EMIN BOZTEPE SIFU DRDLA A EWTO či EBMAS

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

EMIN BOZTEPE SIFU DRDLA A EWTO či EBMAS

Příspěvekod BartCicu » úte 18. zář, 2007 18:00

Chtěl bych se Vás zeptat, nevíte co je se školou bývalého SiFu Pavla Drdly? Druhý dotaz je čistě bez jakékoliv urážky, jsem jen zvídavý... Můžete mi vysvětlit proč žádný ze žáků WING CHUN, TSUN atd. nikdy nešel do ULTIMATU, vím že tvrdí, že v reálném boji mohou kousat, škrabat, vypíchávat oči atd... ale je takovýto boj tedy skutečně reálný v našem pojetí ulice? V kolika bojích se takovéto drastické techniky užijí a v kolika procentech jde jen o "kravatu"? Znamená to tedy, že WT WCH atd. není bez těchto technik účinný?

Díky za odpověď profesionálům....
BartCicu
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: EMIN BOZTEPE SIFU DRDLA A EWTO či EBMAS

Příspěvekod luen » úte 18. zář, 2007 20:44

BartCicu píše:Chtěl bych se Vás zeptat, nevíte co je se školou bývalého SiFu Pavla Drdly?

Na to se zeptej Pavla Drdly :wink:

BartCicu píše:Druhý dotaz je čistě bez jakékoliv urážky, jsem jen zvídavý... Můžete mi vysvětlit proč žádný ze žáků WING CHUN, TSUN atd. nikdy nešel do ULTIMATU ...

Myslim, ze jich par je ... otazka je jak jsou uspesni, jak moc jsou videt a do jake miry delaji reklamu ...

BartCicu píše: ... vím že tvrdí, že v reálném boji mohou kousat, škrabat, vypíchávat oči atd... ale je takovýto boj tedy skutečně reálný v našem pojetí ulice?

Jestli nekdo rika, ze do Ultimatu nemuze protoze se nesmi kousat a pichat do oci, tak mu hned jednu vraz a muze si pak kousat nehty :D

BartCicu píše:V kolika bojích se takovéto drastické techniky užijí a v kolika procentech jde jen o "kravatu"?

Jde o to jak kdo bojuje, zalezi na situaci a to se da myslim tezko vyjadrovat v % :idea:

BartCicu píše:Znamená to tedy, že WT WCH atd. není bez těchto technik účinný?

Bych rad vedel s kym si tohle resil ... Znamena to jen jedno: Ten kdo ti to rikal vi o wing chun a vsech jeho odnozich asi tolik, co ja o teorii strun ve fyzice :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » úte 18. zář, 2007 21:21

1.O Drdlovi toho nikdo moc neví,protože by to sem už určitě napsal.
2.Nedávno jsem viděl B.Jedličku /EWTO 3.TG/,jak koučoval tuším Vale Tudo a jeho žák D.Barták /EWTO 1.TG/ učí ultimáta v Pentagymu.
3.
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... l+bart%E1k

http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... de=results
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 19. zář, 2007 6:02

severin píše:2.Nedávno jsem viděl B.Jedličku /EWTO 3.TG/,jak koučoval tuším Vale Tudo

to už je spíš hodně dávno ne? :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Albrecht » pát 21. zář, 2007 14:45

Albrecht
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod severin » sob 22. zář, 2007 5:15

hellas píše:
severin píše:2.Nedávno jsem viděl B.Jedličku /EWTO 3.TG/,jak koučoval tuším Vale Tudo

to už je spíš hodně dávno ne? :wink:

Bylo to tuším minulý týden,ale možná že ten dokument byl starej.
Bylo to na CT2 o novodobbých gladiátorech.Byl tam zápas v ringu a Jedlička tam povzbuzoval svého svěřence.Pak tam byl Macháček a myslím Zelinka /nepamatuju se/.
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BartCicu » sob 22. zář, 2007 12:24

Díky Vám moc za všechny odpovědi, a že ste si dali s tím práci včetně vyhledání videí. Popřemýšlím. Jinak všem slušným bojovníkům a i lidem zdar :))
BartCicu
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na čínská bojová umění a sporty...