Moderátor: pm
wader píše:Většina lidí ti řekne, že každý styl a BU je dobrý je-li dobrý ten kdo ho cvičí.
DMC píše:wader píše:Většina lidí ti řekne, že každý styl a BU je dobrý je-li dobrý ten kdo ho cvičí.
Pro poradek - nikoliv "vetsina" lidi; to ti reknou pouze lide, co
1)nemysli
2)papouskuji pseudofilosoficke blaboly, ktere jsou v mode okolo BU
Mizera píše:Čau borci !!! Můj kamarád by chtěl začít chodit do Nord Shaolin Kung-fu a tak se vás chci zeptat ( pokud s tím máte zkušenosti, nebo o tom něco víte ) jestli by se tam měl přihlásit !?! Já jsem mu říkal, ať se na to vysere, protože by stejně musel dojíždět do jinyho města a ať se radši víc věnuje Reálnýmu boji kterej děláme !!! Ale pokud by to bylo dobry tak bych mu to už možná nerozmlouval. Takže jestli něco víte, tak určitě napište !!! Díky
Mizera píše:Tak dik, za vaše odpovědi !!! Ae ještě by mě zajímalo.... Ten Ondra má 1.dan že ??? Tak bych chtěl vědět za co ?? ( karate,ju-jitsu ?!? ) diky
DMC píše:Asi by te nenapadlo se ptat "nebo snad existuje nejaky automobil, ktery necim prevysuje ty ostatni", nebo jo?Nebo tam taky zalezi jenom na ridici?
Je tak tezky si predstavit, ze existuji kvalitnejsi a mene kvalitni ucitele? Myslim, ze ne.
Je tezky si predstavit, ze existuji kvalitnejsi a mene kvalitni skoly? Snad ne.
Tak mi vysvetli, co je tak tezkyho na predstave, ze existuji kvalitnejsi a mene kvalitni styly.
Styl neni nic jineho nez soubor treninkovych metod, ktere zkratka muzou byt vhodne, mene vhodne ci nevhodne. Je to tak obtizna predstava?
A nebo prakticteji - vyber dve skupiny naprosto prumernych osob podobnych fyzickych parametru, jednu nech trenovat nekde u Machacku MMA a druhou aikido, nebo zde zminovany "Nord Shaolin". Po trech letech je postav do ringu nebo kam chces a pak si muzem promluvit o tom, jestli nejaky styl BU prevysuji svoji ucinnosti jiny![]()
Co bych rad vedel ja je to, proc lide veri na takoveto bullshity, o kterych prece museji i oni sami nekde vevnitr tusit, ze nejsou pravdive. Nejspis proto, ze na ne verit chteji, ale proc?
ukropcany píše: Metóda je prvoradá, nasadenie žiaka je až na 3. mieste...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků