WT-EWTO -zkoušky a semináře

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod TAPTAK » stř 21. pro, 2005 11:58

Kdo se hada? Ja to nejsem. Ja tam nejdu! At tam jde on ... No tak pani tak se o tom dohodnem po pulnoci. ;)
Svuj predchozi prispevek adresuji i RACHUSovi. ;)
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: a

Příspěvekod RACHUS » stř 21. pro, 2005 11:59

"jedine reseni ktere Ti na to box nabiden je dat nekomu pesti. A jestli je pro Tebe realna bojova situace pouze vymenovani si uderu s nekym druhym tak je to dost smutny."
A jestli je tve vnimani ostatnich BU a prehled o nich na teto urovni ,tak potes prdel.
Roza[/quote]

Ja nemluvil o ostatnich BU, ale o boxu. Je pravda ze do realu je to na boj jedna z nejlepsich voleb, ale zatim jsem v zadne skole boxu nevidel ucit sebeobranu jinak nez bojem.
R.
RACHUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RACHUS » stř 21. pro, 2005 12:17

Jerry L. Peterson(SCARS),Matt Thornton(ISR Matrix,BJJ),Rodney "Chico" King(Crazy Monkey Box),Jim Wagner,Avi Nardia(Krav Maga + další styly),a další.....u nás třeba Martin Cibulka(Sitra Achra).....je jich docela dost.Neřekl bych,že jsou lepší,jen jiní....s propracovanou metodikou.....je to otázka vkusu a chuti.Kernspecht rozhodně není jedinej a nejlepší????Mno,opět věc názoru....prostě velmi dobrých instruktorů je hodně :wink: :!: :idea:[/quote]

S tim Cibulkou si delas prdel ne? :lol:
O ostatnich netvrdis ze jsou lepsi jen jini... no ono kazdy kdo se venuje v BU sebeobrane nejak vazneji a vyucuje tak tu metodiku musi mit propracovanou aby mu to fungovalo. Zalezi na jakem vlastnim zakladu stavi jestli to co da dohromady bude fungovat jenom jemu a nebo to bude schopen naucit i ostatni.
Ja se ptal na nekoho, kdo to ukaze lepe!!! Netvrdim ze nikdo takovy neni, ale ze nikoho takoveho zatim neznam. Nechci tim ani Kernspechta vyzdvihovat do nebe, kazdy ma svoje mouchy, ale jeho taktika reseni konfliktnich situaci mi prijde velice, velice dobra. Z kraje kdyz sem tento program prisel se k nemu vsichni staveli neduverive protoze odporoval principum WT, ale kdyz clovek pochopi rozdily v jakych situacich pouzit ciste technicke WT a kdy je vice nez vhodne aplikovat strategii BD, tak uz tezko bude vypoustet z pusy blaboly o nepochopeni WT.
R.
RACHUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod roza » stř 21. pro, 2005 12:45

RACHUS - "Ja nemluvil o ostatnich BU, ale o boxu. Je pravda ze do realu je to na boj jedna z nejlepsich voleb, ale zatim jsem v zadne skole boxu nevidel ucit sebeobranu jinak nez bojem. "
Se omlouvam ,ale pro mne je v tech trech radcich tolik neporozumeni ,nezkusenosti a neoduvodnenych osobnich domenek vydavanych za fakta ,ze na to neumim reagovat.Separatne se to tu stejne uz rozebiralo.
Nechci byt zbytecne paranoidni ,ale pokud byla ta pasaz o vypousteni blabolu narazkou na muj predesly prispevek ,jen se chci optat:proc bylo stvoreno BD ,kdyz metodika wingchunu obsahuje sebeobranne aplikace ,cviky i formy ,ktere se cvici od zacatku ,proc podle tebe BD odporuje principum WCH a na jake urovni ,co je to "ciste technicke wt" a jak se vyznacuje situace ,kdy je vyhodnejsi aplikovat jedno nebo druhe?
Dekuji
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 21. pro, 2005 12:51

To Rachus: kdyz ti vyhovuje BlitzDefence prosim..je mi to nejak vcelku jedno a EWTO se nevenuju uz skoro 4 roky. Kazdopadne muj nahled na BU je urcite jinej nez tvuj a smutnej z toho nejsem:-) Ani ty nemusis. Zajimalo by me, jak to, ze Jedlicka a Drdla uz nefigurujou v čele cesky EWTO. Jak to?
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 21. pro, 2005 12:53

roza píše:a jak se vyznacuje situace ,kdy je vyhodnejsi aplikovat jedno nebo druhe?
Dekuji
Roza

:D To by me taky zajimalo. :D
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RACHUS » stř 21. pro, 2005 12:57

Drdla prestal komunikovat a kdovi kde mu je konec a Jedlicka toho nechal. Proc to se musis zeptat jich.
R.
RACHUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » stř 21. pro, 2005 12:59

RACHUS píše:
S tim Cibulkou si delas prdel ne? :lol:
O ostatnich netvrdis ze jsou lepsi jen jini... Ja se ptal na nekoho, kdo to ukaze lepe!!! Netvrdim ze nikdo takovy neni, ale ze nikoho takoveho zatim neznam. R.

Nedělám si prdel....a jak můžu napsat,že jsou lepší?????Co je kritériem hodnocení??????Rozhodně jsou mezi profíkama(bez.složky,profi zápasníci atd) známější a respektovanější,než Kernspecht,ale pořád to není kritérium.....definuj a potom můžeme pokračovat.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 21. pro, 2005 13:01

RACHUS píše:Drdla prestal komunikovat a kdovi kde mu je konec a Jedlicka toho nechal. Proc to se musis zeptat jich.
R.

Hm, zvlastni...nechat dobre rozjetyho byznysu..i kdyz zaslechl jsem, ze Pavlovi odchazeli zaci. Vsadit se ale muzes, ze Kopecky toho jen tak nenecha..trenoval jsem v Usti, coz je jeho oblast a ten se bude byznysu drzet zuby nehty.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RACHUS » stř 21. pro, 2005 13:13

No ja bych se nevsazel. Chtel mit celou CR a nejak mu to pry nevyslo, a i tech zaku ma nejak pomalu. Ale drzi se zuby nehty to je fakt ... no uvidime jak to dopadne. Nad kvalitou vyuky nastesti bdi Oliver, takze si nemame proc stezovat.
R.
RACHUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » stř 21. pro, 2005 13:20

RACHUS píše:No ja bych se nevsazel. Chtel mit celou CR a nejak mu to pry nevyslo, a i tech zaku ma nejak pomalu. Ale drzi se zuby nehty to je fakt ... no uvidime jak to dopadne. Nad kvalitou vyuky nastesti bdi Oliver, takze si nemame proc stezovat.
R.

Je jedine dobre, ze mu to nevyslo..Kopecky, to je kapitola sama pro sebe. Mimochodem, kdo te trenuje, jaky mas stupen a jak dlouho se venujes EWTO?
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Proc?

Příspěvekod Xaltotun » stř 21. pro, 2005 14:35

I kritika Drdly, Jedlicky..byla vzdy spise typu nezachoval se spravne v te a te situaci..O stylu, jaky tito ucitele predvadeli a jak ho cvicili jsem moc kritiky neslysel.. :twisted: :oops: :twisted:
Naposledy upravil Xaltotun dne ned 26. úno, 2006 17:32, celkově upraveno 1
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod diablik » stř 21. pro, 2005 14:52

....
Naposledy upravil diablik dne pon 18. zář, 2006 23:03, celkově upraveno 2
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 21. pro, 2005 15:02

diablik píše:...NA WTCKU JE TO AKO NA CVICENI POLOCHROMYCH INVALIDOV

:lol: tak nejak jsem si pripadal nekdy pri cvicu BlitzDefence.. :lol: :lol:
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod julian » stř 21. pro, 2005 15:13

to diablik: ty si toho uz musel preskakat, iste si dobry ... a kernspechta si naposledy kedy videl, ked o nom hovoris, ze je tlsty(ja som s nim cvicil pred 3 tyzdnami a skoro mi pripadal az velmi stihly) ... ;-)

to, co si napisal, hlavne ten arogantny styl, no neviem moc sa mi to nepaci ...

ALE v niecom ti musim dat za pravdu, aspon u mna to tak bolo, tiez cvicim WT uz niejaky ten cas, tiez som si myslel, ze je to system, s ktorym uspejem na ulici, atd ...

potom som si dal fairovku s jednym poulicnym bitkarom a ups, zrazu som sa zobudil ... ;-) teda vobec to neslo ako po masle, ako som predpokladal, zrazu mi niektore techniky vobec nefungovali, napriek tomu, ze som superovi nalozil dost, cakal som ze do neho nebudem musiet tolko mlatit ...

moj zaver, WT zarucene funguje, len treba pracovat aj na kondicke, cvicit s vrecom a hlavne vela sparrovat s partnerom, nie len chisau, ale aj volny styl ...

to je moj nazor, urcite este nie som pripavreny na realny boj, ale dolezite je, ze moje sebavedomie na tej spravnej urovni (uplne dole :-() a ze viem, na com potrebujem pracovat

STASTNE A VESELE VSETKYM ;-)
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Rimmer » stř 21. pro, 2005 15:28

No tak, že by Kerenspecht vipadl na svuj vek tluste a neohrabane bych si prohlasit nedovolil...

A ohledne prani na ulici je podle me naprosto jedno, jestli delas WT nebo teakewondo nebo cokoli jinyho.Protoze na ulici rozhoduje spis monetalní nálada, psychicka a fyzicka pripravenost a odhodlaní dát mu přez hubu:)...
Ja delam WT, v ringu sem nikdy nebyl a s tim "pitomim BD" a s tim "jako blato mekkym WT chisaem" sem bez nejmensi uhony stret na ulici ustal...mozna sem narazil na naprosty hovado, mozna sem mel stesti...kdo vi..ale sem si jistej,ze bez WT bych dostal pekne prez hubu:D
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » stř 21. pro, 2005 17:28

RACHUS - polozil jsem ti 4 otazky a rad bych na ne dostal odpovedi ,pokud by te to nejak zvlast neobtezovalo.
Dekuji
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TAPTAK » čtv 22. pro, 2005 10:03

diablik - je jen moje vec a spousta duvodu, ktere muzes nebo nemusis akceptovat, jestli jim penize dat chci, jestli mi to pripada hodne atd atd atd.
Papouskujes tady nazory lidi, kteri delaji BU na sportovni urovni venuji se tomu x hodin denne a podle toho jejich uroven taky vypada. Cloveka, ktery se venuje WT x hodin denne jsi zrejme nevidel, takze se uklidni. Pochopitelne, lidi, kteri cvici malo, zvladaji sve BU umerne vlastnimu nasazeni a to plati obecne. Jak uz jsem psal - jako v kazde spravne sekte mame moznost vyberu - trenink vcetne veci, ktere je potreba nabehat a daji se cvicit doma nebo venovat se doma fyzicce, chozeni, bouchani atd. a vyuzit cas treninku pro cviceni s partnerem. Takze, jestli na to serem, je to nase chyba a ne chyba EWTO. Chybu EWTO bych videl v tom, jestli dostane e.g 2. TG clovek, ktery 'nevybehne schody do 2. patra' a nikoho takoveho ani s 1. TG u nas neznam.

Je dost dobre mozne, ze z tebe pod zaminkou prave takovych prazdnych kecu, ktere jsi tady predvedl, mazane taha prachy nekdo uplne jiny a ty mas pocit, jak nejsi uzasny.
Pro me, za me, ver si dal tomu, ze v EWTO se netrenuji ani udery ani fyzicka ani kroky, lapy a bouchace na zdi se prodavaji jen kvuli kseftu, proste tam celou dobu jen kecame, a kdyz nahodou narazime na nejakeho 'uja' nebo 'degesa', dostavame pokazde cez drzku. :wink:

Zdravi poblouzneny tupy dement
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Miro » čtv 22. pro, 2005 11:29

Diablik, zmazal som Tvoj prispevok, na moj vkus si zacal pouzivat prilis osobne pomenovania bez toho aby si ich podoprel faktami... Nauc sa pisat lepsie.
Moderator
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » čtv 22. pro, 2005 18:15

....
Naposledy upravil diablik dne pon 18. zář, 2006 23:04, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...