Moderátor: pm
Hark píše:A ten jsem se snazil podlozit videem, na kterem cvici lidi WT Biu Tze drily takovym zpusobem, ze jim ramena skacou do stropu. Ruce maji ovsem rychle.
Skateordie píše:Hark píše:A ten jsem se snazil podlozit videem, na kterem cvici lidi WT Biu Tze drily takovym zpusobem, ze jim ramena skacou do stropu. Ruce maji ovsem rychle.
Nechapem. To akoze si myslis, ze preto, ze maju rychle ruky, tak si nicia ramena alebo ze na ukor rychlosti si nedavali pozor na ramena???? :?:
karlat píše:Někde jsem četl, že pro kinetickou energii úderu platí, že zdvojnásobením rychlosti vzroste kvadraticky, tedy 4krát. jestliže se dostanu z 5ti úderů na 10, pak účinek bude 4násobný! Je tu nějaký fyzik? zajímalo by mě, co je na tom pravdy.
karlat píše:...např. u Aliance je v podmínkách zkoušek nabouchat na 12.žák.stupeň 1500 úderů za 4 minuty...
Skateordie píše:Mohol by si prosim ta ten princip popisat, aj o tom predavani sily a tak. Dakujem
Yahoma píše:karlat píše:...např. u Aliance je v podmínkách zkoušek nabouchat na 12.žák.stupeň 1500 úderů za 4 minuty...
Maximální rychlost pohybu se dá vyvinout na 15-20 vteřin. Nejdéle po 30-ti vteřinách (u systematicky trénovaných sportovců) nastane automaticky snižování rychlosti.
TAPTAK píše:Panda - dulezita je hybnost. Bud se preda celemu objektu nebo poskozene casti. Zkus si z 0,5 m pustit na hrudnik 4kg damskou vrhacskou kouli. (muzskou radsi nezkousej, vazi skoro dvakrat vic) Minimalni rychlost, ale dokonaly prenos hybnosti i energie v relativne male plose kontaktu.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků