim ze tu padlo ze necvici ani rok?), takze z toho bych si (a asi nikdo) netroufal vyvozovat zadne zavery :(
A je mi jedno jestli na vas skutecne "zbyli" a nebo je V.J. umyslne vybral (jak to bylo Dong_wu?) Mohli jste si prece vyzadat nejake pokrocilejsi, a pokud zadni pokrocilejsi nebyli, tak treba samotneho V.J. ne? Kdyz tu dong_wu pise ze byl ochotny take sparovat... To by pak snad melo smysl, ale "rozsekat" novacky smysl moc nema, to muze udelat kazdy komukoli.

Nebo jsem to spatne pochopil a je na tom videu i neco takoveho?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 18:59

Snaha Sifu Huška vyjít s každym je vážně směšná.Pokud bude ve svém Chameleonismu pokračovat tak se nebudu divit že od něj odcházej lidi a vůbec už se nedivím tomu že se škola rozpadla.Jsem znechucen :cry: :cry: :cry:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 19:07

Sakra já myslel že se "Gong Sau"bude konat pravidelně.... :?: :?: :?:
Rád bych tam viděl třeba Sifu Huška v souboji se všema lidma o kterých tvrdil že nic neumí...seznam bych přinesl :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sdd

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 19:10

Rád se ujmu Organizace a pozvu tam nějaké mistry z Písku či z Prahy o kterých tvrdil že nic neumí. :!: :idea: :!:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » čtv 27. říj, 2005 20:52

artless - jsem si řekl že se k tobě nebudu vyjadřovat.. ale s těma 3 posledníma příspěvkama se utvrzuješ ve svojí dětinskosti.. takové chování bych ještě chápal u dítěte na 1. stupni Z©... :roll:

Rád bych tam viděl třeba Sifu Huška v souboji se všema lidma o kterých tvrdil že nic neumí...seznam bych přinesl

Rád se ujmu Organizace a pozvu tam nějaké mistry z Písku či z Prahy o kterých tvrdil že nic neumí.

a co jsi myslel tímhle?? jsi normální :?: 8O 8O :?:

vůbec bych se nedivil kdyby ti někdo z Písku nebo z Prahy pořádně rozbil tu tvoji držku :twisted:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

gong sau

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 21:09

... a mohli by jsme se s nasim osekanym gung fu stylem Muay thai linie khru Machacek>khru Turnau>khru of the century Yodthong Senanan>khru Toi Senanan>...
...take nekdy zucastnit gong sau :?: :?: :?:
urcite by to bylo pro vsechny zajimave 8)
jen se trosku o ty sve kluky bojim aby se mi tam u vas nejak nezranili bez tech chranicu 8O oni kdyz se takhle treninkove zrani tak potom nebudou moct nasoupit k zapasu no treba za 1000 euro a to by byla asi trosku velka materialni skoda :roll: :lol: :twisted:
Takze kdyby to ostatnim zucastnenym nevadilo tak bychom si asi ty chranice nechali coz ovsem od souperu nepozadujem :idea:
vas Petr Machacek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 22:01

for Sai-upozorňuju tě na jednu věc ty dítě.Jde tu o čest a o to že Magasifu Hušek tvrdí že lžu.Dělá ze mě tím pádem blbečka.Nejhorší je že já si nevymýšlim už jsem momentálně dost nasranej za to jeho pokrytectví.

Takže sem sice na nervy,ale teď už vim zcela jistě abych nikoho nebalamutil že minimálně o třech lidech kteří cvičej 20-25let tvrdil že nic neumí.Jsem si ale zcela jist že umí a myslim že oni taky.Vesměs jsou to lidé které už mají leta své školy a stojí si za svym.Nechtěl sem dělat problémy ale lhát nebude.Chápu že jde asi o byznys,ale to mě nezajímá.Mě zajímá pravda.
Takže takhle-jsem ochoten všechny tři oslovit.Ať si Hušek pořídí zvací dopisy nebo ať mne on nebo někdo kdo si myslí že lžu ohledně Lam Chun Singa a lidí kteří pomlouval telefonicky kontaktuje(číslo sem tu nechával už mockrát)
Teď už ale nejde o dětskou plácanou a lovení medailí.Jsou dvě možnosti-buď ať se přizná jak to je nebo ať někdo zavolá.Moje heslo zní-upřímnost a pravda nebo jednotka intenzivní péče.Nechtěl sem to.Mám rád mír,ale tohle přehání.Plete si bojová umění s MC Donald.My ale chceme vědět co jíme.Takže končim na tomto foru a věřim že se to bude řešit a že pravda zvítězí.SALAM ALEIKUM :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 22:07

for Sai-a pokud si ty blbečku naivní myslíš že mne někdo z Písku či z Prahy bude mlátit tak si radši dojdi do sauny.Obávám se že při mě pár hodně dobrých lidiček z Písku i z králíkárny Prahy stojí.(nebo spíš pár desítek :lol: :lol: :lol: )Končim a čekám na tel. Mrzí mne že mu věří i Ivan atd,ale očkovat on umí dobře-o tom už ví polovina Jižních Čech.Proto si tam neškrtnul.SBOHEM :!: :!: :!:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 22:31

Zavolej mi do klubu!Jsem veselý a hravý,extreme perverse!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 22:33

Nikdo mi nevolá,nikdo mě nemá rád??? :cry: :cry: :cry: Tak mi napište aspoň sms, cena pouze běžný tarif! :wink: Jsem tak sám...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. říj, 2005 22:38

TAK®E VY BUZÍCI PÍ©ETE POD MÝM NICKEM??? :evil: :evil: :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MartinMartin » čtv 27. říj, 2005 22:39

to khruhanuman:
ja tam v sobotu byl a zapasil no a myslim,ze by to asi nemelo moc vejsku :wink:
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » pát 28. říj, 2005 10:07

®e bych přišel taky, karatisty nemá nikdo rád a já potřebuji pár nových jizev:)
Já obdivuju KhruHanumana protože (aspoň co se měl možnost poznat jeho žáky) cvičí proto aby byli co nejlepší figteři.Ale když vidím kolik lidí co jinde na forech tvrdilo že kungfu je o kráse duše a ultimáty jsou jen ubohé mlácení si tady zakládá fightkluby tak nechápu.Já sparing miluju, ale jednou řikat že GF je o smyslu života a podruhé ji hodnotit jen podle toho kdo dá komu přes držťku a dokazovat čí škola je lepší tím že druhou vymlátí...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 28. říj, 2005 12:37

Panda, a co si asi myslíš že je kungfu, víš co to vůbec znamená? To znamená něco donekonečna opakovat, dokud to není dokonalý. V tom smyslu je Muay thai totéž co kungfu, jestli se nepletu. Třeba okopávat strom, dokud nemáš nohu jak ze železa. Totéž se cvičí v Kungfu(sorry možná mám zmatené představy o Thaibox, nikdy jsem to necvičil a viděl akorát v televizi) thajský box to je podle mého kungfu a nechápu, proč se někdo pořád snaží to postavit proti sobě???
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...