Moderátor: pm
hummer píše:Ahoj ! Máme tělocvičnu kde trénujeme combat sambo ,valetu do,box ,brazil jiju-jitsu .
Protože mi příjde spárování se závodními rukavicemi nebezpečné (zničíš si ruce a budeš stuhlý ) chtěl jsem se zeptat na čínský box. Jake jsou pravidla ,bodovani,jestli uz to tady nekdo trenuje aj. Prý je to box s porazi coz by nam vyhovovalo.
Diky Hummer fitness club
Praha 9
Pilská 20
www.hummer.cz/fitness/
cože? Jenom lowkick, To ybs je podceňoval že maji pomalý nohym, oni dovedou kopat i hodně vysoko , takovej Bao Li Gao jak snímá lidi kopem do nosu třeba...diablik píše:..asi myslis SAN-DA? ..tak to je skor "Lowkick" so strhmi a takedownami..aspon co som videl videa
pavela píše:cože? Jenom lowkick, To ybs je podceňoval že maji pomalý nohym, oni dovedou kopat i hodně vysoko , takovej Bao Li Gao jak snímá lidi kopem do nosu třeba...diablik píše:..asi myslis SAN-DA? ..tak to je skor "Lowkick" so strhmi a takedownami..aspon co som videl videa
pavela píše:cože? Jenom lowkick, To ybs je podceňoval že maji pomalý nohym, oni dovedou kopat i hodně vysoko , takovej Bao Li Gao jak snímá lidi kopem do nosu třeba...diablik píše:..asi myslis SAN-DA? ..tak to je skor "Lowkick" so strhmi a takedownami..aspon co som videl videa
diablik píše:pavela píše:cože? Jenom lowkick, To ybs je podceňoval že maji pomalý nohym, oni dovedou kopat i hodně vysoko , takovej Bao Li Gao jak snímá lidi kopem do nosu třeba...diablik píše:..asi myslis SAN-DA? ..tak to je skor "Lowkick" so strhmi a takedownami..aspon co som videl videa
..asi som sa zle vyjadril a mozno asi ty nepoznas Pawela ze v kickboxingu je aj kategoria "lowkicks" ,t.j. kickboxing s moznostou kopat aj thai lowkickyja rozhodne nepodcenujem borcov zo Sanda
diablik píše:pavela píše:cože? Jenom lowkick, To ybs je podceňoval že maji pomalý nohym, oni dovedou kopat i hodně vysoko , takovej Bao Li Gao jak snímá lidi kopem do nosu třeba...diablik píše:..asi myslis SAN-DA? ..tak to je skor "Lowkick" so strhmi a takedownami..aspon co som videl videa
..asi som sa zle vyjadril a mozno asi ty nepoznas Pawela ze v kickboxingu je aj kategoria "lowkicks" ,t.j. kickboxing s moznostou kopat aj thai lowkickyja rozhodne nepodcenujem borcov zo Sanda
wushupetr píše:ahoj a jestli můžu nějak doporučit, vím, že se tady nad tím už debatovalo.
Nechci schazovat čínský školy Sanda, ale ta se pokud vím učí pouze u Mistra Qin Min Tanga a Mistra Zhai Fenga (nebo aspoň učila), ale co fakt si myslím je dobrý jít za klukama z Kick Boxu (www.csfu.cz tam najdeš různý kluby), který už v zápasech jedou o nějakej ten rok víc než čínský školy a mají plno úspěšných borců i mezinárodně a plno z nich přestoupilo na Sandu (právě kvuli Olympiádě). A jak říkám, nechci schazovat čínský školy, ale tam už jsou kluci i holky, co mají už něco odboxováno.
ALE pro všechny z čínský škol čtěte
Tímto vás nechci pohoršit, jen říkám svůj názor, protože tyhle lidi už nějakej ten rok na soutěžích sleduju a uznejme, že jejich úroveň (věřím, že zatím) je vyšší než v čínských školách, kde se neučí Sanda zas nějak extra dlouho
wushupetr píše:nemyslím, že kdo cvičí déle učí lépe
![]()
![]()
zase překlep
ne učí ale cvičí![]()
wushupetr píše:Nepřekrucuju![]()
ty seš na mě moc velkej filosof.
Hele není to jedno tohle dohadování co je a co není Sanda?Ať tam jde do ní kdo chce, ale hlavně ať je na co koukat sááááákryš.
To jsou témata, který jsou zbytečný řešit trénuju Sanda, na Sanda, je to styl, jsou to jen pravidla, není to styl.... mě je to úplně jedno, stejně jako je to jedno těm co se řežou v ringu, hlavně že znají pravidla a ví co můžou a co ne a je to ne?
wushupetr píše:co to meleš jáho nikam neposílám, stejně půjde kam on chce, já jsem jen hodil názor kde si myslím, že je vyšší úroveň, ale stejně bude cvičit kde chce on.
Cos mu poradil ty?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků