EWTO WING TSUN

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod TAPTAK » pát 15. čer, 2007 8:31

To jsi trochu popletl, ja lakam andely, aby tancili na me hlave!!
Pak to budu extrapolovat na spicku jehly. :idea:

Neboj, uz nam skocily treningy, takze prijde cas a zase me muzes zbit.
(ja jen aby ostatni pochopili, proc jsi mi tak oddan. :wink: )
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 15. čer, 2007 11:12

TAPTAK píše:To jsi trochu popletl, ja lakam andely, aby tancili na me hlave!!
Pak to budu extrapolovat na spicku jehly. :idea:

Neboj, uz nam skocily treningy, takze prijde cas a zase me muzes zbit.
(ja jen aby ostatni pochopili, proc jsi mi tak oddan. :wink: )

Jo to znam. Roza dokaze byt hodne oddany - asi taghle: Obrázek
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod robertos » úte 19. čer, 2007 4:00

kolegové , potreboval bych vedet,co jsou zac mistri- nick smart a milan prosenica.Prosenica je nejaky mistr v zavodech wing tchun autodefence z anglie (www.autoobrana.sk)
Jsou vycvičeni leun tingem? Nevite neco k tomu?Wing tchun jsou zavody ? Je Prosenica z ČR ? Je v ČR klub wing tchun od mistra prosenici ? proc není jeden nazev misto tolik nazvu wing chun a wing tsun a wing tchun a wing tsung?
Jde o to,chcu cvičit wing chun nebo wing tchun,tsun a já nevím jak ještě to pojmenovat a docela by me zajimaly i ty zavody. Poradíte ?
robertos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod khooca » úte 19. čer, 2007 10:56

robertos píše:kolegové , potreboval bych vedet,co jsou zac mistri- nick smart a milan prosenica.Prosenica je nejaky mistr v zavodech wing tchun autodefence z anglie (www.autoobrana.sk)
Jsou vycvičeni leun tingem? Nevite neco k tomu?Wing tchun jsou zavody ? Je Prosenica z ČR ? Je v ČR klub wing tchun od mistra prosenici ? proc není jeden nazev misto tolik nazvu wing chun a wing tsun a wing tchun a wing tsung?
Jde o to,chcu cvičit wing chun nebo wing tchun,tsun a já nevím jak ještě to pojmenovat a docela by me zajimaly i ty zavody. Poradíte ?

Achjo, je to tady jak u blbejch na dvorečku (posraným, českým dvorečku, navíc :) ).
Zdá se, že umíš psát, předpokládám, že umíš i číst. Tak si projdi 2-3 starší thready o WT/VT/WCH a pls. nezasírej forum spamem.
Děkuji.
Chjo, sem se zas jednou rozčílil :)
Petr Kočandrle
http://www.cfwckt.org/
khooca
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod robertos » úte 19. čer, 2007 22:50

pro KHOOCA :
-----------------
Zase jeden, co snedl vtipnou kaši. Od ceho je forum - odpovim si sam : abych se mohl zeptat na co budu chtít a bude li se to tykat bojovych umeni. Zrovna tebe sem se urcite neptal !!! Jestli ses nervak , tak bez ke chocholouskovi - ten te vyleci. Ja sem se ptal lidi,ktery to delaj a chcou mi odpovedet a jsou slusni a sdilni se podelit o informace. Nikde jsem nenasel odpoved na otazky ohledne zavodu ve wing tsun,chun,tchun a nic blizsiho o Prosenicovi. Tot vse ty zloune
robertos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jamamba » stř 20. čer, 2007 5:56

4Robertos

v CR se asi zadny zavody ve Wing Chun nedelaj, to bejvav jen v Cine.
Pokud chces zavodit prihlas se na Thai Box. Pokud chces jen cvicit a to cinsky MA najdi si nejakou poradnou Gong fu skolu a to zjistis jen tak, ze jich par obejdes. Pokud chces cinsky MA qa k tomu zavodit a to i v zapasech, tak se prihlas k Qinovi delaj San Da a mozna i jiny cinani v CR.

Pokud je ti to jedno, tak jdi kam chces :)
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 20. čer, 2007 6:21

robertos píše:Ja sem se ptal lidi,ktery to delaj a chcou mi odpovedet a jsou slusni a sdilni se podelit o informace. Nikde jsem nenasel odpoved na otazky ohledne zavodu ve wing tsun,chun,tchun a nic blizsiho o Prosenicovi. Tot vse ty zloune

TOZ TO JA VCIL CHCU:
A kde si hledal :?: To zavodeni ve wing chun se tady vazne resilo :!: (a je k tomu i nejaka fotodokumentace) ... Mozna by to vazne chtelo vice hledat a mene spamovat ...
U nas (CR) nic takoveho neni ... Tyto zavody jsou predne v Cine ... U nas je moznost porovnat sve dovednosti napr. v lize thaiboxu ... Ostatni kontaktni zavody poradane Wushu/Kungfu scenou nemaji vetsinou valnou uroven :(
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...