WingVing ChunTsun

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » sob 05. čer, 2004 22:04

Zdravim Yiwane,

prohlizel jsem si Mai Gei Wong www stranky a narazil jsem tam na fotku s Danem Inosantem (v sekci "SIFU IVAN RZOUNEK", r. 1988). Chtel bych se zeptat na Dana Inosanta, jaky je, jestli jsi mel moznost s nim cvicit, jestli rikal neco o bruce leem atd. (teda jestli si jeste na neco vzpomenes, je to totiz hodne davno). Diky moc. Zdravim.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 07. čer, 2004 14:53

student píše:Zdravim Yiwane,

prohlizel jsem si Mai Gei Wong www stranky a narazil jsem tam na fotku s Danem Inosantem (v sekci "SIFU IVAN RZOUNEK", r. 1988). Chtel bych se zeptat na Dana Inosanta, jaky je, jestli jsi mel moznost s nim cvicit, jestli rikal neco o bruce leem atd. (teda jestli si jeste na neco vzpomenes, je to totiz hodne davno). Diky moc. Zdravim.

Samozrejme, napis na irzounek@yahoo.com , tady je to o necem jinem
zdar a silu
yiwan
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 08. čer, 2004 21:18

Nevím,kde se zeptat,tak to zkusím tady.Kdysi se mi do ruky dostala kniha - Natural Wing Chun Kung Fu od Svetozára Prochotského.Tenkrát to byla (podle všeho ) hvězda a dnes o něm není slyšet......nevíte,kde skončil?????Ptám se jen tak,zajímá mne to.....
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Virgee » úte 08. čer, 2004 22:20

otaznik píše:otazka pro WT hochy - muze 12ti lety klucina mit 2. TG (technicky stupen), umite si to predstavit???
?

může, teoreticky, mít na to techniku resp. naučené pohyby ale o ničem jinem 2. TG už nevypovídá (možná jen o stavu konta rodičů)
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 09. čer, 2004 6:48

...Sveťo Prochotský vraj stále učí, aj keď menej....ak sa nemýlim, tak bol niekde v Prešove (?), ale či je tam stále...skúsim tieto info zohnať...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 09. čer, 2004 7:21

Wushi - Díky......
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 09. čer, 2004 9:05

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:58, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 09. čer, 2004 10:00

jendis...takže o Sveťovi momentálne žiadne news, akonáhle sa niečo dopátram, dám vedieť...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 09. čer, 2004 10:11

OK,díky za námahu a ochotu.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 09. čer, 2004 12:04

...taká drobná info....vlani vraj (podľa názoru na azet.sk, forum bojové umenia) nejakí ľudia od prochotského cvičili na internátoch v Mlynskej doline v Bratislave...novšie info žiadne, akoby sa sveťo prepadol pod zem... 8O
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod chonglee » stř 09. čer, 2004 21:00

když jsem ho naposledy,před dlouhými lety potkal,byl na útěku před nástupem výkonu trestu tak nevim....

P.S. to bylo tak hádám v roce 1996
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 10. čer, 2004 5:46

Na útěku.....????To jsou mi věci 8O 8O 8O
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 10. čer, 2004 7:22

...túto info nemám, no jeho kniha "natural wingchun kungfu" bola v niektorých veciach divná...napr fotky, kde cvičí wingchun v bežnom oblečení a ťažkých topánkach - neviem, na tréning sa to veľmi nehodí...
ak mal problémy so zákonom, tak to bude asi dávnejšie...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 10. čer, 2004 11:17

wushi - mam znameho, ktory je s nim dobry kamos. Nieco som od neho pocul - ale nebudem to sem pisat. Urobil som si obraz, ze sa mu asi viacej paci mlatit ludi ako studovat wingchun - a ti tazke topanky sa k tomu hodia :)

Inak ta basa mu hrozila tusim za nenastupenie ZVS. Co je polahcujuca okolnost :). A inak jedna babka povedala, ze nikdy nemal problem si poradit ked islo o bitku. Takze ho niektory ludia hodnotili ako velmi sikovneho. Ale asi to z wingchun vela spolocneho nema ...
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 10. čer, 2004 11:36

marvin - niečo podobné som začul aj ja, každopádne to asi s wingchun nesúvisí....niekoho len tak sundat kanadou medzi nohy nie je BU...celkom sa mi to hodí k jeho popisu, nechcem ho tu nejako ohovárať, ale keby bol aspoň trošku k niečomu, nejako by to odprezentoval, nie? :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 10. čer, 2004 17:34

To je jako fakt,že se jen rval????Když jsem tu knihu četl,měl jsem pocit,že to má v hlavě docela srovnané......na dutohlávka nevypadal.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

DOTAZ NA YIWANA

Příspěvekod daudi » čtv 10. čer, 2004 17:51

:lol: wing chun :lol:
Dobry den, chtel jsem se zeptat, proc se nikde nedelaji setkani, nemyslim OFICIALNI VELKA SVETOVA, ale jen tak, kdo chce,bez placeni a podobnych veci, setkani, kde by si pod dohledem ostatnich mohl kazdy zasparovat, bez ohledu na styl a vyzkouset si tak slova a teorii v praxi? Pokud by to bylo pod, alespon castecnou, kontrolou, mohlo by se jet na semi kontakt a je to:) jde o nechut, malo casu nebo financni efektivitu? Diky za odpoved. David
daudi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

dotaz na YiWANA

Příspěvekod daudi » čtv 10. čer, 2004 17:55

:lol: wing chun :o
Dobry den, chtel jsem se zeptat, proc se nikde nedelaji setkani, nemyslim OFICIALNI VELKA SVETOVA, ale jen tak, kdo chce,bez placeni a podobnych veci, setkani, kde by si pod dohledem ostatnich mohl kazdy zasparovat, bez ohledu na styl a vyzkouset si tak slova a teorii v praxi? Pokud by to bylo pod, alespon castecnou, kontrolou, mohlo by se jet na semi kontakt a je to:) jde o nechut, malo casu nebo financni efektivitu? Diky za odpoved. David
daudi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: dotaz na YiWANA

Příspěvekod Virgee » čtv 10. čer, 2004 19:55

daudi píše::lol: wing chun :o

Na semi kontakt fungujou sporty, ne Ving Tsun, ale nasadit chranice a tak a nebyl bych proti tomu. Ale musely by se psát smlouvy nebo přihlášky (rřeba kvůli odpovědnosti za případná zranění) a shánět povolení a tak. Je to HODNĚ složitý
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod daudi » čtv 10. čer, 2004 20:26

Ahoj, ja vim,ze s tou odpovednosti je to ponekud slozitejsi. Presto si myslim, ze to neni zas az takovy problem. Obcas se sejit, nezavazne,samozrejme je lepsi podepsat "revers" a pustit se do toho. Nejde o poulicni bitku,ale o praxi, ktera mnohym neni dostupna. Jde o to, ze vetsinou trenujes se stejnyma lidma a stejny styl...jak jsem ale cetl nekde na diskusi, trenovat se ma BOJOVE UMENI:))) obcas se sejdu s par kamaradama a sparujem, nekdy lehce,nekdy tezce:)))nejde o to nekoho prizabit,ale ucit se. A ucit se clovek prece muze cely zivot a ne jenom v klubech a oddilech. Diky za reakci. muj email je daudi@atlas.cz. KDO MA ZAJEM? PRIDAVEJTE KONTAKTY A BUDEME SE INFORMOVAT O DALSIM DENI.
daudi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...