Potřebuji poradit

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Potřebuji poradit

Příspěvekod xavier » sob 08. dub, 2006 21:58

Obracím se na vás s prosbou o radu. Omlouvám se předem, jestli na tomto fóru už podobný dotaz byl. Opravdu jsem hledal, ale nenašel.

K věci. Jedná se o to, že chci začít s kung fu. Láká mě Shaolin (nejlépe sever). Co se týče škol v Praze, vyhledal jsem jich několik na internetu. Problém nevězí ani tak v ceně kurzů, ale spíše ve frekvenci tréninků. Možná je má představa nadnesená, ale chci chodit vícekrát než dvakrát týdně (aspoň 4x), což žádná ze škol, které jsem na webu našel, neumožňuje. Někteří možná namítnete, že mohu cvičit zbylé dny doma. S tím souhlasím, ale jako začátečník si nechci vypěstovat špatné návyky tím, že budu chodit 1 - 2x týdně na trénink a pak cvičit doma s domnělou představou, že cvičím správně. Proto mám dotaz, zdali přeci jenom někdo nevíte o škole v Praze nebo okolí, kam se dá chodit vícekrát týdně. Ještě jednou zdůrazňuji, že jsem na internetu hledal, ale nenašel (věřím, že některé školy nemusí mít webové stránky). Takže žádný flame-war, prosím.
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Errzo » sob 08. dub, 2006 23:25

Zdar.. chodim na kung fu tiez..
mame 2 x do tyzdna trening..
Ked som na treningu snazim sa co NAJVIAC naucit a zapamatat si to ako to správne robit..Zacni s kung fu ... uvidis ze po case zistis ze 2x ti do tyzdna bude stacit , mozno sa vam stane ze budete mat 3x (nakolko ideleto )
ak si zapamatas to co si robil na treningu mozes precvicovat doma z dovodu ze si to LEPSIE ZAMATAS, PRETOZE TO ROBIS SAM A PRE SEBA A NEPOZERAS SA NA INYCH CIZE ROZMYSLAS NAD TYM CO ROBIS...

tolko odomna :)
Errzo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » ned 09. dub, 2006 12:09

u nas cvicime sice jizni Shaolin (naam Siulam - Lam Ga Hung Kyun), cvicit vsak muzes az 6x tydne, pondeli az ctvrtek treba 4 hodiny denne.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xavier » ned 09. dub, 2006 12:24

Diky za odpovedi!

pm píše:u nas cvicime sice jizni Shaolin (naam Siulam - Lam Ga Hung Kyun), cvicit vsak muzes az 6x tydne, pondeli az ctvrtek treba 4 hodiny denne.

Na Vase stranky jsem se uz dival, ta frekvence treninku se mi zamlouva. Urcite se u vas stavim podivat se :-)
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...