Moderátor: pm
Emanuele píše:Za nedlouho,mno až se dáš do kupy uvidíme jak se hýbeě ty![]()
![]()
Lukasi ty si dobre rozmysli co chces??? A jedna pratelska rada ... bud v pohode a neprud tady ty lidi.
Nemam chut se zahazovat s kazdym 17-19ti letym smrkacem ... Uz jsme se domluvili ... hned jak bude rameno v poho, tak se na tebe budu tesit ...
Kdyz uz o tom tedy chces verejne mluvit, tak nezapomen, ze se nas par lidi tady zepta ... jak to dopadlo ...
to ma nechava chladnym defendu,mam z toho zabavu,niekto nepochvalil chlapcekovi jeho fetis a oporu v jeho vlastnom wchsvete,tak prudi
Emanuele píše:Chjo proč cokoliv řeknu musíš myslet tak že tě chci urazit![]()
Jám to myslel v DOBRÝM a tak to taky beru !A to že se na to pár lidí zeptá je mi jasný,a stejně jako mi je jasný že dostanu ..ja to du k vám skusit protože se chci zase zlepšit o kousek a ne proto abych se vytahoval,stejně jako sme se setkali s tvým žákem Martinem a bylo to vpohodě a nikdo se před nikým nevytahoval,zacvičili sme si ...![]()
![]()
Emanuele píše:4diablik & ukropcany>Jestli to ohodnotite vy dna společne s Luenem kladně tak mám vyhráno
Emanuele píše:Když sem se před pár lety díval na videa W.Cheunga,žasl sem nad jeho zručností...když sem vám je sem dnes odpoledne chtěl hodit ,pozorně sem si je prohlídl a už sem neviděl to co předtím ale něco úplně jiného,pro to nepovažuji ani za vhodné vám to sem posílat...
W.Cheung pro mě osobně zůstane velkým mistrem protože já ho viděl se hýbat a bojovat míma očima,bohužel videa které mám to jaksi s mého hlediska neukazují!![]()
Jeho systém boje si myslím že se dá vyzžít mnohem lépe než to předvádí on ,pravdou sice zůstává že na tom videu ma 58 let ale jak poslouchám Pavelu a Míru,jejich mistří ještě v 70 kdo ví co dělajímožná s vás začínám být přehnaně steptickej
![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků