Ale jak říkate že nezáleží jestli ten dělá Muay Thai a nějaký typek z WCH ho doje*e že záleží jak kdo to umí a hlavně záleží na učitelovi
Ale ja si prostě nemůžu pomoct ale ja pořád spolehám na WCH a nemůžu ani pomyslet na to že by bylo něco lepšího než WCH

nevím proč ale asi jsem aji dost zmanipulovaný filmama od Bruce Leeho (ne že bych mu to daval za vinu to ne!!!) .... ale jako aby jste si nemysleli že jsem až tak zaslepen tak je jasné že se vrátim vždy do reality a je mi jasne co a jak ale přesto vždycky přemyšlím a vrtá mi hlavou kdo by vyhrál: WCH vs Muay Thai, WCH vs MUSADO, WCH vs Taekwondo, WCH vs Kick Box, WCH vs Box apod.
a jen tak trošku offtopic: zajímalo by mě JAK se někteří lidi tady z bojovaumeni.cz dostali k trénování WCH (WT) když skoro každý tvrdí že přece jenom by měl větší šanci Thai Boxer než týpek z WCH protože borec z TB se to naučí rychleji a umí dostavat rany (což ve Wing Chunu funguje taky že dostavame rany)
sice sám jsem nevěděl jak tento příspěvek mám přesně a srozumitelně napsat ale asi takhle nějak jsem to dal do kupy (snad mi trochu porozumíte) ......... tim chcu aji říct že už mě nebaví poslouchat kecy např.: WCH je naho*no, WCH je na nic, TB je lepší, Thai Boxer by WCH doje*al
Přece kdyby to bylo naho*no tak by se to nevyučovalo jako sebeobrana
U® PÍ©U NESMYSLY SORRY ČEST!