Senior
Senior píše:Bacha aby si manikin z toho nevydedukovala že je cikánka a nedotklo se jí to...rozzuřená ženská je horší než pitbul...![]()
Senior
Lada píše:JInak k otázce, tak podle mě násilí (dle mého chápání) do BU nepatří, ale přece jen, je to jakýsi rozvoj dalších schopností člověka.....jak se pak použijí a co si z těchno nabytých zkušeností a vědomostí člověk odnese je pouze na něm....
každý trenér, mistr, učitel by měl hledět i na psychyckou stránků jedinců a rozvíjet v nich morální stránku, sebeovládání atd.... ty tupé agresivní jedince kteří tam jdou s pouze jedním záměrěm rovnou vyhodit.....
No bohužel takhle to nefunguje, vím o těch co se chodí učit či si zapaltí ve skupince trenéra aby je učil (většinou MT,box atp).....to pak využívají na ulici a nejem proti svým teoreticky určeným nepřátelům(jelikož se většinou jedná o radikálně smýšlející jedince) ale proti komukoli kdo se jim nelíbí, zejména když se ožerou......
JInak k zápasům, no je to každého věc jde se tam s určitým rizikem a to každý ví a jde tam dobrovolně, kvůli čemu je na každém, peníze, dokázat si něco, ukázat to co se naučil atd.....
Senior píše:To není nic proti Tobě manikine, jen tady tak tlacháme za Tvými zády...![]()
Senior
manikin píše:Senior píše:To není nic proti Tobě manikine, jen tady tak tlacháme za Tvými zády...![]()
Senior
OK. Tak já jsem jako nic nečetla.![]()
Mimochodem jsem z Prahy a pokud potřebujete trochu vymlátit Cheb, tak asi nebudu úplně vhodný kandidát.
A zápasy...nechcete mě rovnou poslat do klece?![]()
![]()
![]()
A pitbul...no výborně...![]()
![]()
Myslím, že ti co mě znají osobně, se musí ohromně bavit
Frank píše:no nic moc video nevidim na tom nic suprovího jen další špatná předváděčka.
Sumo píše:no ja neviem ten sancin nekomentujem aj tak sa v tom nevyznam ale ten zaver( mysleno to riadene kumite) to je vtip ne?
Sumo píše:No zle mi to pride v tom ak niekto prezentuje cuki s vystretym laktom a 10 cm pred xichtom. A pride mi zle ak niekto spravi techniku a potom tam len blbo cuci a caka dokym ho ten druhy zdrbe k zemi... ale to sa tu riesi stale dookola ze
NIK píše:Sumo píše:No zle mi to pride v tom ak niekto prezentuje cuki s vystretym laktom a 10 cm pred xichtom. A pride mi zle ak niekto spravi techniku a potom tam len blbo cuci a caka dokym ho ten druhy zdrbe k zemi... ale to sa tu riesi stale dookola ze
Právě proto jak vidíš nemůžeš posuzovat kvalitu bojovníka podle toho jak předvádí řízené zápasy atd.To je nesmysl a perfektně to zacvičí každý.Sestavy-to už je jiná věc.Vyčteš z nich daleko víc-pokud ovládáš slušně abecedu
Frank píše:sorry NIKU ale ty víš o BU/BS s prominutim HOVNO.
Kdyby ses na to video koukal pořádné tak zjistíš , že je na tom realná jenom ta kamera která to točí.
Real? takže co třeba to,že útočník útočí s pěstí na hlavu a druhou ruku má u pasu nevim udělal by to v realu a druhá by mu přílitla do jeho NEKRYTY hlavy,protože si kryje pásek nebo nevim co tam s tou rukou dělá a téch vécí je tam mnohem víc...........promiň , ale je to jenom předem pŕedepsanej řízenej boj a to může zacvićit kdokoliv.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník