Legrační příhody

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod RUNAR » úte 27. kvě, 2008 9:03

Uraken učÍ

No u týhle příhody jsem osobně nebyl takže nevim jak to doopravdy bylo ale tenkrát jí vyprávěli starší borci od nás z oddílu a tak to považuju za celkem reálný.
©li dva starší borci od nás z tréninku a zastavila je parta nějakých grázlíků byli 4 a jeden řekl:
Hele máte cigára? Dejte nám cigára nebo vás zkopeme.
Kámoš z oddílu:
Jo já mám pojd si pro ně…..a vytáhl krabičku a natáhl ruku směrem k nim.
Jeden z banditů asi šéf se neostýchal a došel na blízko a jakmile začal koukat na krabičku a šátrat cigáro tak dostal tvrdý uraken uchi na tlamu.
Sesul se na zem a jeho kolegové prej jenom čuměli.
Načež se kámoš prej zaptal:
Ještě někdo chce cigáro?
Nikdo se nehlásil
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bojovaumeni.cz » čtv 29. kvě, 2008 10:48

jeden za redakci (z redakcni posty)
---
Dobrý den,
ctěla bych se Vás zeptat, jestli by jste mi poslali návod na levitaci.
Mí přátelé o tom mluví a proto bych to chtěla zkusit.
Předem děkuji za Vaši odpověď

S pozdravem XY

---
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod xiexie » čtv 29. kvě, 2008 10:50

bojovaumeni.cz píše:jeden za redakci (z redakcni posty)
---
Dobrý den,
ctěla bych se Vás zeptat, jestli by jste mi poslali návod na levitaci.
Mí přátelé o tom mluví a proto bych to chtěla zkusit.
Předem děkuji za Vaši odpověď

S pozdravem XY

---

Tak ten je sqvělej, a co poslali jste ??? :wink: :lol:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 29. kvě, 2008 10:50

bojovaumeni.cz píše:jeden za redakci (z redakcni posty)

Taky mi prosím jeden zašlete :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tygrik » čtv 29. kvě, 2008 11:01

Asi by to nešlo výstižneji vyřešit, než klasickým citátem:
"Milá XY, musíme poznamenat, že kdyby blbost nadnášela, vznášela byste se u stropu jako holubička...bohužel tomu tak není a není ani v naší moci toto zařídit" :lol: :lol: :lol:
tygrik
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jox » čtv 29. kvě, 2008 12:05

Není vůbec žádný problém zaslat návod na levitaci. Vážně chcete? 8)

(Problém je jen v tom, aby fungoval...)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » čtv 29. kvě, 2008 13:19

jox: neco ve stylu "skoc, nahoru nepoletis, a dole Te najdem"? :D
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Wanderlei » čtv 29. kvě, 2008 13:51

Hehe...taky jich par mam...treba minuly tyden..
Nazev = Taekwondista :lol:
Hasim si to takhle tramvaji do kosagymu,a protoze jako obyvkle nestiham,zavazuji si bandaze (ne na ruku,ale do klubicka) .Se zajmem me pozoruje naproti sedici vzezreni,neidentifikovatelneho vzhledu.Bylo kolem 23 C a on si to tam smazil v kulichu a mikine. Uz z toho ze si v tramvaji balil cigaretu a dokonce mi nabizel jsem pochopil,ze nejaka dulezita cast mozku byla nejspis amputovana.Kdyz se nase oci setkali,zvedl se,a odesel na druhou cast tramvaje.Po cca. 2 minutach mu to ale nedalo,a prisel ke me,naprimil se, najednou zacal machat rukama.Chtelo se mi strasne smat,ale pochopil jsem ze tam je naznak nejakeho bojoveho umeni.Sedim dal,cumim mu do obliceje,a on najednou rekne ,,Taekwondo,, a ja na nej ,,Coze?,, a on ,,No taekwondo,, a ja na to ,,A co ma byt?,, a on ,,Nic,, ...ale rikal to tak,ze me to proste urazelo...chvili jsem se smal,ale trosku me obtezoval,tak jsem mu rekl oblibenou hlasku ,,Tobe neni dobre?Tak vypadni ty hnuse,, ,chvili jsem pozoroval jeho reakci,ale pote jsem si zacal dal zavazovat bandaze,ale jednim ockem jsem ho dale kontroloval,jako bych cekal co se stane.Najednou udelal krok zpet a naprahl se,a chtel me zasahnout necim na zpusob front kicku
:lol: ...jak jsem sedel,tak jsem mu nohu jen vykryl,a kop se po me svezl na stenu tramvaje.Jeste kdyz jsem rychle vstaval,chytil jsem ho za mikinu a narazil ho na zadni sklo.Ikdyz nevypadam jak Tong Poa ( já 183cm,84kg,hola hlava :D ) ,vypadal ze me pomoci :lol: ,pustil jsem ho,rekl jsem mu ,,Vystup,,,a jak pelasil,ani se neohlizel :D
Wanderlei
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » čtv 29. kvě, 2008 14:30

To mi trochu pripomina pribeh jak galilo tezce nandal nejakemu boxerovi a jeste prihodil drsnou hlasku o slzaku a plynove masce :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 29. kvě, 2008 14:36

pm píše:jox: neco ve stylu "skoc, nahoru nepoletis, a dole Te najdem"? :D
Nóóó, spíš jsem myslel něco ve stylu "pošlu až zaplatíš, reklamace neberu - tos určitě málo procvičoval bod 6". :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Wanderlei » čtv 29. kvě, 2008 14:47

ghekon píše:To mi trochu pripomina pribeh jak galilo tezce nandal nejakemu boxerovi a jeste prihodil drsnou hlasku o slzaku a plynove masce :lol: :lol:

Vysvetlit prosim :)
Wanderlei
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » čtv 29. kvě, 2008 15:25

Wanderlei píše:
ghekon píše:To mi trochu pripomina pribeh jak galilo tezce nandal nejakemu boxerovi a jeste prihodil drsnou hlasku o slzaku a plynove masce :lol: :lol:

Dva tydny tu resil co ma delat, ze ho chce nejaky boxer zbit a on ma jenom 1. dan v judu :D Nakonec mu tusim vystrikal slzak do oci, rekl nejakou drsnou hlasku ve stylu " A priste s sebou nos plynovou masku, smejde. " a sel si domu vymenit spodary :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Wanderlei » čtv 29. kvě, 2008 15:32

Hehe :D ale problem vyresil,a to je hlavni :lol: Jen doufam ze byla spravedlnost na jeho strane 8)
Wanderlei
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod cudles » pát 30. kvě, 2008 22:13

ghekon píše:
Wanderlei píše:

Dva tydny tu resil co ma delat, ze ho chce nejaky boxer zbit a on ma jenom 1. dan v judu :D Nakonec mu tusim vystrikal slzak do oci, rekl nejakou drsnou hlasku ve stylu " A priste s sebou nos plynovou masku, smejde. " a sel si domu vymenit spodary :lol: :lol:

nn,bylo tam něco o potápěčských brýlích..
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 01. čer, 2008 14:56

Billy proti Sádře

Když jsem byl ještě malý a chodil jsem na základní školu, tak jsme šli jednou ze školy kolem místní hospody kde na zahrádce seděli místní frajeři, jeden z nich vesele popíjel a měl na ruce sádru, říkejme mu Sádra.
Najednou jsme uviděli jak kolem zahrádky jde velmi neobvyklá skupinka.
Takovej týpek oblečenej do kovbojský módy, měl kožený jeansy, vestu, klobouk a kovbojský boty s velmi ostrou špičkou, říkejme mu Billy.
©ly s ním dvě hezký ženský a každá ho ze svý strany držela kolem pasu.
To uviděl Sádra a asi chtěl udělat dojem na kumpány a zakřičel na Billyho:

Hééééj Hombré, ty si myslíš že si jako dobrej?
Billy: Rozhodně lepší než ty…..ty mrzáku.
Sádra neváhal a běžel směrem k Billymu, chvíli stáli proti sobě a vyměňovali si slova uznání a vzájemné úcty.
Nakonec se Billy pokusil o takový mizerný mae-geri a Sádra to kryl zasádrovanou rukou, špička Billyho boty se nějak blbě zasekla v tý sádře, chvilku tam legračně poskakovali.
Celá zahrádka včetně Billyho ženských se začali řezat smíchy a to oba aktéry vůbec nebavilo.
Tak na sebe ukázali několik vlídných gest a ukončili bitku remízou.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Wanderlei » ned 01. čer, 2008 20:15

Hehe...tak ja pridam jednu historku co se mi stala v patek.Sel jsem s pritelkyni do Karlovych lazni.Az na par vyhrocenych Skotu kteri byli smutni z prohry jejich reprezentace,se nic nestalo.Jenze.....po ceste domu...sli jsme po Jiraskovo moste smerem na Andel,a proti nam jel policejni vuz.Ja,mirne priopily,jsem na jejich adresu rekl ,,Aaaa,hosi se zase nudi,,...urcite to neslyseli,ale vzhledem k tomu ze jsem se dival primo na ne,se asi po 100 metrech otocili,a prijeli k nam.Ja protoze jsem nevedel co se bude dit,jsem diky zvyku trosku prizvedl ruce.Kdyz vystoupili,a videli to,sahli po sluzebnich tonfach,a zacli na me kricet at zvednu ruce nad hlavu.To jsem vubec nechapal,nemyslim ze ze me jde velky respekt.To tedy velmi vystrasilo moji pritelkyni,coz me nastvalo.Blizili se ke me,jako kdybych byl terorista.Ten vetsi (oba dva byli stejnak susenky,spis Mini Tatranky abych tak rekl) ke me prisel,a s vyrazem Rockyho mi rika ,,Ty si myslis curaku (ano,skutecne mi rekli curaku) ze kdyz mas holou hlavu a peknou buchtu,ze tady na nas budes neco kricet?,,a ja vzhledem k situaci rekl jen ,,Ne,, ikdyz s mirnym umsevem(kdo by se jim nesmal ze?).A oni s dulezitosti jim vlastni mi kyvli hlavou,nastoupili do auta a odjeli.Do teto doby jsem narozdil od MP mel ke statnim policistum pomerne uznani. Dokazete mi toto jednani nekdo vysvetlit?Ja tomu opravdu nerozumim.Nevim jestli to byla zavist diky me letusce pritlelkyni,nebo jen opravdu ,,NUDA,,.
Wanderlei
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TongPo » ned 01. čer, 2008 21:17

Víš, opilci si často myslí, že například zpívají potichu, pouze mluví a podobně... Jenže často místo tichého zpěvu a dialogu halekají a řvou na celou ulici... :? Takže - třeba tě slyšeli, nebo si všimli nějaké vulgární gestikulace... :twisted: A k jejich chování - no, narazil jsi jednoduše na nějaké flustrované jedince. Ono za pár šupů se věčně někde dohadovat a přetahovat s opilci, feťáky, kriminálníky, poslouchat jejich nadávky a nemoct jim dát pořádně přes držku je opravdu flustrující a někteří jedinci tomu časem podlehnou... Jinak u PČR slouží běžný vzorek našeho národa, tedy jak lidé dobří, tak i póvl.
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Wanderlei » pon 02. čer, 2008 9:55

Za prve jsem mel ctyri piva a za druhe strizlivou pritelkyni,ale nebudu se tady hadat :D
Wanderlei
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RUNAR » sob 07. čer, 2008 8:40

Kalhoty s kapsami

Když jsem začínal s Karate a chodil jsem do začátečníků tak jsme tam měli jednoho kolegu co nosil takový legrační tepláky s kapsami co se vždycky hned vytáhly ven a legračně se třepotaly u boků a vypadali jak ušiska roztomilého čtvernožce kokršpaněla.

Byl tím celkem proslulý a známý, jednou však dostal během tréninku nějaké střevní potíže a musel jít na toaletu, kde ale zrovna jaksi nebyl toaletní papír.
Což si vyžádalo nějaké řešení.
Nakonec se vrátil do tělocvičny a místo jeho skvělých třepotavých a vytahaných kapes byly patrné pouze dva roztržené otvory, takový větráky ale kapsy nikde.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 09. čer, 2008 8:10

:lol: Zvážil priority. :lol: :lol:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně