Moderátor: pm
LiPai píše:Mily/a rozo
proc mas potrebu neco a nekoho komentovat? Napsal Marti a MichalVa neco jako MY JSME NEJLEPSI KUNGFU SKOLA????? Nebo neco podobneho? Je jasne ze v teto skole nejsou proto ze by jim pripadala spatna nebo nejhorsi, ale nepotrebuji to nejakymi slovy davat na jevo. ALE HLAVNE nekomentuji jine skoly a lidi co neznaji. Narozdil od tebe!! Pokud jsi ovsem znalec mnoha stylu a skol a dokoncujes na toto tema vedeckou studii tak to je jina!!!!!
Proc nenapises radeji to co cvicis ty a u koho a jak to na tve telo pusobi a cos delal drive a proc jsi u toho nezustal. To je vcelku zajmava info, a ne vyskocit jak certik z krabicky.... vzdyt to tady tu uroven diskuzi jen stale snizuje.
Rozův příspěvek se mi nezdá tak agresivní jak ho zde popisuješ.
Co a jak dlouho cvičí většina z nás ví a on jistě nemá potřebu to uvádět v každém příspěvku.
Co se týče Vaší školy je zřejmé, že Vám styl výuky vyhovuje. Tzn. asi se Vám plní cíl, pro který jste tam šli a to je myslím důležité.
Já mám rád bifteky, někdo zase ovesné vločky. Pokud bude jíst každý to co mu vyhovuje, budeme všichni spokojení. Pokud se mi zeptá někdo, kdo nemá chuťové buňky co má jíst, odpovím mu bifteky. Druhý zase doporučí vločky. A pak vznikne diskuse. Komu chutná diskutovat ať diskutuje. Komu diskuse nechutná ať nediskutuje. Jak jednoduché, nejde přeci o život. Fakt.
Taky znam s doslechu i dohledu jine skoly a lidi (cinskeBU i jine), ale nemam potrebu je nijak natoz negativne komentovat.
roza píše:Marti - "Ano, rozo, máš zajisté pravdu" - no to ja vim ,proc bych taky kecal ,zejo?
"Většina lidí a stálých žáků školy nemá potřebu se vměšovat do diskuzí, které se většinou hemží nepodloženýma pomluvama, domněnkama nebo názory, které nestojí za to komentovat" - hezky ,ale ja jsem spis myslel normalni ucast v diskusich na veskera temata ,ktera tu byla a jsou - je jich tu stovky.Ty diskuse ,na ktere narazis ,tu byly za celou dobu asi dve ,a jeste se vyvinuly z puvodne uplne jinych topiku.
Myslim ,ze je pomerne domyslive pusobit dojmem ,ze portal bojovaumeni.cz byl zalozen pouze za ucelem pomlouvani skoly p.Zhai a jeho studentu.![]()
roza píše:"A nejen Soničce patří mé doporučení, které v jisté míře už tady od někoho naznačeno bylo (Yvan, romantipl a další) - soubor lidí na tomhle webu není zcela reprezentativním výběrem" - vyberem ceho?A kde je tedy ten spravny ,reprezentativni vyber?
roza píše:
Obecne - nemyslim ,ze bych ve svem prispevku udelal neco jineho ,nez delaji ostatni dalsi prispivajici - odpovedel jsem Sonisce slusne ,bez urazeni kohokoliv na jeji dotaz.
Ze se v nazorech neshodujem ,neni muj problem ,naopak je to bezna zalezitost .To ,jak na jine nazory reagujete vy ,spise ukazuje na fakt ,ze se trochu izolujete a na diskusi nejste moc zvykli - coz spise potvrzuje proti vam vznesene vyhrady.
Pocit vyjimecnosti je krasna vec ,ale musi byt opodstatneny.......
Posledni douska : pokud prectete mou odpoved Sonicce az do konce ,musite si vsimnout ,ze jsem napsal ,ze bude - za urcitych okolnosti - SPOKOJENA.![]()
Ja jsem vlastne na vasi strane![]()
![]()
![]()
roza píše:Ma otazka na reprezentativni vyber se samozrejme netykala pojmu samotneho - mimochodem ,kdyz uz pises metodologii ,musis napsat ceho ,i kdyz ,jak ses spravne dovtipila ,ja samozrejme tusim ,ze mas na mysli metodologii tvorby reprezentativniho vzorku z cilove skupiny - ale zajimalo mne ,kde ,na kterem webu ,kdyz jsme tedy na internetu ,bys nasla reprezentativnejsi vzorek,skupinu lidi s znalostmi a zkusenostmi s cinskymi BU vetsimi nez tady.Takhle to totiz vyznelo.Zustaneme-li u cinskych BU ,na tento veb chodi zastupci drtive vetsiny u nas aktivnich skol ,stejne jako lide studujici BU v zahranici.Lide jako YiWan ,Pavela ,PM ,p.Husek ,Miro a mnozi dalsi ,kterym se timto omlouvam ,ze je nejmenuju osobne ,ucitele a jejich nejstarsi zaci ,se v tady obvykle mire nikde jinde na ceskem internetu nevyskytuji.Takze zpet na zacatek - kde jinde je podle tebe kvalifikovany reprezentativni vzorek?
Roza
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků