Moderátor: pm
17.1. For changquan, daoshu, jianshu, qiangshu, gunshu, taijiquan and other routines
1) A jacket with a Chinese-style upright collar and seven toggle-like buttons down the front and short or long sleeves; and for taijiquan and taijijian routines, a long-sleeved jacket of a length not exceeding the performer's middle fingertip when the arms are straightened and hanging down;
2) Bloomerlike sleeves gathered at the cuffs;
3) Chinese-style knickers;
4) Of any material in any color, which shall be uniform;
5) Trims 1 cm in breadth for the whole garment, maybe of different material and in a different single color; and
6) A soft belt (except for taijiquan and taijijian), maybe of different material and in different single color.
xiexie píše:2PC Jak to tedy je s Federací ? Jednoduché. Na stránkách České federace full contactu www.csfu.cz/sekce/wushu najdeš dělení federace do tří sekcí - Wushu, Kyokushinkai, Aerokickboxing. Všechny tyto sekce přímo podléhají federaci a měly by se řídit i jejich stanovami.
No prave, ze tak jednoduche to neni, Plzenska poradajici asociace, tam nikde neni uvedena, ze by spadala pod CSFU, takze mi neni jasne,jestli to byly vlastne ofiko zavody CSFU, nebo ne paklize ano, mel to byt turnaj Kategorie A, jakozto MCR a pak poradatelum nalezi prispevek od CSFU, potazmo od statu.....
PC píše:No prave, ze tak jednoduche to neni, Plzenska poradajici asociace, tam nikde neni uvedena, ze by spadala pod CSFU, takze mi neni jasne,jestli to byly vlastne ofiko zavody CSFU, nebo ne paklize ano, mel to byt turnaj Kategorie A, jakozto MCR a pak poradatelum nalezi prispevek od CSFU, potazmo od statu.....
xiexie píše:No prave, ze tak jednoduche to neni, Plzenska poradajici asociace, tam nikde neni uvedena, ze by spadala pod CSFU, takze mi neni jasne,jestli to byly vlastne ofiko zavody CSFU, nebo ne paklize ano, mel to byt turnaj Kategorie A, jakozto MCR a pak poradatelum nalezi prispevek od CSFU, potazmo od statu.....
Ale vždyť to tam je. Pokud se mrkneš na plakátek, tak je tam černé na bílém soutěž: kategorie " A " - mistrovství republiky, nominační, bodově hodnocená 1.samostatné mistrovství republiky Wushu pořádané pod ČSFu
To snad mluví za všechno a samozřejmě jim příspěvky jdou, tím si buď jistý. Navíc když se podíváš kdo jel na Mistrovství Evropy ve Wushu, tak tě jistě nepřekvapí, že tam figuruje i pan Petr Rada....
PC píše:xiexie píše:No prave, ze tak jednoduche to neni, Plzenska poradajici asociace, tam nikde neni uvedena, ze by spadala pod CSFU, takze mi neni jasne,jestli to byly vlastne ofiko zavody CSFU, nebo ne paklize ano, mel to byt turnaj Kategorie A, jakozto MCR a pak poradatelum nalezi prispevek od CSFU, potazmo od statu.....
Ale vždyť to tam je. Pokud se mrkneš na plakátek, tak je tam černé na bílém soutěž: kategorie " A " - mistrovství republiky, nominační, bodově hodnocená 1.samostatné mistrovství republiky Wushu pořádané pod ČSFu
To snad mluví za všechno a samozřejmě jim příspěvky jdou, tím si buď jistý. Navíc když se podíváš kdo jel na Mistrovství Evropy ve Wushu, tak tě jistě nepřekvapí, že tam figuruje i pan Petr Rada....
xiexie, neni to tam, sorry ale v organizacich uvedenych pod CSFU, proste CACWS, neni. tecka. Nemluvim o plakatku, ale zacleneni CACWS pod CSFU (seznam podlehajicich asociaci jsem zalinkoval jiz v prvnim postu tak se tam koukni),ktere neni nikde zapsano, mozna se mylim
Tak jak to mohla organizovat, jako externi subjekt? to je dost divne ze... SiuLouFu to pochopil, kam tim mirim, nemam zadne informace o kseftech, ale zarazi me to a proto jsem se na to ptal, jak to s tim je.
Ting píše:jj.A Beroun je čtvrť v Prazesorry nemohl sem odolat
Vochov je vesnice u Plzně![]()
dobrá zpráva, doufám, že budu v ČR, na kdy to přibližně chystáte?pm píše:velka exhibice (cinskych) bojovych umeni (ceske skoly + zahranicni hoste) se uz chysta - s nekolika zaky a prateli uz na tom pracujeme asi mesic/dva. jakmile bude vice informaci, budou postupne zverejneny zde na serveru i v ostatnich mediich. pokud se vse zadari, je rozhodne na co se tesit - takova akce tu jeste nebyla.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků