Lau Ga Kyun

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. kvě, 2004 15:07

ad stratska (neboli sracka) - to je nase chyba, spatne jsme to Charrise naucili, az zase prijde, budeme muset na tom vice zapracovat :)

kungpao: neni-li to tajne - co a kde cvicis?

petr

www.hungga.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KungPao » čtv 13. kvě, 2004 15:41

...
Naposledy upravil KungPao dne pon 24. led, 2005 1:00, celkově upraveno 1
KungPao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

....

Příspěvekod hungga » pát 14. kvě, 2004 13:35

Miro: Respect!!! Doufám, že se u nás zastavíš až budeš mít cestu kolem ;-). Měj se.

Jiří Kašpar (ČAHGGF)
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod wushi » pon 17. kvě, 2004 9:04

pozrel som si to ešte párkrát...miro má pravdu...dúfam, že dotyčný sa už zlepšil...nič v zlom, ja mám s formami niekedy tiež problémy... :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SnEk » pon 17. kvě, 2004 13:46

Zdravicko lidi? Tady to forum mi pripadne slusne slozity, ale budiz nevite nekdo od kolik, kdy a kde je ta GF akce kterou organizuje pan Hladik? Nikdy jsem ho osobne cvicit nevidel a tak bych si rad udelal predstavu o jeho GF.
SnEk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » úte 18. kvě, 2004 6:51

SnEk píše:Zdravicko lidi? Tady to forum mi pripadne slusne slozity, ale budiz nevite nekdo od kolik, kdy a kde je ta GF akce kterou organizuje pan Hladik? Nikdy jsem ho osobne cvicit nevidel a tak bych si rad udelal predstavu o jeho GF.

Informaci od kolika turnaj začíná nemám. Před rokem začínal asi v 10.00 dopoledne. Já jsem se vydržel bavit dokud cvičil "výkvět evropy". Když pak začala soutěž , vydržel jsem asi do 14.00 a pak šel zvracet . Závěrem:
Kung Fu tam kromě Lam Chun Faie neuvydíš, ale chcát smíchy rozhodně budeš.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » úte 18. kvě, 2004 7:44

Viděl jsme plakát na tu neděli. Je to jako minule ve vršovické sokolovně od 10:00. Má tam být i nejký karáčo. Jinak turnaj je otevřenej pro všechny účastníky, ale nevím jestli sparing:-))))
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 18. kvě, 2004 8:21

Jamamba píše:Viděl jsme plakát na tu neděli. Je to jako minule ve vršovické sokolovně od 10:00. Má tam být i nejký karáčo. Jinak turnaj je otevřenej pro všechny účastníky, ale nevím jestli sparing:-))))

Díky za upřesnění času. Otázka sparingu je nasnadě. Pokud tam bude zase stát Mistr a jeho ministranti s tyčema, tak k nějakému možná dojde. Minule jsem byl mezi těmi, kteří na turnaj vpuštěni nebyli , ale i tak jsem mohl klání sledovat z tribuny, která "zabezpečena" nebyla.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...