Moderátor: pm
hummer píše:Ahoj ! Máme tělocvičnu kde trénujeme combat sambo ,valetu do,box ,brazil jiju-jitsu. Protože mi příjde spárování se závodními rukavicemi nebezpečné (zničíš si ruce a budeš stuhlý ) chtěl jsem se zeptat na čínský box.
hummer píše:Jake jsou pravidla ,bodovani,jestli uz to tady nekdo trenuje aj. Prý je to box s porazi coz by nam vyhovovalo.
ukropcany píše:Bol u nás pred Vianocami nejaký zápazník a jeden MMAják a teda celkom som bol zo seba milo prekvapený...Diablikove DVDčka zafungovali
...a že PalSecam-Sensei je podvodník...
![]()
ukropcany píše:Bol u nás pred Vianocami nejaký zápazník a jeden MMAják a teda celkom som bol zo seba milo prekvapený...Diablikove DVDčka zafungovali
![]()
![]()
diablik píše:ukropcany píše:Bol u nás pred Vianocami nejaký zápazník a jeden MMAják a teda celkom som bol zo seba milo prekvapený...Diablikove DVDčka zafungovali
![]()
..a to som ti este neposlal "zlatý hřeb sve zbirky"![]()
vsetko o klinci od bratov Singerovcov,mix thajskeho a greco-rimo clinchu s uderovou zlozkou..mnamka a luxus
![]()
ukropcany píše::oops:![]()
![]()
4skate - no aplikoval, ale zas ma drapla nejaká choroba, takže dneska nič...už 3. choroba za 2 mesiace... ja neviem, asi som tu niekoho fakt nasral, že robí také voodoo...
![]()
4jendis - no z Fedora by mi stačilo tak 10%...
Skateordie píše:ukropcany píše::oops:![]()
![]()
4skate - no aplikoval, ale zas ma drapla nejaká choroba, takže dneska nič...už 3. choroba za 2 mesiace... ja neviem, asi som tu niekoho fakt nasral, že robí také voodoo...
![]()
4jendis - no z Fedora by mi stačilo tak 10%...
Asi ta zakliali aikidaci![]()
Ja mam zase skuskove, takze tiez kadejako, ale zacnem v Ziline do konca skuskoveho a potom pridem zase k vam. Este stastie ze aj brcho trenuje, tak chodievam aspon s nim
Skore vyzdravenie
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků