Mistrovství ČR Wushu 2006

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod PetrVotava » stř 06. pro, 2006 18:27

myslim že pavela akorát mluví ptákoviny a jediný co umí na víc je to že umí čínsky.
PetrVotava
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod xiexie » stř 10. led, 2007 13:58

Na nasich strankach http://www.tai-ci.org pod zalozkou Novinky najdete vyjadreni k tomu toliko pretrasanemu protestu. Protest podany nasledne za nasi skolu jako doplneni, je prokladan odpovedmi pana Rady pro lepsi prehlednost.
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » stř 10. led, 2007 15:53

Obzvlaste vypecene odpovedi :lol: Jen co je pravda. Pan Rada si dal zalezet ... 8)
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ting » stř 10. led, 2007 17:34

Vás to ještě nepřešlo?? Dyť už je to 2 měsíce stará záležitost...
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Ralph » stř 10. led, 2007 23:51

Proc? Aby se za 10 mesicu opakovalo to stejne?
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 11. led, 2007 10:33

Ting píše:Vás to ještě nepřešlo?? Dyť už je to 2 měsíce stará záležitost...

Nepripada ti spravedlive uverejnit i vyjadreni druhe strany ? Me tedy ano a nezalezi na case...
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » čtv 22. úno, 2007 15:13

Zdar a silu!

na serveru Wu-Shu.cz byl uverejnen 5.2.2007 otevreny dopis vedouciho sekce Wushu a clena VV CSFu Richarda Gonzora, ktery je urceny vsem klubum Wushu. Vcelku zajimave cteni. Kazdy si udela svuj nazor sam.

Dalsi (ale ne uz tak zajimavou) informaci muzete nalezt v sekci o Wushu na strankach CSFu. Cituji:

CSFu píše:Z důvodu rostoucích informačních potřeb sekce wushu, byly minulý rok spuštěny stránky www.wu-shu.cz, které se cele věnují problematice rozvíjení české wushu scény v rámci ČSFU. Tento projekt se osvědčil a proto od dnešního dne veškeré informace týkající se činnosti sekce wushu budou zveřejňovány pouze na výše uvedené adrese www.wu-shu.cz Jakékoliv dotazy a návrhy ke zveřejňovaným informacím adresujte prosím na tvůrce a správce stránek Petera Radu (mail: wu-shu@volny.cz) Na tomto místě děkuji Peterovi za jeho úsilí, které stránkám věnuje. S pozdravem Richard
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » čtv 22. úno, 2007 16:47

Asi se pujdu vyblejt, nejak se mi z Richardova textu udelalo soufl. :lol:
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Lycanius » čtv 22. úno, 2007 17:28

Moc zdrawim:)
Prosim vas nevite jak to dopadlo s tim fetivalem BU o kterem se mluvilo na zacatku?Jesi je treba neco noveho.
Dekuju:)
Lycanius
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod sam-soi » pát 23. úno, 2007 8:11

SiuLouFu píše:
Zdar a silu!

na serveru Wu-Shu.cz byl uverejnen 5.2.2007 otevreny dopis vedouciho sekce Wushu a clena VV CSFu Richarda Gonzora

neda mi to a chtel bych zde zverejnit take jeden otevreny dopis, ktery Vas vsechny jiste zaujme svou nevsednosti a brilantnosti vyjadrenych myslenek :D

opravdu doporucuji vsem co ho jeste nemeli to stesti "cist/slyset" ...
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod dondyna » pát 23. úno, 2007 10:37

Nešlo by to pls. vyvěsit někam jinam? Pro někoho je rapid nedosažitelný. Dík.
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ting » pát 23. úno, 2007 10:52

xiexie píše:
Ting píše:Vás to ještě nepřešlo?? Dyť už je to 2 měsíce stará záležitost...

Nepripada ti spravedlive uverejnit i vyjadreni druhe strany ? Me tedy ano a nezalezi na case...

Pripada, ale v dobe kdy je to aktualní a k věcem u kterých to má alespoň nějaký význam. To co tady předvádíte je sktečná groteska. Uznávám, že akce se panu Radovi opravdu nevydařila (účastnil jsem se jako divák), ale řešit to tady ještě 3 měsíce po akci je věc, jejíž smysl mi nějak uniká.
Doufám, že pan Rada už příští rok akci pořádat nebude.Ne proto že se mu poslední ročník nepovedl, ale protože vy "bojovníci" pak budete zase nadávat a vylejvat si srdíčka tady na foru (mohlo by se jmenovat třeba: My největší bojovníci světa nemáme kde poměřit svoje neskutečné bojové schopnosti a síly) jak je to špatný, že nejsou žádný soutěže a že nemáte kde poměřovat vaše "pseudosíly". Navíc nikdo z Vás tady nikdy žádnou takovouhle soutěž nepořádal, z toho soudím si na to ani jeden z Vás netroufne a prostě na to nemáte. Tak šup šup, pěkně se do mě opřete killeři :lol:
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod xiexie » pát 23. úno, 2007 12:15

Mily Tingu,

podivej se pls o cem se diskutuje nyni , uz to neni o reseni problemu Mistrovstvi, ale o budoucnosti Ceske wushu sceny ( i ty reagujes trochu se zpozdenim ). Pokud te to jakkoliv obtezuje, tak te nikdo nenuti to cist :wink: .

A BTW skutecne si myslis ze tu nekdo z nas chce pomerovat sve "pseudosily" jak jsi rekl ??? Me to spis vyzniva ze plne naplnujes porekadlo : "Podle sebe soudim tebe " .

P.S. Mimochodem jen me tak napada, ty vidis udalosti na Ceske Wushu scene asi jinak, pripada ti situace dobra ??? Rada bych znala tvuj -vlastni a nicim nepodmineny nazor 8) . Dik predem
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 24. úno, 2007 4:54

PetrVotava píše:myslim že pavela akorát mluví ptákoviny a jediný co umí na víc je to že umí čínsky.
:lol: Tvoje myšlenka je brilantní Votavo, nechceš to nějk víc rozvést :?:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ting » ned 25. úno, 2007 20:30

xiexie píše:Mily Tingu,

podivej se pls o cem se diskutuje nyni , uz to neni o reseni problemu Mistrovstvi, ale o budoucnosti Ceske wushu sceny ( i ty reagujes trochu se zpozdenim ). Pokud te to jakkoliv obtezuje, tak te nikdo nenuti to cist :wink: .

A BTW skutecne si myslis ze tu nekdo z nas chce pomerovat sve "pseudosily" jak jsi rekl ??? Me to spis vyzniva ze plne naplnujes porekadlo : "Podle sebe soudim tebe " .

P.S. Mimochodem jen me tak napada, ty vidis udalosti na Ceske Wushu scene asi jinak, pripada ti situace dobra ??? Rada bych znala tvuj -vlastni a nicim nepodmineny nazor 8) . Dik predem

Mila Xiexie,

1) ty si jako prvni psala že nezáleží na čase :wink:
2) Ano skutečně si myslím, že tady "někdo" z Vás potřebuje poměřovat svoje "síly" (pokud ne, tak proč se hlásíte na soutěže a závody? - zkus se trchu zamyslet než něco napíšeš...
3) myslis ze mam potrebu se s nekym pomerovat? kdyby ano tak se budu hlasit na souteze a zavody jako napr. ty. Nehlede na to ze ze soutezit na takove urovni jako bylo Mistrovstvi republiky ve Wushu 2007 (coz nebyla vina p. Rady, ale ucastniku samotnych, protoze jejich uroven p. Rada skutecne ovlivnit nemuze) je opravdu k nicemu. Kdo dokaze vyhrat v hospodske bitce ten podle me dokaze vic (ted mluvim o San Da) - navic nasledne dojemne ztezovani si na to ze se ucastnili vetsinou kickboxeri me rozesmalo - pravidla byla jednotna takze co. To zaverecne ztezovani si navic krasne vykresluje pohled na kung fu a potazmo veskera bojova umeni z vychodu v te vasi Wushu scene.
4) Jak já vidím udalosti na "Ceske Wushu scene". Je to jednoduche. Ceska Wushu scena je mi uz uplne ukradena. Mel jsem moznost se nekolikrat setkat s lidmi, kteri ji utvareji - skoda hovorit. Situace na Ceske Wushu scene mi nepripada dobra a dobra ani nikdy nebyla - a s lidmi a pohledem na vec jaky je tam nyni ani nikdy lepsi nebude.
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod xiexie » pon 26. úno, 2007 13:28

2 Ting, pokusim se byt strucna

Ad 1) Za tim si stojim, ale vyjadruji se aktualne ( popripade napisi k cemu se vyjadruji

Ad 2) Je videt ze tvuj nazor je zkreselny. Pokud by jsis precetl muj clanek, vedel by jsi proc tam nekteri z nas byli a o pomerovani sil ani tralala 8) . Z vlastni zkusenosti vim, ze na soutez muzes jit i proto, aby jsi zjistil kvalitu ostatnich skol a popripade navazal kontakty. Ty to vidis jako pomerovani sil. O.K. to je tvuj nazor...

Ad 3) Male rypnuti, cestina dostava na frak co ?!

Ad 4) Obavam se, ze jsi narazil na spatne lidi. Ale jak vidno, hazis vsechny do jednoho pytle.

Zaverem bych dodala, pokud je ti cele Wushu "ukradene" tak proc mas nutkani se vyjadrovat ? Nechme toho, tohle nevyresime a neni to ani konstruktivni. Dik a "be happy".
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » pon 26. úno, 2007 16:38

a ja bych uz jen dodal, ze to nejsou jen zavodnici komu se ta " akce " nelibila kamo. Tak si to preber.
Apropo, si vazne vul.... hehehehe. :lol: :lol:
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ting » úte 27. úno, 2007 10:28

2 xiexie: Ja se puvodne nevyjadroval k Wushu scene (puvodnim vyjadrenim jsem pouze ventiloval svuj nazor na to, ze tady resite 3 msice starou zalezitost) o to si mne pozadala az ty - takze jeste jednou: Nez neco napises zkus se trosku zamyslet. Asi te to dost boli, ale zkus to prekonat.

2 Ralph: Muzes mi rict proc jsem vul?
P.S.: Nejsem tvuj kamarad :wink:
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod SiuLouFu » úte 27. úno, 2007 16:12

Ting píše: ... (zkraceno) ...
(puvodnim vyjadrenim jsem pouze ventiloval svuj nazor na to, ze tady resite 3 msice starou zalezitost)
... (zkraceno) ...

Neresime a nediskutujeme tu o 3 mesice stare zalezitosti, ale o stavu, ktery neustale trva (a nic se na nem nemeni). Vyjadreni p. Gonzora jsou aktualni, takze se vyjadrujeme k veci. Trochu mi pristup nekterych lidi pripada jako hodne proflaknute rceni: "At si vlci vyji, karavana potahne stejne dal."
  Obrázek Obrázek
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod JRup » úte 27. úno, 2007 18:01

Zdar lidi,

nejsem zastáncem ani jedné strany, ale v čem mě ta diskuze určitě utvrdila, že wushu je o cvičení a ne o exhibicích, soutěžích. Co mělo smysl byla úvodní reportáž od Xiexie, ale po x měsících musí být i pitomcovi jasné, že diskuze to nevyřeší.

Nebo to můžete to udělat jako kdysi slečna Maláčová, která si vedle paralelní soutěže české miss pana Zapletala udělala svojí soutěž. Víc se asi nepohnete.

Přeji dostatek motivů ke cvičení.
J.
JRup
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...