AIKIDO a sparring!!!

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

FIIIHA

Příspěvekod tiger » pon 16. říj, 2006 12:40

samborn píše:pocuj ty omote a to kde si cital v ktorej rozpravkovej knizke, ze ty mozes neutocit a pri tom niekoho mlatit uraken ? Tak sa este raz precitaj. Kamarat ved ty nevies co pises. Neutocim a hned pod tym napises, ze das niekomu uraken. A to co je ? Obrana? Uraken nie je obranny uder takze je to utok.
Okrem toho pocuj ako ty vies, ze das niekomu uraken. Ty ho nedas nikomu ani mrtvemu vianocnemu kaprovi ty trkvas ked nebudes pred tym 1000x ten uraken trenovat a potom to skusat v sparingu napr. na karate. Ty s tym tvojim aikidom mozes akurat tak ist do kina na segala a tam naznacovat v tme ako ti to ide. Tak ta nikto neuvidi a neuzenies si hambu. Ale chod uz prec ty aj s tvojim omote a uraken. Ved ty nevies ani udriet ked to netrenujes tak co chces do koho ty udierat ty tiger aikido. Inak mas prezyvku ako kondom - ;)

HEHE tak ty si super chlapec. Dobre nechaj to tak. Ty si videl aikido asi len u Seagala vsak?? Ano uder sa pouziva pri vychyleni utocnika. A nie je to ziaden utok ako to ty vidis, je to len odvedenie superovej sustredenosti na utok, kotry mu znemozni dalsi utok, lebo nasledne pouzivas nieco cim sa snazis supera znehybnit alebo odhodit. Je to len zakladny princip. Tvoje vystupovanie je inac dost zaujimave clovece. Si ok??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Skateordie » pon 16. říj, 2006 13:59

Vidim ze aikidisti sa radi hraju zo slovickami a chytaju za slovicka. Chlapci radsej chodte trenovat. 8)
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tiger » pon 16. říj, 2006 14:10

Skateordie píše:Vidim ze aikidisti sa radi hraju zo slovickami a chytaju za slovicka. Chlapci radsej chodte trenovat. 8)

Tak to berem. :P :P
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod graver » pon 16. říj, 2006 14:11

Skateordie píše:Vidim ze aikidisti sa radi hraju zo slovickami

A ještě s jakými :wink: Slovenčina je krásný jazyk - předkožkou mě ještě nikdo nenazval a "trkvas" ani nevím co je :lol: :lol:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod samborn » pon 16. říj, 2006 14:31

A nie je to ziaden utok ako to ty vidis, je to len odvedenie superovej sustredenosti na utok, ...

pocuj tiger tak kto je tu mimo? Ved ti rovno hovorim, ze netusis co pises.
Co ty fetujes alebo co? Sa tu krutis ako uzovka co ju presiel ozraty cyklista. Cele tvoje aikido je na dve veci a obe smrdia ako zumpa. Este nam nieco napis, len do toho nech sa zasmejeme. Ved ti netusis ani co pises. Kolko si cvicil to aikido? Mesiac. Dva? A lebo si sa vyucil v kine ako chrobak truhlik. To je kabaret co tu pises "vidis to nie je utok, to je utok na odvedenie superovej pozornosti" beeebblabeeebla a co nepovies mojko - by si pochopil co je utok keby si prisiel k nam na zabavu. TY utok - tiger utok ;) ty si tiger utek a utocis na normalne myslenie svojou blbostou. A ide ti to ty sarvanec veru ide. este nam tu chvilku mudruj a ziskas titul prezervativ aikido.

Pocuj a mozes normalne bez tych kecov vysvetlit tuto pritomnym preco nemoze byt v aikido sparing. ???
samborn
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod tiger » pon 16. říj, 2006 14:53

samborn píše:
A nie je to ziaden utok ako to ty vidis, je to len odvedenie superovej sustredenosti na utok, ...

pocuj tiger tak kto je tu mimo? Ved ti rovno hovorim, ze netusis co pises.
Co ty fetujes alebo co? Sa tu krutis ako uzovka co ju presiel ozraty cyklista. Cele tvoje aikido je na dve veci a obe smrdia ako zumpa. Este nam nieco napis, len do toho nech sa zasmejeme. Ved ti netusis ani co pises. Kolko si cvicil to aikido? Mesiac. Dva? A lebo si sa vyucil v kine ako chrobak truhlik. To je kabaret co tu pises "vidis to nie je utok, to je utok na odvedenie superovej pozornosti" beeebblabeeebla a co nepovies mojko - by si pochopil co je utok keby si prisiel k nam na zabavu. TY utok - tiger utok ;) ty si tiger utek a utocis na normalne myslenie svojou blbostou. A ide ti to ty sarvanec veru ide. este nam tu chvilku mudruj a ziskas titul prezervativ aikido.

Pocuj a mozes normalne bez tych kecov vysvetlit tuto pritomnym preco nemoze byt v aikido sparing. ???

Zase si to dopackal. Vsakze rozumies co ti ja vlastne pisem?? Asi nie tak nevadi nic sa nedeje. Som sa pobavil na tvojom prispevku. A na zabavu?? Myslis diskoteku ci aku zabavu. Odkial si pripadas mi trosku mlado aspon to tvoje vystupovanie tak na mna posobi. Vies na diskoteky chodim len ,,obcas,,. Hehe ale mozno sa niekedy uvidime. A potom ma zbijes ok?? Chcel by som vediet len tak pre informaciu ake BU trenujes?? Mooooooc ma to zaujima.
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tiger » pon 16. říj, 2006 14:58

samborn píše:

...

...

Mozem ti to vysvetlit, ale ty to zial nepochopis a na vysvetlovanie su tu ini nie ja. 8O 8O
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tiger » pon 16. říj, 2006 15:01

samborn píše:

To je kabaret co tu pises "vidis to nie je utok, to je utok na odvedenie superovej pozornosti"

A ty vies akoze citat ja som napisal :

Tiger napisal :
,,A nie je to ziaden utok ako to ty vidis, je to len odvedenie superovej sustredenosti na utok, kotry mu znemozni dalsi utok,,.

Samborn napisal:
"vidis to nie je utok, to je utok na odvedenie superovej pozornosti"
-------------------------------------------------------------------------------

Tak potom mi hovor ze vies citat. :lol: :lol: :lol:
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 16:40

Muzou mi tady ti vsichni, co rikaji, ze aikido neni BU, ze nefunguje, ze irimi je na nic, ze tohle to a tamhle to z aikido je na nic rict, kolik toho maji v aikido odcviceno? By me zajimalo, kdyz je tu tolik "moudrych" nazoru, kolik je tu zkusenosti... :?
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 16:41

Muzou mi tady ti vsichni, co rikaji, ze aikido neni BU, ze nefunguje, ze irimi je na nic, ze tohle to a tamhle to z aikido je na nic rict, kolik toho maji v aikido odcviceno? By me zajimalo, kdyz je tu tolik "moudrych" nazoru, kolik je tu zkusenosti... :?
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Libor » pon 16. říj, 2006 16:53

To tiger:Ja som pisal ukropcanymu a sambornovi,nie tebe,a od kedy mi ty tykas,ty retard!!!Toto je moja posledna odpoved tebe,mi nestojis za to aby som ti odpovedal.Chod radsej liezt stevovi do zadku.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 17:42

ukropcany: 800hodin aikido? To znamena, jestli dobre pocitam, to je asi tak 3 az 4 cviceni pri trech trenincich za tyden +-. Takze tak shodan, spis ani to ne. Takze zacatecnik. To se nedivim, ze ti to nefungovalo. Mne to taky nefuguje. :wink:
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 18:20

ne nechapu. Co znamena, zes byl jako na urovni 3.danu? Co je to za kecy? Jakej jsi mel stupen, kdyz uz jsme u toho? A to ne "jako", ale realne?
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod samborn » pon 16. říj, 2006 19:01

pocuj tiger ty si postavicka ako z kinder vajca. Ved uz konecne sa vytlac o co ti ide. Chces sparovat, alebo nechces? Si sa zosral ked ta tu vyzvali na sparing. A teraz tu poskakujes ako pajac an pruzinke.

Atilius pocuj a tu niekto niekde napisal, ze to nefungovalo jemu? Pocuj ved kludne mozes neboj sa nikto sa nepozera - zamysli sa. Ked ti to nepojde nikto neuvidi, neboj nikto sa nebude smiat ;);)

Nie, ze jemu to nefunguje po 1000 treningoch, ale nefunguje to nikomu JASNE. Inak cim vacsi dan tym mensia robota, lebo to uz bude nejaky roztraseny pupkaty ded.
NEEXISTUJE ziaden AIKIDAK co by ustal normalny utok. Ja okrem ineho dokazem 8 hodin rubat v lese drevo a nejaky jebo co nevie urobit 20 klikov v telocvicni mi moze akurat podat malinovku a doniest obed. A Atilus ako ty co nevie napisat ani kolko cvici aikido a len spekuluje tak ten si moze zalozit skolku s tigrom a tam si mozete porovnavat.
samborn
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 19:24

samborn: aha, kdyz uz ses tak rozohnil, kolik toho mas z aikido odcviceno TY? Pocitam, zes navstivil dve budohow, stahnul z webu par videii a precetl si spoustu kecu na foru. :roll:
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod samborn » pon 16. říj, 2006 19:34

atilus - ze ty si taka ta hracka na jednu tuzkovu baterku co dokolecka opakuje tu istu kravinu
"kolik toho mas z aikido odcviceno TY? "

Si bol v kinderku s tigrom plysakom ako prekvapenie pre 4.rocne decko?
To je asi tak to co mozes robit. Ty budohow :D - to je to kde sa ukazuje aikido ? Priliehave oznacenie mate. budohowno by bolo ale este lepsie.
A ty kolko rokov sa uz flakas na aikide chlapce miesto toho, aby si robil nieco poriadne? Haaaa to nam nechces prezradit ?

Toto je fasa web tu sa clovek nasmeje. :D :D :D
samborn
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 19:42

samborn: az vystrizlivis, tak se vrat :wink: - zatim tady ze sebe delas jen pitomce :roll:
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod diablik » pon 16. říj, 2006 20:33

Jakej jsi mel stupen, kdyz uz jsme u toho? A to ne "jako", ale realne........................Co to tu melies ty "opaskovy fetisista".....opasky,stupne,certifikaty-zasrane fetise,za ktore sa skryvaju a ukajaju sa nimi posledne nuly :twisted: ..jedine na com zalezi je ake mas srdce/bojovnost/,volu prezit a nevzdat sa a ine atributy a nie primitivizmi typu,aky mas stupen,opasok,Dan.... :evil:
Naposledy upravil diablik dne pon 16. říj, 2006 20:40, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod samborn » pon 16. říj, 2006 20:37

:twisted: uz len cakam kedy zacnu "a kto ma dlhsi opasok je kral"

- idem si dat halusky a narubat drevo, uz je zima.
samborn
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Atilius » pon 16. říj, 2006 21:00

diablik: mas pravdu, ze "dany" nakonec neznamenaji nic, ale rict, ze jsem cvicil jako bych mel treti dan je podle me jeste vetsi hovadina. Bud jsem ho mel a nebo ne. A muzeme se dal bavit o tom, ze dany neznamenaji vsechno, ale v pripade, ze ma nekdo, reknu, 5.kyu a bude mi tvrdit, ze cvici jako 3.dan... :lol:
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé