Moderátor: pm
Xaltotun píše:Trosku jsem se na to dival, protoze se o nem na treninku WT mluvilo-a nuj dojem je, ze predvadi casto nefunkcni propagandisticke zbytecnosti s mavanim rukama a nohama ve stylu hong-kong filmu...Na to snad nekoho mohl chytat Hladik po revoluci 89, kdyz tady pouzitelnosti tech stylu nikdo nerozumel..ale lakat na to lidi dnes myslim ukazuje na nizke sebevedomi a pocit nedostatecnosti vyucujicho...
Takze radsi eura Konigovi...verim jemu s Kernsprechtem o dost vic..
Xaltotun píše:MirekBusin: ad 1. Pfaffovu exhibici-domnivam se, ze tam chtel ukazat to nejlepsi))) Promin, ale lakat tim mavanim rukama a nohama co nejvice dusi snad muze v dnesni dobe jen zakomplexovany amater-nebo magor do exhibic taekwonda ci levnejsiho karate a aikida..Pokud delas kung-fu delsi dobu-tak se zasmejes a jdes dal...
ad 2: Vyuka je o dost nudnejsi, protoze to, co Ti ukaze na exhibici, ze Te nauci za X let, se na te vyuce opravdu musis vlastni pili a za vlastni penize (nekdy docela velke) teprve naucit...Takze exhibice by Te mela tak nadchnout, ze pak vydzis i 10 let na tu vyuku kazdy tyden nekolikrat dochazet a cvicit..Pfaff me akorat levne pobavil...
ad 3.: Koniga jsem videl v realu dostkrat a zanechal ve mne s i Mathiasem nejlepsi dojem..Proto jim platim, i kdyz uz bych si za to mohl koupit neco hodne dobreho))) Ale jejich styl mi pripada jako hodnota, ktera za tu investici casu i penez stoji-prozatim..![]()
![]()
Senior píše:To snad nemyslíš vážně, že by tímhle způsobem někomu něco zakazovali...
![]()
Senior
TAPTAK píše:Skateordie - myslim, ze je to jedna z veci, ktere EWTO nejvic skodi. Na druhe strane, na box, karate, taekwon-do, jit klidne muzes.
toddb píše:TAPTAK píše:Skateordie - myslim, ze je to jedna z veci, ktere EWTO nejvic skodi. Na druhe strane, na box, karate, taekwon-do, jit klidne muzes.
No a ty myslis, ze box, karate, ci taekwondo jsou horsi nez WT?
toddb píše:Tohle vsechno jsou polemiky, ktery nikam nevedou. Nikdy mi neslo o medaile metaly za umisteny, nicmene treba takovy taekwondo bych vubec nepodcenoval...meli jsme a mame na treninku kluky, co se taekwondu venovali 5-7 let a nektere kopy jsou velmi nebezpecny a jejich pouziti v boji takrka smrtici.)
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník