jox píše:Poloha železných jezdců je b1, g1, a8, g8:
http://www.novica.com/commonDSP/dsp_pop ... 3619_2.jpg
jox píše:Poloha železných jezdců je b1, g1, a8, g8:
http://www.novica.com/commonDSP/dsp_pop ... 3619_2.jpg
daitenshi píše:Snooorri, až doješ všetku múdrosť sveta choď na stránku ktorú ti užívateľ PM odporúčil, možno sa aj niečo naučíš okrem veľkých rečí.. a ešte si nájdi čo znamená slovo SIFU aby si vedel s kým si sa tak drzo bavil.
daitenshi píše:Snooorri, až doješ všetku múdrosť sveta choď na stránku ktorú ti užívateľ PM odporúčil, možno sa aj niečo naučíš okrem veľkých rečí.. a ešte si nájdi čo znamená slovo SIFU aby si vedel s kým si sa tak drzo bavil.
...hele ghekon a nebylo by to nahodou mravni ohrozovani mladeze co ??ghekon píše:scout píše:mas recht sambisto....du radsi na eroticky seznamky.....![]()
Uz nejsem jenom sambista![]()
A nemohl bys hodit naky link na erotickou seznamku? Uz dlouho neco hledam a stale nic
![]()
![]()
..luene mam zarucenej recept...mas si TO...70% akutolem s nalozenejma jesterkama a TO bude vzdycky jako ze zeleza.....budou ti prezdivat zelezny luen ..a pak si to s tim kernsperchtem a eminem boztepem definitivne vyridis.....uz ted je mi jich lito ....luen píše:Taky me tohle vlakno zklamalo ... cekal jsem nejakou tajnou polohu se zeleznym (nemyslim byvaleho reditela Novy) z kamasutry a nic ...
...ynseminatore nevim jak ty ..ale ja kdybych si chtel s pavlem promluvit v tvari v tvar a rucne (zajimava teorie) ....vzal bych si rozhodne taktickou vestu pro poradkove jednotky do poulicnich nepokoju...dva Glocky...jednu 2palcovou 357magnum do kotnikovyho pouzdra....a utocnou brokovnici....Ynseminator píše:daitenshi píše:Snooorri, až doješ všetku múdrosť sveta choď na stránku ktorú ti užívateľ PM odporúčil, možno sa aj niečo naučíš okrem veľkých rečí.. a ešte si nájdi čo znamená slovo SIFU aby si vedel s kým si sa tak drzo bavil.
A copak to je ten SIFU? A jak se s takovým SIFUEM nebo SIFEM (netuším která z variant je správná) mluví?
A proc mi to rikate pane vlezdoprdelko?scout píše:...ynseminatore nevim jak ty ..ale ja kdybych si chtel s pavlem promluvit v tvari v tvar a rucne (zajimava teorie) ....vzal bych si rozhodne taktickou vestu pro poradkove jednotky do poulicnich nepokoju...dva Glocky...jednu 2palcovou 357magnum do kotnikovyho pouzdra....a utocnou brokovnici....Ynseminator píše:daitenshi píše:Snooorri, až doješ všetku múdrosť sveta choď na stránku ktorú ti užívateľ PM odporúčil, možno sa aj niečo naučíš okrem veľkých rečí.. a ešte si nájdi čo znamená slovo SIFU aby si vedel s kým si sa tak drzo bavil.
A copak to je ten SIFU? A jak se s takovým SIFUEM nebo SIFEM (netuším která z variant je správná) mluví?pak..pak bych s nim zatocil ....
![]()
![]()
s cukrousem...
scout píše:..luene mam zarucenej recept...mas si TO...70% akutolem s nalozenejma jesterkama a TO bude vzdycky jako ze zeleza.....budou ti prezdivat zelezny luen ..a pak si to s tim kernsperchtem a eminem boztepem definitivne vyridis.....uz ted je mi jich lito ....luen píše:Taky me tohle vlakno zklamalo ... cekal jsem nejakou tajnou polohu se zeleznym (nemyslim byvaleho reditela Novy) z kamasutry a nic ...![]()
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků