Josef Mádl?

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

pan Madl a iaijutsu

Příspěvekod mysmys » pát 07. zář, 2007 9:16

Na strankach oddilu pana madla jsem videl, ze cvici a uci zrejme iaijutsu. Nevite nekdo, co cvici za skolu?
mysmys
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: pan Madl a iaijutsu

Příspěvekod Picard » pát 07. zář, 2007 9:24

mysmys píše:Na strankach oddilu pana madla jsem videl, ze cvici a uci zrejme iaijutsu. Nevite nekdo, co cvici za skolu?
To nevi nikdo :-)
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

iai

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 11:07

tak že to neví pan Tomáš Bergr alias Picard, nebo jiní, to není tak důležité, důležité je, že se v té škole učí Iaido MJER a ani zlovolné pomluvy, ani triky vedoucí k propagaci jiných škol pomlouváním pana Mádla a jiných lidí, není nic co by mělo tomuto koryu ubírat na vážnosti. ostatně, když navštívíte stránky, je tam vše pokud vím. Myslím, že i z těch pár obrázků v galerii a těch skromných textů je jasné jak to je,.
A navíc, to že se v té škole studuje to či ono, neznamená, že se tam vyučuje plošně to či ono. Studium mnoha disciplin, o kterých tady mnozí spekulují, je věcí studia třeba jen pokročilých žáků... Kdybyste se místo pomluv věnovali vlastnímu studiu tak, jak se věnují lidé v té škole, tak by to přineslo mnoho vzájemného prospěchu.
Pokud je na zmíněných stránkách uvedeno, že se studuje Iaijutsu, je to aktivita pokročilých žáků, kteří mimo Iaido a další, studují ještě Toyama ryu a Nakamura ryu, pokud vím. To, že tyto věci netlačí do světa, ale jen je konstatují, znamená, že možnosti vzájemné spolupráce dostávají jasná a konkrétní pravidla.http://www.meditace.com/gif.html
Naposledy upravil TOSA dne pát 07. zář, 2007 11:20, celkově upraveno 2
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 11:13

Picard píše:
kabar píše:je odejít nevyhnutelné,

Nekdy je nevyhnutelne vubec neprijit :-)

někdy je nevyhnutelné nepřipojovat se ke štvanici, pokud si chceme zachovat objektivitu a čistý štít Picarde... šerm je zálibou lidí šlechetných nikoliv uštěpačných a podlých... zatím stále ještě usuzuji, že k těm druhým nepatříš.
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Panda » pát 07. zář, 2007 11:35

"fight for the living but remember the dead" já osobně panu Mádlovi to jak před sice už dávnými roky duševně znečistil několik mých sqělých kamarádů nikdy nezapomenu,ať je kvalita jeho školy v současnoti nebo jeho úmysly čisté jakkoli.Prvada je že nikoumu nic mimo dojo nevnucoval a lidi za ních chodili sami protože hledali cestu, ale jako učitel měl podle mého zodpovědnost .Jinak po technické stránce jsem jeho tréning považoval za velmi kvalitní, dodnes si na něco vzpomenu, rodokmeny a kořeny mě nikdy moc nezajímaly a neřešil jsme je.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod torao » pát 07. zář, 2007 11:52

Možná je tento příspěvek trošicku mimo, ale chtěl bych reagovat na tohle:
Tosa napsal:
šerm je zálibou lidí šlechetných nikoliv uštěpačných a podlých... zatím stále ještě usuzuji, že k těm druhým nepatříš.

Dnešní doba je plná lidí kteří se schovají za různými přezdívkami, ale protože jak sám píšeš šerm je zálibou šlechetných lidí, myslím, že šlechetní a čestní lidé mají jednak právo na svůj názor, ale také nemají důvod se schovavat v anonimitě...

Proto si myslím, že by jsi měl TOSO napsat kdo jsi, nebo se za svoje jméno stydíš? Nebo nejsi nahodou sám p. Mádl?

Petr Kopeček
Tenshin shoden katori shinto ryu (Hatakeyama-ha)
Iči gan, ni soku, san tan, ši riki
torao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Nick

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 12:07

to nejsem, ale mám k němu blízko... patřím do realizačního týmu školy... Jmenuji se Tomáš Nevrkla a jako Ty Torao já mám přezdívku Sakaki .... cvičím tam už 12 roků. Vstupuješ do této diskuze z důvodu, že jsme chtěli začít studovat u Tebe T©K©R ale potom jsme nikdo nemohl přijet na "Haru Gashuku" a odmítli jsme? MOc nás to tehdy mrzelo a nejvíce pana Mádla, ale opravdu to nešlo a nakonec jsme usoudili, že budeme muset chvíli počkat, neb máme svého vlastního studia nad hlavu. Pokud si pamatuji, tehdy jsme také nejeli proto, že pan Mádl říkal že to zvažuje, protože prý si možná myslíš, že studoval s panem Kosinou, ale přitom to byla jen jedna nebo dvě návštěvy...?
No v každém případě, stále ještě bychom rádi poznali i Váš styl, ale nevím, zda je vůbec možné zůčastnit se nějakých vašich aktivit, když situace je taková, jak se nyní jeví.
Tom Nevr.
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

MJER

Příspěvekod mysmys » pát 07. zář, 2007 12:30

Ahoj Toso,
ta vase prazska skupina MJER patri pod skupinu pana Slawackiho od mistra Sekigučiho nebo vase vetev je odjinud? Jestli chces, tak odpovez, at z toho nemas nekde problemy.

Diky za info.
mysmys
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod torao » pát 07. zář, 2007 12:32

Ne, nevstupuju do diskuze z duvodu, ze jste neprijeli na seminar...

V tomhle ohledu je mi celkem fuk kdo na seminar prijel nebo prijede, pokud cvici to co mu sensei ukaze nebo se o to alespon snazi....

Na cviceni s olomouckym klubem TSKSR jsem se ptal a odpoved kterou jsem dostal mi stacila, a nemam duvod ji neverit dokud si sam neoverim ze tomu tak neni...

Nase aktivity jsou otevrene pro kazdeho kdo ma chut se neco naucit, takze kdokoliv kdo ma zajem muze prijit na seminar nebo primo do dojo. Se seminarem s nasim senseiem to bude ale ted horsi protoze sensei uz nechce ucit uplne zacatecniky a rekl ze chce aby lide co prijdou na jeho seminar umeli zakladni kata atd... prece jen mu bude pristi rok 80 roku..

takze pokud ma nekdo zajem ucit se muze kdykoliv prijit...

Petr Kopecek
Tenshin shoden katori shinto ryu (Hatakeyama-ha)
Iči gan, ni soku, san tan, ši riki
torao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Picard » pát 07. zář, 2007 12:33

Ono ta skepse je opravdu na miste, staci so procist tohle vlakno ... nerad bych tu diskuzi znovu oteviral, myslim, ze kazdy si to muze precist a udelat si obrazek sam.
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

MJER

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 12:37

Ježiš, proč bych měl mít problémy? Studujeme Hokiyama ha
když se podíváš sem, je tam normálka vidět všechno...
http://www.meditace.com/gif.html

.... jsme v Čechách, tady se neodpouští výjimečnost a úspěch, ale ani skromnost, tak to prostě je...
Nepatříme ke skupině pana učitele Slawatického, ale pokud vím, pan Mádl s ním má dobré vztahy. :lol: :lol:

kdyby na to měl čas pan Mádl, napsal by ti on, je tady v baráku... klidně se ptej na cokoliv
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 12:58

Picard píše:Ono ta skepse je opravdu na miste, staci so procist tohle vlakno ... nerad bych tu diskuzi znovu oteviral, myslim, ze kazdy si to muze precist a udelat si obrazek sam.

víš myslím, že u tebe nejde o skepsi, ale o záměr... tohle vlákno je plné nepravd a napadání někoho, kdo vadí prostě tím, že k němu chodí lidi, kteří by mohli jinak platit jiným učitelům... třeba se mýlím, ber to jen jako názor, názor mnoha lidí, nejen příznivců pana Mádla. Těch, kterým tohle hašteření vadí je mnohem více.
Obrázek si může dělat jen ten, kdo pozná osobně skutečnost a ne kdo čte nenávistné pomluvy na jakémsi Internetovém sajtu. Opravdu máš toto Picarde zapotřebí? když už chceš něco odsoudit, proč nepřijdeš, s foťákem nebo kamerou... pak budeš mít důkaz, jak jsme my lidé od p. Mádla a on sám ničemní... Přijď, pan Mádl bude souhlasit, chodí k nám do dojo desítky lidí, nikdy se nikomu nic nestalo.. ahoj. Není se čeho bát. :lol: :lol: :lol:
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Picard » pát 07. zář, 2007 13:14

Nepravd (a mlzeni a lzi) je tu opravdu mraky, to mas pravdu ... taky tu jsou vyhruzky zabiti a lamani noh a podrezavani ...

Nechci tohle tema znova otevirat, mam dojem, ze tema je jiz celkem vycerpano, staci si tohle vlakno od zacatku prolezt.

A cti Toso poradne, ja vas tu prece neodsuzuji ani netvrdim ze jste nicemni. Na internetu to nepovazuji za korektni.
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 13:26

Picard píše:Nepravd (a mlzeni a lzi) je tu opravdu mraky, to mas pravdu ... taky tu jsou vyhruzky zabiti a lamani noh a podrezavani ...

Ano, a dokonce to neskončilo jen u výhružek, dokonce někdo napadl nejen pana Mádla, ale i jiné lidi z naší školy. Je pitvorné, jak se tady lidé hrdlí o to, že cvičí bojová umění a jak pak rychle řadí jinou rychlost, když by je někdo vzal za slovo, ale opravdu, já jsem s p. Mádlem už asi 12 let a nezažil jsem, že by kdy někomu udělal co zlého, s výjimkou situací, kdy řešil nějaké napadení klienta jako bodyguard, nebo když jeho, nebo někoho okolo někdo napadl. I když zasáhl třeba i hodně tvrdě, vždy jen tak, aby odvrátil nebezpečí a útok. Myslím, že jsem se jen zřídka setkal s člověkem, který by tak jako on byl vstřícný a přatelský ke každému, kdo přijde v míru. Lží je tady opravdu mo, nakydáno je tady hodně nesmyslů, proč opravdu nepřijdeš, a nepřesvědčíš se sám, ... já vím, čas a doprava a nechuť, ale proč ten krok nezkusit, možná se Ti potvrdí, že pan Mádl je špatný a lže a je podvodník, anebo třeba přijdeš na to, jak je to doopravdy, nabídka platí a je otevřená pro každého, kdo chce přijít v míru. Mám oprávnění zde toto pozvání takhle tlumočit i sám jej zde takto napsat. Tom Nevr

nemusíš přijít sám, klidně vezmi někoho s sebou, nádobí na čaj máme dost a dost
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Picard » pát 07. zář, 2007 13:29

Diky, ale nemam zajem. Nic tu na vas nekydam, ani zadne presvedcovani nepotrebuji. Tak spis zkus pozvat nejake ty kydace ;-)
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 13:35

jasně Picarde, nepsal jsem, že Ty Kydáš... jasně, stačí mít zájem... díky, mám pocit, že jsme se konečně alespoň na něčem dohodli.
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Picard » pát 07. zář, 2007 13:47

Ale treba by jsi prosim mohl napsat, kdo vasim MJER ucitelem? Pokud to tedy neni tajne.
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TOSA » pát 07. zář, 2007 13:51

tajné, proč tajné? http://www.meditace.com/gif.html

zde to jistě poznáš, když budeš mít dost trpělivosti na celý obrázek, jinak je to v tomto pořadí : A.DIamantstein, p.Mádl, R.Urban, O.Bažil a J. Kamrýt

...a díky za reklamu na knihu, je to už dlouho co vyšla, ale firma Wackenhut ji hodnotila velmi dobře, krom toho, že sponzorovala její vydání.http://en.wikipedia.org/wiki/Wackenhut
zde hodnocení pana Cibulky, i když asi by se našly hlasy, které by toto hodnocení kvůli přátelským vztahům pana Cibulky s panem Mádlem možná chtěli zpochybnit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://3web.dkm.cz/tradicni_karate/book ... guard.html
8)
ahoj Tom Sa
Naposledy upravil TOSA dne stř 05. bře, 2008 17:46, celkově upraveno 1
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Josef Mádl?

Příspěvekod 666terrorist » úte 16. říj, 2007 20:37

Aiki jutsu zní lákavě, ale po přečtení všech předchozích příspěvků se škole J. Mádla vyhnu hodně velikým obloukem. To si du radši zaboxovat na ®ižkov k Tišerovi :D
666terrorist
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » úte 04. bře, 2008 17:55

TOSA píše: ...A.DIamantstein...

nějak jsem se zapoměl optat,tak dodatečně......Kdo je tento pán :?:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...