Moderátor: pm
Petr Rada píše:Stop! Proč ČAČWS? Ta má své dva závodníky, kteří prošli přes styl wushu a nyní bouchaj sanshou! Nikoho jiného nepodporujeme, aaa pokud je myšleno MČR, tak tam ČAČWS vystupovala jako organizáto pověřený ČSFu, ten má na starosti disciplínu Sanda (Sanshou).
asymetrix píše:xiexie, siuloufu: Jezismarja, to uz jsou ale dost blaboly. Vy se v tom nejak ztracite. Nastesti jsem ted cetl od petra na wu-shu.cz pekny prispevek, ktery vam ty vazby trochu objasni, po jeho precteni uz se mozna prestanete ztrapnovat.
SiuLouFu píše: Vcera jsem byl na caji u pana Kolare. Behem naseho rozhovoru mi upresnil nektere informace, ktere zde uvadite. Soucasne me informoval o aktivitach, ktere predchazely letosnimu mistrovstvi CR a podrobne popsal vazby mezi CSFu, CACWS a jednotlivymi skolami. Zodpovedel mi vsechny me otazky, na ktere jsem se zeptal. Na nektere problemy mame stejny nazor a v nekterych otazkach se neshodneme. Nicmene, souhlasil se mnou, ze soucasna organizace neni dostatecne transparentni a vyzaduje zasadni zmeny. Dohodli jsme se na dalsich krocich, ktere by mely nasledovat a umoznit pripadnou spolupraci na zmene a zlepseni stavajiciho stavu, ktery je nadale neudrzitelny.
Zajímavé je, že Petr Rada nepořádá podobnou akci poprvé. Tuším že loni v podobnou akci už Plzni pořádal a tak dobře ví, kolik času a místa takováto akce potřebuje. Mimo to už pár let pozpátku angažoval na EUROPEANOPENU v Chebu. Takže zkušeností s podobnými akcemi má určitě dost.
dondyna píše:Celá soutěž trvala 8 hodin a proběhla trochu v organizačním chaosu, ale vše se nakonec zvládlo. Všechny kategorie byly řádně a poctivě odsoutěženy, vítězové si odnesli spoustu cen a sponzorských darů a ti nejlepší titul „Mistr ČR Wushu 2006“. Nesmím opomenout naše rozhodčí, kteří i v takovém shonu disciplín rozhodovali po celou dobu velmi pečlivě a důvěryhodně, za což jim patří dík.
A dík patří i všem zúčastněným a gratulace nejen vítězům, ale všem za podané výkony.
Věříc na další setkání Vás srdečně zdraví
Ing. Bc. Peter Rada
ředitel ČAČWS Plzeň
xiexie píše:Tak mi pripada, ze pod nickem DONDYNA se skryva ponekud rozpolcena osobnost. Na zacatku vystupujes proti Petrovi Radovi
a najednou se jako Petr podepises. Skutecne zvlastni. Asi je problem prihlasit se pod vlastnim nickem.....
dondyna 6. listopadu 2006 v 20:17:03 píše:Je pravda, že to byla zřejmě nejslabší akce co pamatuju. Zajímavé je, že Petr Rada nepořádá podobnou akci poprvé. Tuším že loni v podobnou akci už Plzni pořádal a tak dobře ví, kolik času a místa takováto akce potřebuje. Mimo to už pár let pozpátku angažoval na EUROPEANOPENU v Chebu. Takže zkušeností s podobnými akcemi má určitě dost. Mám tady v archívku jedno video z akce pořádané Petrem Radou a jestli ho dokoukáte až do konce, tak mnohé pochopíte.![]()
... (zkraceno) ...
Je pravda, že 27 účastnic mě samotného překvapilo, ale pořadatelé to věděli dopředu že? Tak myslým, že se mohli v klidu připravit. Myslým že i nouzově by se ještě jedna 3 člená a ne neodborná porota mezi diváky našlaNebo vlastně se s tim mělo počítat: http://www.wu-shu.cz/cws/rozhodci.htm moc jich neni.
Představ si jak mi asi bylo, když se mě žena ptala proč je ten či onen Taičista bodován lépe než jiný, který cvičil podle ní mnohem hůř. (praktikovala Chen i Yang) A jakže a podle čeho se to vlastně boduje? A to vše za za přítomnosti nastražených uší okolních diváků... .
Takže když to shrnem tak protest je úplně zbytečný, protože se stejně není ke komu dovolat. A kdyby ti na něj organizátoři náhodou odpověděli, nebude vůbec těžké dopředu uhodnout co v odpovědi bude![]()
Mimochodem zvážili jste při psaní těchto příspěvků také fakt, že si je přečtou i organizátoři a rozhodčí takovýchto soutěží? A ti budou mít na věc odlišný názor ?
Ani galavečer bojovníků zřejmě diváky nenadchnul, alepoň ne ty okolo sedící. Myslým že příště přijdou zas. Mě už hned na záčátku zvedli náladu ve stánku se zbraněma, když jsem byl během několika okamžíků celkem nezdvořile vyhnán, protože jsem chtěl na zboží sahat, že prej budou mít na zbraních rezavé otisky prstů. U zbraní této kvality je to vlastně celkem pochopitelné...
. Jinak mě osobně mile překvapila ukázka Aikido. A tady pár fotek, ale jen těch z pódia, pod tribunu a na platformu nějak nebylo vidět
![]()
... (zkraceno) ...
dondyna 9. listopadu 2006 v 21:22:01 píše:tady máte pro srovnání video ze zahájení 1. ročníku republikové soutěže
Národní pohár Wu-Shu Plzeň 2005:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/66650 ... .09MB.html
aby jste viděli jak to také umí pořadatelé jinak. Ta akce v domu hrůzy u Radbuzy mi taky pořád vrtá hlavou, proč to dopadlo jak to dopadlo... .
dondyna 20. listopadu 2006 v 15:04:13 píše:Bezva už se nám diskuze dostává úplně jinam.
Když už jsme u toho a zdá se Vám zbytečné při cvičení formy hezky zvednout nožku a ukázat ostatním že to svedete a nespadnete jako nemehla(mimochodem ji tam rád držim schválně dlouho, protože ostatní to neumí a hned padaj na kokos). Jak chcete kopat, když spadnete dřív než stihnete kopnout?![]()
A ještě mě trápí jedna věc. Jaký má smysl při cvičení sestav wu-šu, že seborec z ničeho nic sebere a oběhne nejmíň půl tělocvičny. To aby taky ukázal že umí utíkat, když bude potřeba?
dondyna 3. prosinece 2006 v 08:11:09 píše:Celá soutěž trvala 8 hodin a proběhla trochu v organizačním chaosu, ale vše se nakonec zvládlo. Všechny kategorie byly řádně a poctivě odsoutěženy, vítězové si odnesli spoustu cen a sponzorských darů a ti nejlepší titul „Mistr ČR Wushu 2006“. Nesmím opomenout naše rozhodčí, kteří i v takovém shonu disciplín rozhodovali po celou dobu velmi pečlivě a důvěryhodně, za což jim patří dík.
A dík patří i všem zúčastněným a gratulace nejen vítězům, ale všem za podané výkony.
Věříc na další setkání Vás srdečně zdraví
Ing. Bc. Peter Rada
ředitel ČAČWS Plzeň
mjaso píše:Nazdar, nazdar
Som s Arena fight clubu Brno. Pozerám, že všetci ste tu veľmi múdri čo sa sandy týka. Vedel som, že pokiaľ nemáme trénera šikmookého tak na nás budete pozerať ako na lúzrov. Nerozumiem prečo nás odcudzujete za to, že chceme trénovať napriek tomu že na to nemáme ideálne podmienky.
SiuLouFu píše:Presne tak - vzdy se uvadi nejvyssi dosazene akademicke vzdelani.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků