Moderátor: pm
toddb píše:z ewto jsem uz 5 let pryc, ale co jsem tak nejak slysel a mluvil s par lidma, tak jsou prazsti primo pod Konigem a ignorujou Kopeckyho, ktery je po odchodu Drdly a Jedlicky nejvyssi zastupce EWTO v CR. Vzhledem k tomu, ze se celej sever, kde mel Kopecky nejvic zaku, trhnul k AVSE, tak Kopecky ted nema zadny zaky. Co delaji DRdla a Jedlicka absolutne netusim.
lukwong píše:A co teda -když se říkalo že ve WT nesmíš posilovat jinak zatuhneš a nebudeš umět uvolńovací superrr údery a tak blaaa. a dnes to už ve WT neplatí??? takže to byla od EWTO lež?
Směšný a jednoduchý EWTO=lež a podvod
Ps-Velmistr Leung Ting je nejhorší z celé EWTO
luen píše:Ja bych to trochu zlehcil ... kdo nevidi, tezko mu par radek na tomto serveru otevre oci a kdo vidi ...![]()
Nechme to bytJestli ma nekdo pocit, ze je treba me presvedcovat o tom co jsem videl a zazil na vlastni oci, at prijde k nam do skoly ...
![]()
DO TE DOBY POUHE RECICKY a argumenty "jedna baba povidala..."
Bolo píše:ja nechcem nikoho presvedcovat, to VY sa tu stale navazate a kritizujete a poucujete a chcete presvedcovat niekoho....koho vlastne?
stale sa tu rozobera to iste a je to uz trapne, vytahuju sa tu stare veci pre dnesok uplne nepodstatne, a naco je to dobre
hocikto sem posunie NEJAKE video a napise ze to je oficialne video
je to trpne takym to sposobom podsuvat zmetocne informacie
takze kto tu chce koho o com presvedcovat
nechodim sem prilis casto a nebavi ma sa s niekym hadat alebo niekoho presvedcovat ale ked niekto pise taketo "PRAVDY" tak to sorry, to musim
Bolo píše:mas uplnu pravdu, nic ine sa na to neda napisat mistr diskuter,
ked dojdu argumenty mozme sa aj pobit))))))))))))))))))))))
Bolo
lukwong píše:Ty videa jsou z www.EWTO.CZ
TongPa píše:lukwong píše:Ty videa jsou z www.EWTO.CZ
Proboha, ta videa mají na tom webu popisek: "Sebeobrana pro ženy - závěr 15ti týdenního kurzu (únor 2007)"
Neočekával bych, že se z těch holek po necelých 3,5 měsících tréninku stanou bojovnice, ale to, co předvádějí na závěr kurzu, je fakt slabota. Vždyť mimo často neohrabaných pokusů o útok na kolena většina z nich neumí prakticky nic! V kontaktní vzdálenosti jsem například ani jednou nezahlédl kop kolenem? Na ulici by byly v pr***i.Jsou si ty nebohé dívčiny vůbec vědomy, jak "vysoký" likvidační účinek mají ve zkutečnosti ty jejich šťouchanečky pěstičkama?
TongPa píše:
Tohle už vypadá přece jen lépe, dívčina bojuje, neustále se snaží vytrhnout z úchopu, tluče jak může do hlavy, opakovaně kope do koulí a jakmile to jde, tak pryč...
http://www.youtube.com/watch?v=69JfucsS8qM
luen píše::wink: Nevis co to bylo za porodce?
TongPa píše:luen píše::wink: Nevis co to bylo za porodce?
To nevím.To video jsem našel na netu náhodou, je to z nějaký polský školy sebeobrany: http://www.samoobronadlakobiet.pl
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků