Moderátor: pm
Wodnicek píše:Zdar, chcem sa vas spytat na vas nazor ci je mozne v suboji porazit Vyzsieho silnejsieho len trochu menej technicky zdatnejsieho supera
Wodnicek píše:a potom este ako by to bolo na ulici podlavas proste sa vyjadrite k tomo ci moze muz 180cm 73kg porazit kolo 200cm 90kg -a kerte to tak ze nie je mumak proste bitkar...dakujem
---- sucker punch je zakerny uder,"zacinacka", "bezsignalny" uder,povacsinou pocas agresivnej mluvy,ked je myslenie obeti paralyzovane strachom..postoval som tu videjka so suckerpunchom pred casomgraver píše:migli píše:Na ulici sucker punch
Co to je?
diablik píše:Migli--s tym rysom neviem,ale pochybujem ze si vobec niekto trufne opacne na medveda alebo diviakaa nedajboze ked maju ich samice mlade
![]()
az potom zacina riadna sranda
![]()
rizek píše:Asi jo, ja (172/74kg) to ale neumim, na treningu pravidelne sparuju s klukem cca 195cm/110kg a prestoze sem o neco rychlejsi, mam vic technicky nohy a tak, vubec se na nej nechytam, nedosahnu, staci kdyz se poradne rozjede a sem v haji. S nikym jinym to tak tragicky neni. Zase na druhou stranu, mame tam chlapika, ktery asi 20 let boxuje, vyska asi jako ja, ten ho celkem zvlada, nevim ale, jak by to vypadalo mimo vice mene pratelsky sparring
Dalt píše:Hyperboreus: mno nevim nevim - ja osobne vzdy vitam kdyz souper nevede boj na delsi vzdalenost ale snazi se jit po nohach (abych byl na zemi) - zarucuje to ze se (vetsinou) s tebou dostane na tu zem taky coz je pro vetsiho a silnejsiho soupere vyhoda ze...
Wodnicek píše:Zdar, chcem sa vas spytat na vas nazor ci je mozne v suboji porazit Vyzsieho silnejsieho len trochu menej technicky zdatnejsieho supera a potom este ako by to bolo na ulici podlavas proste sa vyjadrite k tomo ci moze muz 180cm 73kg porazit kolo 200cm 90kg -a kerte to tak ze nie je mumak proste bitkar...dakujem
Hyperboreus píše:rizek píše:Asi jo, ja (172/74kg) to ale neumim, na treningu pravidelne sparuju s klukem cca 195cm/110kg a prestoze sem o neco rychlejsi, mam vic technicky nohy a tak, vubec se na nej nechytam, nedosahnu, staci kdyz se poradne rozjede a sem v haji. S nikym jinym to tak tragicky neni. Zase na druhou stranu, mame tam chlapika, ktery asi 20 let boxuje, vyska asi jako ja, ten ho celkem zvlada, nevim ale, jak by to vypadalo mimo vice mene pratelsky sparring
Takovému musíš jít po nohách a dostat ho do kolen nebo úplně na zem,nic jiného ti nezbývá.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků