Moderátor: Picard
Toman píše:Ty brďo za jeden den a čtyři strany příspěvků o ničem .... hustý![]()
Výuka za peníze? Samozřejmě proč ne. Je to služba jako cokoliv jiného.
xiuwei píše:ingwe píše:kvalitní škola - klub bojového umění... pěknej mýtus.
Nevím, proč mýtus ? Myslíš,že není rozdíl mezi jednotlivými kluby či škol vyučující bojová umění ?
ingwe píše:...Prosím Vás všechny "ostatní", kteří sem třeba jen chodíte číst a nepřispíváte, zanechte zde jeden jediný příspěvek na téma "jestli chápete, o čem luen píše". Já totiž už asi ne... díky
sam-soi píše:zdarec,
ciste ze zvedavosti
jeden rozumnej duvod proc by se v te rovnici melo Y = 0 ?
a
jeden rozumenj duvod proto, ze if y=0 then master=true else master=false?
ingwe píše:TongPa: asi jsi nečetl co jsem x-krát psal luenovi... píšete furt o NÁKLADECH NA MÍSTO KDE SE CVIČÍ, ale O TY VUBEC NEJDE, ty jsou fajn, nevadí mi, plně to chápu a podporuju, je to logické, férové a normální...
... je to furt dokola a dokola a dokola a dokola a dokola...
doufal jsem že tahle debata včerejším večerem končí, zkuste Vy další budoucí přispívající mně už neodpovídat a mně už nic nevysvětlovat, nikam to nevede.
zlomenakatana píše:čoe? dnes sa predsa platí za všetko. Ked idem do bordelu tiez neplatim za material a prenajom izbietky ale za sluzbu. A tiez by som to radsej mal zadarmoZaplatim do nasledujuceho treningu ktoreho sa zucasnim a kaslem na to
pm píše:v Cine se rika: "jeden den Tvuj ucitel, na cely zivot Tvuj otec". ingwe, ty se nestaras o tatu a mamu? hodne stesti v cviceni i zivote, netreba odepisovat.
pe25tr píše:pm píše:v Cine se rika: "jeden den Tvuj ucitel, na cely zivot Tvuj otec". ingwe, ty se nestaras o tatu a mamu? hodne stesti v cviceni i zivote, netreba odepisovat.
Manzelka, dcera, dite, ktere se mi narodi zhruba za pul roku, tata, mama, segra, babicka... to jsou priority cislo jedna, vse ostatni vcetne BU je ve srovnani s nima bezvyznamne
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 4 návštevníků