Zdravím mám takovou prosbičku!!! založil jsem novej web mýslíme že je celkem dobrej!!!No ale ještě o něm nikdo newí... nechtěli by jste se na něj mrknout a napsat jakej je??
díky moc........ www.marve.hostuju.cz
yingjowpai píše:Nechápu, proč máš pod linkem kung fu okopčenou historii orlího spáru z mých stránek?
n3cr0m4nc3r píše:yingjowpai píše:Nechápu, proč máš pod linkem kung fu okopčenou historii orlího spáru z mých stránek?
no to je ten dnesny nadherny trend copy-paste tvorby. Je to horsie tym viac, ze uz sa radsej ani nepisu zdroje.![]()
![]()
![]()
No Marve, uz ti na to prisli.
Do Evropy se aikido dostalo přes Francii před třiceti lety. U nás se s prvními kontakty s aikido setkáváme až v sedmdesátých letech.
Marve píše:Zdravím mám takovou prosbičku!!! založil jsem novej web mýslíme že je celkem dobrej!!!No ale ještě o něm nikdo newí... nechtěli by jste se na něj mrknout a napsat jakej je??
Marve píše:Zdravím mám takovou prosbičku!!! založil jsem novej web mýslíme že je celkem dobrej!!!No ale ještě o něm nikdo newí... nechtěli by jste se na něj mrknout a napsat jakej je??
zm píše: ... protože diletantismus a ignorantství hýbe tímto nejen tímto serverem ...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 4 návštevníků