Rodina Lam

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Rodina Lam

Příspěvekod Galiloo » pát 23. kvě, 2008 8:50

Dete se někdo zítra podívat na toho LAM CHUN FAI Shifu???

Já tam asi půjdu-jen tak ze zvědavosti :)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » pát 23. kvě, 2008 11:20

tak to se uvidime, konecne ze jo :twisted:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ynseminator » pát 23. kvě, 2008 13:26

Ja nejdu...
Tak řiď ať jedeš lip. Myslel sem řiď jako řiď, ne řiď jako řiť.
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » sob 24. kvě, 2008 21:29

pm píše:tak to se uvidime, konecne ze jo :twisted:

:?:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » sob 24. kvě, 2008 21:41

Ynseminator píše:Ja nejdu...

Já taky ne...

Teda já tam taky nebyl...
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » úte 03. čer, 2008 8:35

ja byl :D

jinak vsichni Hung Ga/Hung Kyun nadsenci, vizte http://www.lghk.org/cz/kalendar/sigung_2008.htm
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » stř 04. čer, 2008 16:50

pm píše:ja byl :D

jinak vsichni Hung Ga/Hung Kyun nadsenci, vizte http://www.lghk.org/cz/kalendar/sigung_2008.htm

Já sem chtěl,ale vůbec nic nestíhám.Práce a Kung Fu se špatně kombinuje,kort když člověk dělá 240 hod měsíčně :cry:

A co teprv kdybych měl ženskou...

Těžký život poctiváčka...Asi se dám dohromady s nějakýma zkorumpovanýma Policajtama kterých je tak 80% a začnu pást děvky a prodávat drogy :lol: :?
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 04. čer, 2008 17:17

Galiloo píše:Já sem chtěl,ale vůbec nic nestíhám.Práce a Kung Fu se špatně kombinuje,kort když člověk dělá 240 hod měsíčně :cry:

Jde to....dělám v průměru 268 hodin měsíčně(i víc)....mám 2 děti,partnerku a stíhal jsem všechno,co jsem chtěl.Je to jen o chtění :wink:

Ta poznámka o těch policistech byla velmi hloupá a urážíš tím lidi,kteří svou práci dělají poctivě.....
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » stř 04. čer, 2008 17:44

Galiloo píše:
pm píše:ja byl :D

Já sem chtěl,ale vůbec nic nestíhám.Práce a Kung Fu se špatně kombinuje,kort když člověk dělá 240 hod měsíčně :cry:

A co teprv kdybych měl ženskou...

Těžký život poctiváčka...Asi se dám dohromady s nějakýma zkorumpovanýma Policajtama kterých je tak 80% a začnu pást děvky a prodávat drogy :lol: :?
...neblbni galiloo ja bych tu korupci odhadoval tak na 20-30% ...nedej na urban legends... :lol: :wink: ...ja mel taky ve svem okloli ( a nejen okoli ) povest monstra ... :lol: :lol: :lol: a lidi ktery me poznali me maji radi ....sice nechapu proc .....ale ....... :lol: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » stř 04. čer, 2008 17:48

jinak na te akcicce sem byl a byla moc povedena.....si fu huska je moc prijemnej pan ...dobre jsme si popovidali .....myslim ze sem ho parkrat urazil ( ale byl v dobry nalade a to jsem ostatne celej ja a ma neucta k autoritam) i kdyz kdyz mam nekoho rad ..nebo se mi libi davam mu to najevo trochu jinym zpusobem..... :lol: :lol: :lol: cus bus... :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » stř 04. čer, 2008 17:50

cukrousi..... :lol: :lol: :wink: ....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiuwei » stř 04. čer, 2008 18:25

JENDIS:
Jde to....dělám v průměru 268 hodin měsíčně(i víc)....mám 2 děti,partnerku a stíhal jsem všechno,co jsem chtěl.Je to jen o chtění

jak ty to děláš..... :wink: Já jsem jednu dobu dělal také kolem 250 - 260 hodin měsíčně a vlastně jsem chodil domů jen spát. Hrůza a musel jsem přestat (žena a 2 děti). Nezbýval mi čas na rodinu ani na cvičení.
xiuwei
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 04. čer, 2008 18:33

uznávám,že mám trochu výhodu v tom,že nedělám všechny dny v týdnu,ale v turnusu.Takže to mám asi trochu jednodušší.Teď momentálně necvičím(přes rok-proč,to už jsem tu psal).....takže času mám víc.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 04. čer, 2008 18:36

Jendiš, Scout (edit: xiuwei taky): omlouvám se za nemístnou zvědavost a OT, ale mohl bych vědět, co děláte (aspoň obecně) a co pro vás znamená "pracovat" těch xxx hodin měsíčně (klidně i SZ)? Tohle je totiž věc, se kterou se potýkám už spoustu let a relativně úspěšně jsem to vyřešil až nedávno.
Pokud by totiž šlo opravdu o 100% nasazení, tak mi ty vaše časy přijdou ... zbytečné.
Pro srovnání: já jsem organizačně managor, mou profesí jsou informační systémy a firemní procesy, k tomu ještě auditor pro nějaké IT záležitosti a zbytek ani nevnímám (funkcí jak japonská kalkulačka). V kanclu trávím 8-10 hodin denně (málokdy 12-14), ale on duty jsem vlastně furt (práce z domu, cesty - když se povede, tak za volantem 20-30 hodin měsíčně), ale přesto bych netvrdil, že fakt makám třeba těch 268 h/m. Jsem fotr, mám početnou rodinu a až zdravotní problémy mě naučily relaxovat. Mám pár podřízených a snažím se je permanentně nepřetěžovat (jestli to někdo z nich čte, tak ať drží hubu :lol: ), protože vím, že dlohoudobě je to cesta do pekla.
Samozřejmě nemusíte odpovídat - klidně mě pošlete někam :oops:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 04. čer, 2008 19:00

SZ
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » stř 04. čer, 2008 19:10

gravere sz...ale mam strach ze sem ti moc nepomoh..... :lol: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiuwei » stř 04. čer, 2008 19:39

graver:
dělal jsem vedoucího ostrahy na obchodním centru (vedení strážných CBS,obsluha kamer.systémů,elek.požár.signalizace,elek.zabezpeč.signalizace,atd...) a musel jsem přestat.V práci jsem musel dělat 12 hodin. směny a tak asi 22 směn/měsíčně, denní a noční. Jasně,že nevydávám svoji energii celých 22 směn po celých 12 hodin,ale musíš tam fyzicky být a i tak to bylo únavné. Navíc také zdravotní problémy.
Tak jsem to vyřešil také úspěšně a to tím,že jsem odešel z firmy :wink:
xiuwei
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 04. čer, 2008 19:55

OK, díky fšem za odpověď. Nakonec zjišťuju, že i když je naše práce rozdílná, tak ve skutečnosti odmakám skoro totéž co vy, jen mi to nedochází :?
V mém případě je to o tom, že to, co dělám, mě většinou ještě pořád nějak baví a někdy mám fakt problémk rozlišit, co je ještě soukromí, a co práce. Když jdu s někým do hospody a bavím se tam s ním o něčem, co vypadá jako práce, je to práce, nebo soukromí?
Ale ta hranice je docela dobře rozeznatelná - jsem líný hovado a jak toho mám plný kecky, tak prostě končím.
Taky proto dělám BU. Někdo se mi diví, že dokážu chodit na tréniky pravidelně a třeba cvičit s nasazením (samozřejmě přiměřeně věku, kondici atd.), ale ona to ani tak není síla vůle, jako relax a zábava. Jinak platí to, co v práci - jak je toho dost, nepřemáhám se a končím.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » čtv 05. čer, 2008 12:49

Jendis píše:
Galiloo píše:Já sem chtěl,ale vůbec nic nestíhám.Práce a Kung Fu se špatně kombinuje,kort když člověk dělá 240 hod měsíčně :cry:

Jde to....dělám v průměru 268 hodin měsíčně(i víc)....mám 2 děti,partnerku a stíhal jsem všechno,co jsem chtěl.Je to jen o chtění :wink:

Ta poznámka o těch policistech byla velmi hloupá a urážíš tím lidi,kteří svou práci dělají poctivě.....

No jo enomže to asi nemáš nastavený tak že ti šéf zavolá dvě hodiny dopředu že máš být tam a tam....To si potom zkrátka nemůžeš nic naplánovat a tudíž nic nestíháš.Jednoduchý!

Já nevim v jaké sféře se pohybuješ,ale nebuď naivní s těma policistama...dneska je to všechno tak provázaný že to nemá cenu řešit.Odpadu je čímdál více,proto si vždycky říkám když mam špatnou náladu-ksakru,už aby to ten Putin začal házet,jiné řešení už asi není než sebedestrukce(sem od přírody paranoik a pesimista).... :lol: :lol:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » čtv 05. čer, 2008 12:51

scout píše:jinak na te akcicce sem byl a byla moc povedena.....si fu huska je moc prijemnej pan ...dobre jsme si popovidali .....myslim ze sem ho parkrat urazil ( ale byl v dobry nalade a to jsem ostatne celej ja a ma neucta k autoritam) i kdyz kdyz mam nekoho rad ..nebo se mi libi davam mu to najevo trochu jinym zpusobem..... :lol: :lol: :lol: cus bus... :wink:

Muhehe,tak to sme na tom podobně-já taky nezvládám autority :lol: :?

Kdo to je Sifu Huska???Znám skoro všechny Sifu v Čr buď osobně nebo od slyšení,ale tohohle neznám :?
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...