Chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti stymto clovekom co uci aj tai ji na Slovensku bol som na jednej prednaske vcelku ma zaujali jak ukazky tak pristup k posluchaco, ale chcel by som si zistit nieco viac lebo jaksi moja financna situacia mi nedovoluje vyhodit peniaze za nieco nekvalitneho.
Ono problem je v tom ze ja byvam blizko PD a tam je jedina moznost Wang len momentalne vaham kvoli tomu ze som si tu precital zaujimavu diskusiu a fakt nemam prachy aby som isiel do nejakej blbosti...ale dik za radu.
Co je pro Tebe dobré, to se musíš naučit poznávat sám. Čím dříve na to přijdeš, tím méně času a peněz to bude stát. I když u Vás je jenom ta jediná možnost, je dobré mít srovnání s jinýma. Jestli PD je Prievidza, tak zkus ®ilinu (jak Ti radí Raptor), určitě něco bude v BB a pak Blavu. To ti dá nějaké zkušenosti, které jinak nezískáš. Diskuse jsou hezké, ale rozhodně ne prvořadě.
Nejdůležitější je naslouchat vlastní duši - neboť ačkoli to není zárukou neomylnosti, je to jedinou ochranou proti vlivům falešných autorit.
nazdar bracho ak ti mozem odporucit tak pridi cvicit na trening
www.kungfu.sk cvicim tam asi pol roka a nielen podla mojho nazoru je to dobry ucitel
DUFAM, ZE SOM TI POMOHOL
cago
Cvicim u Wanga pomaly dva roky a nemozem nic ine ako odporucit. Hlavne nepocuvaj to co sa tu nanho kyda. Su to stare osobne spory a cakaj ze na toto bude reakcia prave od tych ludi, ktori na Wanga kydaju.
Nazdarek nemozete mi poradit pocul som ze sa v Prievidzi konaju cvicenia TAI CI..Prosim ak o tom nieco viete dajte vediet..Chcel by som vediet kedy su,kolko stoji trening,kde atd..Please ak viete.... Shoen@azet.sk
Tai-chi tam sice necvicim, ale vonkajsie styly su u nho myslim na velmi dobrej urovni. Teda nic lepsie v Bratislave nepoznam. Ako na zaciatok to urcite staci. Ak ti to nebude stacit, tak sa nauc po cinsky a odlet do Ciny. .-)
Wang je dobrý učiteľ a jeho tréningy sú viac ako veľmi dobré. Všetky tie kecy o tom, že je nanič človek sú blbosti. Je v pohode. Za rok ťa naučí také veci ako máloktorý majster na slovnensku.
u Wanga cvicim 4 mesiace, podla mna je velmi svedomity ucitel, treningy su fakt dobre, som rad ze som sa rozhodol cvicit prave u neho, som velmi spokojny
No to víš,vod Číňana můžeš čekat cokoliv, jenom NE morálku Můžeš si za to sám, neměl jsi mu vyřizovat pobyt! Nebo po tom, co tě podrazuil ten pobyt zrušit, to je pro tyhle sráče největší pomsta. Už se na něj vyser, v Číně je Čínanů až hanba
už ho neriešim, mám na to celé svoj názor, nikomu ho nevnucujem...na každého raz príde, alebo inak aj na majstra sa nájde majster...robím si svoje veci, mám teraz plno iných aktivít, hlavne sa teším na každé stretnutie v Taicangu a vôbec v Číne s ľuďmi, ktorí vedia, čo je wude...apropó, opäť sa chystám do Číny, ako je to s tebou, kde si???