Winc Chun William CHeung system

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Winc Chun William CHeung system

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 31. srp, 2006 8:37

Lidi Caute,sem z Italie a delam styl Wing Chun William Cheung system !
CHCI VEDET VASE NARORY!!ne proto ze by to snad zmenilo ten muj protoze ten je neochvejnej,ale bylo by fajn to prodiskutovat,pripadne se me muzete i zeptat na cokoliv ,uz dvakrat sem cvicil se Samotnym Cheungemn,nezapomenutelny zazitek !!I i kdyz muj mistr je muj mistr,dycky vas to tahne vic k tomu kdo vas vychoval...takze ptejte se,nazory cokoliv ,rad odpovim
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » čtv 31. srp, 2006 10:12

Ahoj.

Cvičil som a bol som spokojný aj s výukou aj s prístupom inštruktora.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Fireball

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 31. srp, 2006 10:18

Sem moc rad,nevim jak dlouho si ho cvicil ale kdyby si mel jakoukoliv otazku ptej se...jen se chci zeptat u jakeho mistra a kde jsi cvicil ?
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pát 01. zář, 2006 0:26

Cvičil som 2 roky tu v SR. Inštruktor bol žiakom B.©egvica a ten by mal byť žiakom priamo W. Cheunga.
Otázky asi nemám, lebo som to cvičil pred 13 rokmi, teraz sa venujem iným bu. Ale oproti vtedajším možnostiam - bolo iba karate a niekde jiu jitsu či džudo, to bolo úplne iné kafe.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

WIng Chun

Příspěvekod OpenYourEyes » pát 01. zář, 2006 6:22

Vis jakej je rozdil mezi Wing Chun a karatem,Judek,Ju Jitsi atd...ze Wing Chun je jedno s mala BU ,co maji vlastni system boje,vlastni pravidla ,nejsou to jen techniky nahazeny do boxerskyho stylu boje ,wing chun ma proste system,jednou az bude hodne casu se o systemu wing chun tady hodne rozepisu ale tedka rano se mi do toho nechce ...Jinak ja mluvim samozdrejme o Cheungove systemu,jiny styli wing chun tuto prioritu bohuzel nemaji,mel sem moznost ochutnat s Lok Yiu,Ving Tsun a az prilis me zabolelo srdce jak sou rozdilne!!

Jinak mistr ©egvica je vynikajici mistra az na maly problem,on totiz dela vic BU a kdyz sem snim sam mluvil tak se mi priznal ze je malinko skombinoval podle sebe a jak jiste vis,upraven BU straci sou jedinecnost,dyt prece lide v minulosti tolik pracovali aby ho vmyslei,nemuze jen tak nejaky mistr vzit 3 BU a skloubit me,to me trosku mrzi ale jinak mistr ©egvica je vynikajici instruktor a preju mu hodne uspechu...
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: WIng Chun

Příspěvekod pm » pát 01. zář, 2006 6:46

OpenYourEyes píše:Vis jakej je rozdil mezi Wing Chun a karatem,Judek,Ju Jitsi atd...ze Wing Chun je jedno s mala BU ,co maji vlastni system boje,vlastni pravidla ,nejsou to jen techniky nahazeny do boxerskyho stylu boje ,wing chun ma proste system,jednou az bude hodne casu se o systemu wing chun tady hodne rozepisu ale tedka rano se mi do toho nechce ...Jinak ja mluvim samozdrejme o Cheungove systemu,jiny styli wing chun tuto prioritu bohuzel nemaji,mel sem moznost ochutnat s Lok Yiu,Ving Tsun a az prilis me zabolelo srdce jak sou rozdilne!!

?!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: WIng Chun

Příspěvekod Gino » pát 01. zář, 2006 6:53

pm píše:?!

To vis, obcas se objevi clovek, na kteryho jsme vsicni kratci.
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 01. zář, 2006 7:02

OYE:
Hochu jestli ti můžu trošku poradit tak víc přemýšlej nad tím co píšeš jinak se tu s tebou za chvíli nebude nikdo bavit. Ber to jako přátelskou radu. Sebevědomí a fanatický entuziasmus ti nechybí to je dobře, ale máš málo zkušeností na tyto svoje výroky. Věnoval si se někdy "judu, jiu jitsu atd..."
jak píšeš?
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Toman

Příspěvekod OpenYourEyes » pát 01. zář, 2006 7:40

Tomane za chvili ti odpovim neco delsiho,ted budu delat stretching tak mom
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Wing Chun William Cheung

Příspěvekod William_Cheung » pát 01. zář, 2006 7:59

Zdravim Vas, mi pratele v Cesku a na Slovensku!

Jsem velice rad, ze mam v Cechach a na Slovensku tolik priznivcu a obdivovatelu. Jiz jsem ani nedoufal, ze se tomu tak jednou stane a ze se toho doziji. Proto dovolte, abych zde prezentoval nekolik uzitecnych informaci o me skole. Nase interneove stranky naleznete na teto adrese:

http://www.cheungswingchun.com/

Zde si mimo jine muzete objednat moje skvele knihy, vyukova videa a DVD. Nedavno jsem na sve stranky pridal odkaz na prodej zarucene originalnich cinskych zbrani. V pripade zraneni je Vam k dispozici sekce s moznosti nakupu originalni cinske mediciny.

V pripade, ze budete otevirat nekde moji pobocku, muzete si u me take zakoupit nezbytne doplnky. Naleznete je v sekci Accessories.

Na zaver bych Vas chtel upozornit na nejdulezitejsi cast meho webu. A to jsou moje korespondecni kurzy:

http://www.cheungswingchun.com/c/3507/1/correspondence-courses.html

Zde Vas za mirny poplatek 500$ za jednu lekci naucim na dalku muj skvely a neprekonatelny styl Wing Chun Kung Fu. K dispozici jsou i jine, velice zajimave kurzy. Tak nevahejte a objednavejte jiz dnes!!!

A nezapomente, pokud se zaregitrujete a stanete se nasimi cleny, ziskate velice zajimave slevy na nase vsechny produkty!

S laskou Vas

William Cheung
  --
The World Wing Chun Kung Fu Association

Level 2, 111 Lonsdale Street, Melbourne, Victoria, Australia 3000
(between Exhibition & Russell Sts behind the Chinese Museum)
Tel: 61-3-9663 3588 Fax: 61-3-9663 3855

William_Cheung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Co to ma byt??

Příspěvekod OpenYourEyes » pát 01. zář, 2006 8:13

Omyl dobre chci vedet kdo jsi,velmistr William Cheung neumi cesky,sem si jistej takze jsi nejaky prekladatel ci kdo ?
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Molkov » pát 01. zář, 2006 8:30

William_Cheung: Možná by stálo za to oslovit Horsta Fuchse a prezentovat svojí nabídku v teleshoppingu... Sice už sláva teleshoppingu není co bývala, ale pořád by to mohlo vedle těch multikráječů a superleštidel docela zazářit...
Molkov
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Co to ma byt??

Příspěvekod pm » pát 01. zář, 2006 8:38

OpenYourEyes píše:Omyl dobre chci vedet kdo jsi,velmistr William Cheung neumi cesky,sem si jistej takze jsi nejaky prekladatel ci kdo ?

jejda, ted jsem uplne zmateny, ja myslel ze velmistr William Cheung si ty, no ted jsem teda uplne zmateny, ted jsou tu dva Williamove Cheungove nebo jak je to

...

:lol:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 01. zář, 2006 8:42

Myslím že Toman tím chtěl říct "dívej se, uč se ale nehodnoť" :wink:
Nebo hodnoť jak je libo ale nezapomeň vždycky dodat že je to tvuj subjektivní názor a jak jsi k němu přišel...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TAPTAK » pát 01. zář, 2006 9:13

OYE: Mam respekt ke tvemu mistrovi, ale tim to prozatim konci. Mozna bys mel napsat, jak dlouho cvicis, co jsi ze systemu poznal atd.
Zatim pusobis tak, ze bud cvicis tak jeden rok a jsi nadseny zacatecnik nebo cvicis dele a uvazujes o tom vydelat nejaky prachy a otevrit skolu v Praze.
Takze, prosim, prestan obecne plkat a zacni se slibenym oteviranim oci. Jsi sice na tomto serveru uz asi desaty spasitel, dalsi jediny spravny Wing Chun, ale i tak si rad poctu.
Jestli jeste porad stretchujes, docela ti zavidim. My normalni smrtelnici musime pracovat.
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Dotaz pro OpenYourEyes

Příspěvekod lukwong » pát 01. zář, 2006 9:36

Prosím Tě co jsi myslíš o tom že tvůj Sigung W. Cheung neustál přepadení od Boztepehob z EWTO?? To co Boztepe předvedl je hrůza a pěkná sviňarna,ale sifu Cheung to vůbec nezvlád.Mě osobně by mrzelo cvičit u někoho kdo mi tvrdí něco o super technikách a vnitřní síle a o tom jak je wingchun nejlepší na ulici atd. a pak neustojí sám trapný napadení člověka,kterej sám nic pořádně neuměl.Co teprve kdyby se proti němu postavil někdo kdo fakt něco umí? a docela mě zarazilo že si nikdo nebránil svého sifu?

ahoj

8O 8O
Lukáš Novák

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
lukwong
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TAPTAK » pát 01. zář, 2006 10:25

lukwong - u koho cvicis ty? Myslis, ze by se podepsal pod tu ubohost, co jsi prave vyplodil?
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

William Cheung Wing Chun

Příspěvekod William_Cheung » pát 01. zář, 2006 10:31

Opet Vas srdecne zdravim!

Je smutne, ze o me pochybuji moji vlastni zaci. OpenYourEyes styd se! Je jasne, ze vyuzivam sluzeb tlumocnika. Nejsem rodily mluvci v ceskem jazyce a ani ho neovladam. Nicmene, kdyz se mi donesla zprava o tom, ze na tomto skvelem serveru o bojovych umenich probiha rozprava o me vetvi Wing Chun Kung Fu, tak jsem pozadal jednoho meho zaka o preklad. Nasledne jsem ho pozadal o preklad mych reakci z anglictiny do cestiny.

Jeste jednou Vas srdecne zdravim a znovu doporucuji vyuzit nektery z mych korespondecnich kurzu na mem webu! Je to nejsnazsi cesta k tomu, jak se Wing Chun Kung Fu naucit behem nekolika malo tydnu (tem zdatnejsim z Vas na to bude mozna stacit i nekolik dni). Po ukonceni kurzu obdrzite osvedceni a diplom pro dany stupen. Proto nevahejte a vyuzijte mych jedinecnych sluzeb jiz dnes!

Vas William Cheung
The World Wing Chun Kung Fu Association

Level 2, 111 Lonsdale Street, Melbourne, Victoria, Australia 3000
(between Exhibition & Russell Sts behind the Chinese Museum)
Tel: 61-3-9663 3588 Fax: 61-3-9663 3855
William_Cheung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod diablik » pát 01. zář, 2006 10:39

...
Naposledy upravil diablik dne úte 05. zář, 2006 9:35, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 01. zář, 2006 10:41

2 Pseudo WilliamCheung. No já bych se do toho neměl plést, ale nemyslím si že je tohle chování vhodné.První příspěvek byl dobrá recese, ale opakovaný vtip... :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...