luen píše:Tak treba s tim, ze se musi zasahnout 3 ve spravnem poradi ... total bullshit! To jsem napsal a podsunul ja?
Asi mluvim madarsky....zkusim to jeste jednou, naposledy a budu pouzivat jednoduche vety:
1. Popsal jsem, co se mi stalo v Kodani s Kyusho jutsu mistrem
2. Napsal jsem, co mi odpovedel ten Fin (Kyusho jutsu mistr)
3. NIKDE, absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze je to muj system
4. NIKDE, absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze tomu verim
5. NIKDE, absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze to funguje na ulici
luen píše:AT MI TO NEKDO UKAZE PLZ!!! Jinak je to jedna baba povidala

Uz jsem zazil par znalcu, kteri se zaprisahali, ze to funguje ... no nechal jsem to na sobe vyzkouset a jsem tady porad, nic z tohoi me ani v nejmensim nijak nevykolejilo ... pohadky

luen píše:Jinak Jardo ja nezacal s tim, ze wing chunaci vsechno vedi, lidi kolem cinskych BU maji svatou pravdu a podobne. Zeptej se dong-wu jak moc tlaci na smrtelne body v kombu po trech, aby soupere zneskodnili ... jejich sifu je doktor cinske mediciny!!! Ujasneme si jednou pro vzdy jednu vec. Nejsem had, kterej se musi schovavat za to, ze si nemuze nikoho dovolit narknout z toho, ze tvrdi hlouposti.
1. Popsal jsem, co se mi stalo v Kodani s Kyusho jutsu
2. Napsal jsem, co mi odpovedel ten Fin
...z toho plyne ze to NEJSEM ja, kdo placa hlouposti. CITOVAL jsem toho Fina....Mam pocit, ze reagujes pouze na klicova slova a unika ti celek, ktery dava vetu a tedy smysl....
luen píše:Ja si za svejma nazorama stojim a konec koncu i lidi z aikida se ozvali, ze je to kachna ... Tezko muzes akidoku podezrivat z toho, ze mi nejak nahrava

Na wing chun te nelakam ... my si na tyhle uletarny o magii v BU nepotrpime!
2. Napsal jsem, co mi odpovedel ten Fin
...z toho plyne ze to NEJSEM ja, kdo placa hlouposti. CITOVAL jsem toho Fina
luen píše:Jinak tve storry z Yamauem jsou opravdu pohadkove ... viz jina vlakna. !
Prosim konkretne, rad se pobavim nad funny historkama o Yamauem, ktere jsem tu pry nekde popsal. V drtive vetsine jsem popsal, co se stalo
nekomu jinemu, protoze ja s Yamauem tak casto do styku neprijdu, nevenuji se Aiki, ale jujutsu. A kvuli tomu jsem snilek ja? Aha...vot eto logika...
luen píše:Jinak proc couvat, jakepak nechme toho ... naopak dokazte, ze se pletu a ja to uznam!!! Ublizuje nekomu muj pohled na vec? Nelibi se nekomu co rikam? Tak neni nic snadnejsiho nez zapskleho wing chunaka presvedcit o opaku

Na diskusnim foru se diskutuje, v ringu se bojuje. Tak jako by jsi me vyfuckoval, kdybych chtel v ringu diskutovat tak....
Nemam potrebu ti cokoliv vysvetlovat. Mozna to bude znit smutne, ale dokazu zit s tim, ze si o me myslis, ze jsem uplne mimo, ze Yamaue je sracka, ze Ki nefunguje, ze KFM je filmova legrace, ze, ze ze. Jen me udivuje ta logika, kterou za to stavis, ale nest...zivot neni dokonaly
Jak tu rekl Jendis - za nas mluvi vysledky. A diky za to Jendis
Promluv si s Migli, ten me zna osobne, cvicil se mnou, kecali jsme o hromade veci....
Verim, ze hromadu veci bychom si vyjasnili v klidu tvari v tvar (a jednou bych to i rad udelal, opravdu. Slysel jsem, ze v realu nejsi tak militantni jako na diskusnim foru

), bohuzel jsem od zacatku roku v takovem kole kvuli pracovnimu vytizeni, ze nestiham chodit ani na sve treninky natoz na tve. Optej se Migliho, cloveka od nas z oddilu, nezavisly pohled...nedavno k nam prisel z jineho jiu jitsu oddilu a je navysost spokojeny...aspon dle jeho slov. Popise ti, co cvicime, jak cvicime a jestli je KFM takova filmova sracka, jak vsude pises...ze by strach z blizici se konkurence?
Celou dobu tu pisu o tom, ze se snazim prinest nove informace (viz treba ROHOVANI, ale to uz jsem tu psal posledne). A nejen hodnotit uverejnene...to umi kazdej. Kdy naposledy jsi prispel nejakou prinosnou informaci, krome "to je kravina, prijdte dokazte"?