Modern taolu wu-shu, kluby, oddíly a tak vůbec...

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod PetrVotava » sob 21. črc, 2007 8:49

No Pavelo já cvičim u Jirky. I on používá slova moderní a tradiční, ale nechci se hádat a i Zhai Hua říká moderní a tradiční.
A princip?Co je to za blbost?Teda nemyslim co je za blbost ten princip, ale seš snad nějakej ochránce čínskýho Wushu, že to tak řek bych už hloupě dlouho tady vysvětliješ? Já třeba Wushu píšu s velkym W. Budeš se z principu hádat, že tam má být malý w?Jestli maš na mysli takovej princip pak je blbost na tvý straně a ne ve slovech MODERNÍ WUSHU.
A ani s irzounkem se nechci hádat ale já sem u mistra Wenga a Jirka je můj trener co se týče moderního Wushu. Dřív sem cvičil u Zhai Hui a stal sem se jejím osobním žákem pak sem od ní odešel protože U mistra Wenga je řekl bych nejlepší Wushu co se v ČR učí a to bez urážky jiných škol. Tak proč to neříct?
PetrVotava
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod PetrVotava » sob 21. črc, 2007 9:00

jo a to forum na tema moderní a tradiční to neni špatnej nápad,
A když se ti to Pavelo nelíbí tak na to forum nemusíš chodit ne?
Už to neřeš kámo nejde o život de jen o slovo. Vždyť ty nám co děláme moderní Wushu bereš označení pro to co děláme. Bereme snad mi tobě slova STARÝ, TRADIČNÍ, BOJOVÝ nebo tak? Já myslim, že ne. My řikáme kopaná a jinde football(nebo jak se to píše :D ), mi říkáme košíková jinde basketball a hádá se o tom někdo?Určitě ty kdybys hrál basket tak bys na basket foru psal že to neni košíková ale basket :roll:
PetrVotava
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jeikob » sob 21. črc, 2007 9:47

Chci se zeptat na google je pěkný film jmenuje se wu factor a takový dva amíci ovšem z asijskými kořeny tam povídají o wushu a cvičí.A co mně zaujalo že cvičí jak ty sestavy s tou akrobacií tak ale docela makaj sandu a maji kámoše z ultimátu.to mi přijde dobrý
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 22. črc, 2007 8:42

PetrVotava píše:jo a to forum na tema moderní a tradiční to neni špatnej nápad,
A když se ti to Pavelo nelíbí tak na to forum nemusíš chodit ne?
Už to neřeš kámo nejde o život de jen o slovo. Vždyť ty nám co děláme moderní Wushu bereš označení pro to co děláme. Bereme snad mi tobě slova STARÝ, TRADIČNÍ, BOJOVÝ nebo tak? Já myslim, že ne. My řikáme kopaná a jinde football(nebo jak se to píše :D ), mi říkáme košíková jinde basketball a hádá se o tom někdo?Určitě ty kdybys hrál basket tak bys na basket foru psal že to neni košíková ale basket :roll:
Dyťjá vám to člověče neberu, řikejte si tomu třeba futuristický wušu. Jenom jsem upozornil na to, že Číňani takový označení neznají a nepoužívají, protože je proti samotný logice věci. Zeptej se Zhaihuy nebo mistra Wenga, jak tomu říkají V ČÍN©TINĚ, rozumíme?(Jejich čeština... známe svý lidi žejo.) A mistra Wenga jistě považuju za výtečného mistra a Jirka je samozřejmě borec, jeden z těch, kteří v ČR cvičili wušu jako první a seká to skvěle. Ale asi nevíš, že kdysi v ©anghaji byla ulička, kde se prodávaly meče a všechny obchůdky a bylo jich tam spousta, měly nad vchodem napsáno NEJLEP©Í MEČE v ©anghaji. Který byly ale ty nejlepší? :lol: Hele pozdravuj Jirku i wenga, nazývej si to třeba wušu budoucnosti, a hlavně to cvičte dobře, zdar a sílu, Pavela :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » ned 22. črc, 2007 9:22

PetrVotava píše:
...A ani s irzounkem se nechci hádat ale já sem u mistra Wenga a Jirka je můj trener co se týče moderního Wushu. Dřív sem cvičil u Zhai Hui a stal sem se jejím osobním žákem pak sem od ní odešel protože U mistra Wenga je řekl bych nejlepší Wushu co se v ČR učí a to bez urážky jiných škol. Tak proč to neříct?

Cest,
cece proc by ses mel se mnou hadat nebo ja s Tebou, precetl sis vubec co jsem napsal :-) ???
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PetrVotava » ned 22. črc, 2007 15:22

No jo no jo Pájo ale ty s tim modernim a tradičnim bojuješ pořát. Všichni už ví tvůj názor bratře ale už tady toho téma bylo dost ne? Budu pozdravovat
PetrVotava
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...