Pravdepodobne s sebou dotahnu jeste jednoho spolufightera

Jendis píše:Mno...snad budu mít do termínu hotovou i levoruční dýku(stejný matroš a typ,jako je můj cvičný kord)....takže možná bude větší sranda.....
to by možná bylo dobrý, protože jestli to vyjde tak jak plánováno, bude tam u vás už poněkud těsnoHark píše:Jo. Začínám uvažovat o větší tělocvičně.
vždyť to snad není naposled, určitě se to bude opakovat, takže snažme se potkat aspoň v tom počtu co jsme se přihlásili. Setkání je celkem ještě daleko, tak si držme palce ať to většině vyjde a je z toho príma setkáníčko.Hark píše:Teď mi začíná být fakt líto, že to nevyjde luenovi a chozému...
a věřím tomu, že to je pořád plánováno jako přátelské setkání a honění si ega nikdo extra neplánujeHark píše:Vida, začíná se nám z toho stávat prestižní záležitost...
BuFF píše:a věřím tomu, že to je pořád plánováno jako přátelské setkání a honění si ega nikdo extra neplánuje :lol:Hark píše:Vida, začíná se nám z toho stávat prestižní záležitost...
Hark píše:Jo.
Začínám uvažovat o větší tělocvičně.
Gino píše:Jendis - ano, Solo... zkousim splasit i Tyrose (zkuseny escrimador), ale je ted v ACR a ma jednotku mimo Prahu, takze nevim.
Gino píše:cudles - tak vidis, zes to nasel. A samTakze odpovidat ti ve vedlejsim foru uz nemusim.
Gino píše:cudles - ja se nechci o nicem presvedcovat. Me je uplne jedno jestli se zucastnis, nebo ne. Byl to jen navrh vzhledem k tomu jak jsi psal, ze by ses podobnych akci rad zucastnil. Ten zbytek uz je jenom na tobe.
Co se zbrani tyce, tak ja rozhodne taky nejsem zadny expert a nikdy jsem se na ne nezameroval, ale je to mimojine i sance poznat nejake nove lidi, pokecat a urcite se najde dost moznosti zapojit i ruce (beze zbrane).
nevím jak ostatní, ale já určitě boxerky neberu, budu toho sebou tahat už takhle až moc a nic dalšího tahat nemíním.Gino píše:.. urcite se najde dost moznosti zapojit i ruce (beze zbrane).
setkání je míněno pro aktivně se účastnící osoby, jestli o tohle nemáš zájem je celkem zbytečné jezdit.cudles píše:.. Uvidime jak mi to vyjde,casove a financne..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník