Festival Bojových sportu a umnění

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Festival Bojových sportu a umnění

Příspěvekod jeikob » stř 25. dub, 2007 9:42

Včera jsem tu s váma řešil malichernosti typu jestli má asie lepší bojová umnění než evropa,jasně ono se to bude řešit asi pořád a nikdy nevyřeší,ale jsou věci zavažnější a nepřímo či přímo Bojových sportu a umnění tykající se. V sobotu chodili po čechách neonacisté a slavili narozeniny hitlera. v brně někdo pomaloval hakenkrajcema celou čtvrt a co víc pamatník bojovníku za svobodu. V pondelí se rvali chuligáni po praze. To jsou řekl bych podstatnější problémy?
Netaktně to přiznávám a jestli jsem se někoho dotkl tak se omlouvám,jsem nadhodil problém náckové a bojové sporty a sebeobrana.
Mne je jasný,že to nejsou žadná vycviková střediska neonacistu.
Ale problém je v tom ,že mnoho lidí to tak vnímá. Kluci co to cvičí mají kratké sestřihy,urostlý drsnější povahy a často nosí oblečení podobných značek co hooligans a neonacisti. A zejména dospivající řeší vnější stránku věci. Tak mne napadla takové idea
Zorganizujte akci ,turnaj,festival Kontaktní sporty a bojová umnění proti rasismu,xenofobii a nasilí? :idea:
Byla by to moc dobrá věc. Těm dětem dospívajícím by to jasně řeklo kudy cesta nevede.Tem zavilejm náckum zase stop u nás pro vás není místo.A hlavně by to byl pro veřejnost daleko razantnější signál,než třeba od politiku,ci tak podobně. A mohla by se do toho zakomponovat pocta lidem co za války obetovali život.
A myslím ,že by určitě to media podpořila
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » stř 25. dub, 2007 9:53

Konecne nieco zaujimave je tu napisane. Plne s tebou suhlasim. Vystihol si to. Je to super napad, len treba niekoho, kto by to zorganizoval a postaral sa o to :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 25. dub, 2007 10:03

Kolik učitelů bojových umění "řeší" profil svých studentů? Kolik z nich za cvičením vidí právě jen bim-ho-do-nosu (skvělá hláška), páč to ostatní nemá v BU, co dělat.

Jen úvaha.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 25. dub, 2007 10:09

patrik píše:Kolik učitelů bojových umění "řeší" profil svých studentů? Kolik z nich za cvičením vidí právě jen bim-ho-do-nosu (skvělá hláška), páč to ostatní nemá v BU, co dělat.

Jen úvaha.

Patrik

prosím nechci aby se tu začli lidi hádat :!:
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Festival Bojových sportu a umnění

Příspěvekod luen » stř 25. dub, 2007 10:19

jeikob píše:Včera jsem tu s váma řešil malichernosti typu jestli má asie lepší bojová umnění než evropa,jasně ono se to bude řešit asi pořád a nikdy nevyřeší,ale jsou věci zavažnější a nepřímo či přímo Bojových sportu a umnění tykající se. V sobotu chodili po čechách neonacisté a slavili narozeniny hitlera. v brně někdo pomaloval hakenkrajcema celou čtvrt a co víc pamatník bojovníku za svobodu. V pondelí se rvali chuligáni po praze. To jsou řekl bych podstatnější problémy?
Netaktně to přiznávám a jestli jsem se někoho dotkl tak se omlouvám,jsem nadhodil problém náckové a bojové sporty a sebeobrana.
Mne je jasný,že to nejsou žadná vycviková střediska neonacistu.
Ale problém je v tom ,že mnoho lidí to tak vnímá. Kluci co to cvičí mají kratké sestřihy,urostlý drsnější povahy a často nosí oblečení podobných značek co hooligans a neonacisti. A zejména dospivající řeší vnější stránku věci. Tak mne napadla takové idea
Zorganizujte akci ,turnaj,festival Kontaktní sporty a bojová umnění proti rasismu,xenofobii a nasilí? :idea:
Byla by to moc dobrá věc. Těm dětem dospívajícím by to jasně řeklo kudy cesta nevede.Tem zavilejm náckum zase stop u nás pro vás není místo.A hlavně by to byl pro veřejnost daleko razantnější signál,než třeba od politiku,ci tak podobně. A mohla by se do toho zakomponovat pocta lidem co za války obetovali život.
A myslím ,že by určitě to media podpořila

A hlasis se doufam jako manager cele akce? Pac ja osobne jsem tak vytizenej (ranni treninky, prace, vecerni treninky a spanek), ze nemam temer silu podilet se na jakemkoli dalsim projektu ... neni vubec sranda neco takoveho zorganizovat - casove, financne atd, atd...
Napad na stekani fajn lidi kolem bu/bs to neni spatny, ale problem vidim po te organizacni strance :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 25. dub, 2007 10:23

No spíš inspirace internet je užasný medium . Ja nevím kolik lidí cvičí.Ale třeba boxuje,či zapasí ,nějaký človek z medialní branže?Navíc by to mohla být zaroven reklama. Já to spíš cílil na box,kick box,ultimat,mma a třeba mezi nima jsou lidé ,kteří mají možnosti?
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » čtv 26. dub, 2007 7:30

Myslim, ze na takovouhle akci jeste neuzral uplne cas, takovehle excesy by se musely pravidelne opakovat kazdy tyden, aby se verejnost probudila, nechci ani rict z letargie, ale spise od starosti a strasti bezneho zivota, cimz chci rict, ze si nejsem zdaleka jisty, ze by pripadna akce mela dostatecny ohlas u verejnosti..
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Festival Bojových sportu a umnění

Příspěvekod Toman » čtv 26. dub, 2007 7:58

Myslím, že Luen to vystihl pravdivě.
luen píše: ... neni vubec sranda neco takoveho zorganizovat - casove, financne atd, atd...

Hlavně máš každý rok Budoshow a tam to taky s návštěvností není žádná sláva (hlavně maminky a babičky účinkujících capartů).

End of thread
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » čtv 26. dub, 2007 8:36

Jeste policie CR porada pravidelne ruzne akce - jsou tam i ukazky sebebrany apod, viz. http://www.pcr.cz/rs_atlantic/project/a ... p?id=46447 , tak ledaze by nekdo mel chut a kontakty pridat se k takovehle akci a predvest tam nejakou tu exhibici :idea:
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anor » čtv 26. dub, 2007 12:43

Myslim že budoshow je dobry přiklad. Je to dobra akce, pořada se v nekolika mestech. Ale lidi nejsou. Nedavno řikam kamaradce co cvičila tusim judo "Pujdes na na podzim na Budoshow?" A ona na to:"Cože? CO to je?" Chtelo by to hodne dobrovolniku a lidi na spravnych mistech. Chtelo by to reklamu, aby se to dostalo i mezi necvičici. A na to plakaty nestači. Navic nejaky ten festival, vubec by neškodilo budoshow propojit. Tim nemyslim že by se vsechny az na jednu mely smazat, ale co třeba,... představte si třeba nejaky ten plakat: Festival BU a BS, blabla, přednašky, ukazky, schuzky kde si mužete popvodat s jednotlivymi cvičicimi, neco pro deti, neco pro dospely, NAVIC dne toho a toho se kona v Budoshow a to v techto mestech: ....
Anor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na bojová umění a sporty obecně