Moderátor: pm
xiuwei píše:Chtěl jsem se zeptat,jak vypadá současná situace v EWTO Wing Tsun ČR?
Vím,že spousta škol a instruktorů z EWTO odešla a jsou u jiných organizací wing tsung,ving tsun...
Na stránkách EWTO je jen pár škol. Kdo vůbec vede nyní v ČR EWTO místo p.Drdly a p.Jedličky? Daří se jim získávat nové studenty , aby mohli obnovit počet škol wing tsun ?
hellas píše:to je (bylo) nějaký tajemství?
luen píše:hellas píše:to je (bylo) nějaký tajemství?
To bylo zakazane (mozna jeste je - nevim uz dlouho me to nezajima) a rozhodne by ho zase jeho sefove (Konig a spol.) za takovou "ranu pod pas" nepochvalili. Proste nebylo treba situaci komplikovat
hellas píše:luen píše:hellas píše:to je (bylo) nějaký tajemství?
To bylo zakazane (mozna jeste je - nevim uz dlouho me to nezajima) a rozhodne by ho zase jeho sefove (Konig a spol.) za takovou "ranu pod pas" nepochvalili. Proste nebylo treba situaci komplikovat
no ja nevim...prece na oficialnich strankach Ultimatniku, co byly kdysi, byl Jedlicka vedenej jako trener Dana Bartaka a jako bojovej styl tam meli WT
xiuwei píše:V knížce wing chun od p.Kotlára je mimo jiné psáno (cituji):
,,Uvádí se, že také mistr Yip Man začal experimentovat se stylem a tím dal základy ke vzniku několika modifikací,,.
,,Takto podávaná historie vzniku Wing Chun kung fu je uváděna v oficiálních materiálech Světové asociace Wing Chun kung fu,,.
Chtěl jsem se zeptat ,,povolaných,, jako je Luen,I.Rzounek a dalších,kteří cvičí a žijou tímto bojovým uměním,zdali je citace pravdivá. Zatím jsem se nikde na žádných stránkách v ČR o wing chun - tsun - tchun - tsung nesetkal.
Díky.
http://mujweb.cz/www/wingchun/?X (jmenovaná knížka)
xiuwei píše:V knížce wing chun od p.Kotlára je mimo jiné psáno (cituji):
,,Uvádí se, že také mistr Yip Man začal experimentovat se stylem a tím dal základy ke vzniku několika modifikací,,.
,,Takto podávaná historie vzniku Wing Chun kung fu je uváděna v oficiálních materiálech Světové asociace Wing Chun kung fu,,.
Chtěl jsem se zeptat ,,povolaných,, jako je Luen,I.Rzounek a dalších,kteří cvičí a žijou tímto bojovým uměním,zdali je citace pravdivá. Zatím jsem se nikde na žádných stránkách v ČR o wing chun - tsun - tchun - tsung nesetkal.
Díky.
http://mujweb.cz/www/wingchun/?X (jmenovaná knížka)
Rimmer píše:Jinak to, že nesmíme do poslilovny nebo paralelne delat tř. box je proste jenom další pomluva. Já do posilovny chodim a pár kluků od nás chodí na judo nebo na ultimáty k Bartákovi. Nikdo se na nic takového neptá a nikoho to ani nezajíma. Sme oddíl ne sekta![]()
![]()
luen píše:Rimmer píše:Jinak to, že nesmíme do poslilovny nebo paralelne delat tř. box je proste jenom další pomluva. Já do posilovny chodim a pár kluků od nás chodí na judo nebo na ultimáty k Bartákovi. Nikdo se na nic takového neptá a nikoho to ani nezajíma. Sme oddíl ne sekta![]()
![]()
Ze to mate ted povolene neznamena, ze to tak bylo vzdyJa jako bejvalej instruktor (ewto resp. ncswto) jsem mel zakaz posilku a jine bu/bs ... Je pravda, ze uz je to radu let, ale porad je to ta ewto (Leung Ting, K.R.Kernspecht...)
![]()
Myslim, ze je zbytecne to resit ... kdo cvicil pred par lety, vi jak to je a kdo cvici chvili, muze jen tezko takove veci posoudit a porovnat, ze?
Ze to zni jako pomluva je pravda (ac je to fakt) ... a faktem take zustava, ze pro sve dnesni praktiky teto sekty z ewto take vsichni houfne odchazeji, ze
Rimmer píše:Je pravda, že sem v EWTO teprve 3 roky, ale nikdy sem se nesetkal s žádným nařízením a to v žádném ohledu. Nevím jestli to co tady prohlasujete byla prava nebo ne, každopádně teď to pravda NENÍ!
Bolo píše:ahojte
luen nikto nepovedal ze si vymyslas, ale ked si s tym uz zacal)
musis by naozaj velmi bejvalej instruktor (ewto resp. ncswto) ked si pamatas taketo .....
minimalne 10 rokov to urcite neplati
tak ako aj to vsetko okolo tajnych technik a cojaviemcohoeste
napises "par let" ale 10 rokov je pravek, vtedy, ak to tak bolo, bola to reklama, vtedy sa toho porozpravalo a popisalo...
nemozes brat vsetko vazne co si precitas alebo ti niekto povie....
Bolo
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků