Winc Chun William CHeung system

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Toman

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 10. zář, 2006 11:04

mno to bude horsi,je totiz soucast celyho treninku kdyz k nam prijel W.Cheung(museli sme zaplatit velky penize), ato video ma 278 MB a na YOU TUBE je maximalni mozny vlkad 100mb tak mi rekni jak ti ho mam poslat a ja to udelam!!
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » ned 10. zář, 2006 11:36

a co třeba ftp? DC++ a další šmarja máš net tak popřemýšlej nad jeho možnostmi
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 10. zář, 2006 11:38

s toho co jsi rikal znam jen dc++,sem PC antitalent,sorry kazdej neni tak dobrej jako ty ve vsem!
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » ned 10. zář, 2006 12:23

OpenYourEyes píše:s toho co jsi rikal znam jen dc++,sem PC antitalent,sorry kazdej neni tak dobrej jako ty ve vsem!

narozdíl od tebe jsem skromný :wink: a nejsem a nikdy nebudu ve všem dobrej a jsem s tím úplně smířený :D

©ak jsem psal že máš internet tam najdeš hlavně plno informací o všem možném, včetně možnosti přenosu dat přes net, stačí používat vyhledávač a vhodně volená slova....co je to ftp si tam klidně najdeš a celkem se to hodí když chceš čas od času nějaká data přenést.
No ale to jedno jsem chtěl spíš upozornit na to, že se internet dá využívat i jinak než jen kecáním na forech a koukáním na videa....

No když znáš DC++ tak ho snad i používáš jestli ne tak si ho stáhni a nainstaluj...na netu najdeš plno návodů jak postupovat i pro úplné antitalenty. No každopádně se hodí.
Jestli ho už máš a používáš tak, nebo začneš tak si nasdílej to video a s tím kdo bude mít zájem se domluv kdy a na ktrém HUBU budeš, napiš mu jakýnázev to video má a on si ho najde a stáhne...eventuelně mu pak můžeš udělit extra slot kdybybs měl plno......k fungování, instalaci atp. o DC++ najdeš všechno na netu :wink:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 10. zář, 2006 13:15

No tak uz na tom makam!ted sem se zbudil tak snad do vecera to tam bude :wink: Nejsou tak titulky tak vam reknu presnou minut at se na nas trenink nemusite koukat celej :!:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 10. zář, 2006 19:42

Tak je to na dc++ mam nick Openyoureyes a ten trenink se menuje ,,Allenamento con W.Cheung,, snad to pojede...doufam :wink:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » ned 10. zář, 2006 21:53

tak hlavně napiš na jakém jsi hubu a kdy býváš připojený...eventuelně adresu hubu

Na DC je prdlajs to máš pořád ty v PC a musíš být připojený aby se to mohlo stahovat a také ti co si to chtějí stáhnout musí být na tom stejném hubu jak jsi ty aby jim to něco našlo...hubů je plná pr*el tak to může trvat dlouho než se člověk trefí, když neví kam :D
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bolo » pon 11. zář, 2006 7:45

to OpenYourEyes:

spakuj to po 100MB a daj to na rapidshare

dc++ moc nemusim a niesom jediny

prosim ta....som chcel dodat samozrejme
Bolo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

William Cheung Wing Chun

Příspěvekod SiuLouFu » pon 11. zář, 2006 14:43

Zdar a silu!

Uz se nemuzu dal udrzet, tak to musim ric! Bejt zenska, tak Ti reknu OpenYourEyes:

Chci s Tebou dite! Nebo alespon morce! Prosim!

Ale jsem bohuzel jen normalni chlap. Tak promin. Prosim. Uz se to nebude vickrat opakovat. Slibuji a dekuji za svych 15 vterin slavy zde na BU v odlesku Tve neprekonatelne osobnosti.
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sam-soi » pon 11. zář, 2006 21:13

skoda ze nemam toho smajlika co se se smeje k slzam a placa tou rukou :lol:

kdes prisel na toho krecka :lol: :lol: to me fakt dostalo
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pon 11. zář, 2006 23:23

Zdar a silu!

Kdysi jsem u jednoho mistra (jehoz jmeno je tajne) absolvoval vyuku jihocinskeho stylu tri zvirat - krecka, morcete a papouska (bylo to dlouho pred tim, nez jsem zacal cvicit Wing Chun). Pokud je OpenYourEyes takovej expert na BU, tak musel o tomhle stylu uz neco slyset (nebo ho dokonce cvicit). Takze jsem tu hlasku pro nej kapku upravil, aby mel krapet inspirace do dalsi diskuse. Zdalo se mi, ze ho tu hodne lidi posledni dobou podcenuje. A to je dost velka skoda (a zakladni omyl). Takze dalsi dotazy na tento exoticky styl smerujte pripadne na nej. Stejne mam pocit, ze rada technik z tech jeho videii nema nic spolecniho s Wing Chunem, ale s timto (pomerne nevsednim) stylem.
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » úte 12. zář, 2006 6:19

4sam-soi: http://www.volny.cz/graver/img/sm_fun.gif
4SiuLouFu: já sice čínské styly nedělám, ale mám docela dobře zvládnutý styl hrocha :wink:
No, už začínáme být trochu OT...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 12. zář, 2006 6:41

SiuLouFu píše:
Zdalo se mi, ze ho tu hodne lidi posledni dobou podcenuje. A to je dost velka skoda (a zakladni omyl).

Presne k tomuto zaveru jsem dosel taky po tom co mi ukazal svou sestavu na wooden dummy, ztrapnil boxera, ale hlavne to uznani od samotneho Cheunga me naprosto presvedcilo.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sam-soi » úte 12. zář, 2006 8:03

graver -> dekuju za smajlika to je presne on ten mi tu mockrat chybel

takze konecne -->

Obrázek
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » úte 12. zář, 2006 9:28

4 graver & 4 Toman

Neni k tomu co dodat :lol:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Matti » úte 12. zář, 2006 10:00

Super! Konecne tu toho OYE niekto ocenil.
videl som jeho videa a su naozaj bomba, tiez cvicim 14 rokov Wing Chun ale neviem kde tam bol ten Wing Chun.
No a ako pisal SiuLouFu je to asi ten tajny styl, ktory bohuzial nepoznam.
Som rad ze ho uz ludia zacinaju uznavat - no uznajte tolko rokov treningu sa neda prehliadnut.
Matti
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » úte 12. zář, 2006 17:26

Ahojte vsichni,diky vsem prednaskam a treninkum navic sem nestihl sem vuebc dojit takze tedka pisu najednou vsem,nelibiby se vam neco ,myslite si ze nedelam wing chun?ano to je docela logicke,nic krome panaka se s wing chun nepredvedl ,ale uz podle panaka by znaly odbornik wing chun poznal ze dalsi tri formy mam zmaknute ale nechame to byt,dobre vyvovam konkurz :

Kdokoliv si tedy vyzna ve wing chun,at mi semka napise,co mam udelat a pokud napisete do 19:15 tak vam to sem hodim jeste dnes vecercokoliv tykajici se Wing Chun Cheung system!!Timto vsecky pevne uspokojim o faktu ze opravdu delam Wing Chun !Takze posloucham vas odbornici :wink: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » úte 12. zář, 2006 21:07

Tolik snahy pri presvedcovani druhych jak ses dobrej...to se jen tak nevidi...i kdyby jsi cvicil vsechny sestavy dokonale, tak u me ses porad namyslenej zacatecnik..
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Riverman

Příspěvekod OpenYourEyes » úte 12. zář, 2006 21:49

Namyslenej?URCITE!Zacatecnik,to v sobotu uvidite :!: Jinak prave hazim na YOU TUBE sem udelal naky klasicky Wing Chun Cheung system,ted du spat,brzo stavam,zitra sem hodim link :!:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » stř 13. zář, 2006 9:49

4 OpenYourEyes

... ano to je docela logicke,nic krome panaka se s wing chun nepredvedl ,ale uz podle panaka by znaly odbornik wing chun poznal ze dalsi tri formy mam zmaknute ale nechame to byt,dobre ...

Se studiem sestav ve Wing Chun (a nejen tam) je to stejne jako s ctenim knih. Nejprve se naucis, jak knihu precist, pak se ucis text knihy nazpamet a nakonec by si mel (samostatne, samostudiem) pochopit myslenky, ktere se za slovy v knize skryvaji. V zavislosti na tom, kolik knih si precetl, se meni i chapani predchozich knich a jejich vyklad. To znamena, ze pokud umis pouze sestavu Siu Nim Tau, tak ses ji naucil nejakym zpusobem a pojetim. Pokud se nasledne naucis sestavu Chum Kiu, tak se ale meni i pojeti (myslenky) procvicovane v Siu Nim Tau a jeji provedeni je jine, nez pred tim (nemusi to byt nutne videt navenek, ale kdo ma patricne znalosti, tak uvidi i toto). A tak to je i s dalsimi formami. Pokazde, kdyz pridas dalsi, tak vsechny predchozi procvicujes jinak. System se s Tebou vyviji a naopak. Pokud se vratim k svemu predeslemu prirovnani - Ty jsi se naucil pouze text z pameti, ale jeho vyznam a myslenky Ti (zatim) unikaji ...

Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...