Máš snad nějaká lepší termín v češtině či slovenštině? Mě nenapadá nic příhodnějšího. Čínsky to je 对炼套路, 散手。。。marvin píše:sparing zostava je zaujimavy termin ...
Moderátor: pm
OpenYourEyes píše::lol:tobe to mozna pride smesny PM ale zajimavejsi bude az zjistis ze sem mezi 5 nepravdepodobnejsima typkama vyhru konkurzu na obalu s Tonyy Jaa,uz se tesim az si me pudes pucit do videopucovny
![]()
OpenYourEyes píše:Raqno stavam v 5:00 -7:00 trenink,1 hodina behu =10 Km+stretching suzukiho !
ve 14:00 navrat ze skoly,od 14:00-15:00 horni cast stim ze 1000 retezovych uderu(500 na volno ,300 do pytle na zdi a 200 s kilovkoama na rukach ),pak 50 na kazdou ruku 50 haku a 50 obloukovych uderu !
3 serie (tri retezaky,2haky a 2 obloukovy )150 uderu na kaydou ruku s dvema kilama na ruce ,uderz jen jednou rukou !Pak techniky (lap sao,pak sao,biu khan atd na volno,maximalni rychlost s prezisnosti)
16:00-17:00spodni cast
Spodni kop(low kick),stredni kop(smerovan na trup a vrchni kop (na hlavu) do pytle 50 krat vsecky tri !
Pak dalsi typy kopu specificky pro Wing chun s 3 kg na noze 50 pri cemz 25 s tou tri kilovkou a 25 na volno !
Vecer 19:00-20:00Stretching,kliky,drepy a Brisni svaly!!
Tohle je muj trenink,da se to stihat kdyz si date v nedelu pausu a nekdyi pres tyden jeden den,podle pocitu,tohle se da ale provadet az po takovych dvou rokach svedomitteho treninku kdy uz vase telo je zvykle na trenink a taky to chce jednou za 2-3 mesice na mesic dat lehci treninky ,nco treba dve hodky denne aby ste to telo porad tak netrapili!
+ ut ,ct a sobota vecer dve hodiny treninku s cehoz hodina sparringu a prilezitostni sparringy dvakrat tydne v ruznych klubech
ukropcany píše:Vanu? ©to eto?Harutomo_Yasumizu píše:ukropcany: když máš vanu tak dostáváš mnohem víc zabrat a závěrem je že jsi i víc silnější né? Taková celodenní posilovna. Aspoň moje teorieSafra a já bez vany koukám že musím mnohem víc přidat
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník