Legrační příhody

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 8:16

To jistě, ještě mohl přeběhnout na dámské toalety a zkusit štěstí tam 8) :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 8:41

Závody

Když jsem šel prvně na závody v Karate tak před soutěží kumite jsme postávali kolem zápasiště a všichni trenéři pobíhali kolem svých svěřenců a udělovali jim taktický rady, typu, támhle ten má dobrý mawaši dej na to bacha atd., někteří dávali svým žákům dokonce masáže atd.
Starší kámoši se tomu hodně smáli a já jsem nevěděl proč, když tu se někde vynořil můj trenér a řekl mi:
Hele Tome tak se drž já jdu na kafe!
No starší mi vysvětlili že on je takovej a chce aby si některý žáci už poradili sami protože ulice se taky neptá.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 09. čer, 2008 13:05

RUNAR píše:To jistě, ještě mohl přeběhnout na dámské toalety a zkusit štěstí tam 8) :)
Možná to pečlivě zvážil, a dospěl k názoru, že než jít na vaše dámy, tak si raději uřízne ... kapsy. :oops: :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 14:28

Jox:
Těžko odhadnout jakým algoritmem došel k takovému postupu řešení té obtížné a delikátní situace.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 09. čer, 2008 14:29

RUNAR píše:Hele Tome tak se drž já jdu na kafe!
No starší mi vysvětlili že on je takovej a chce aby si některý žáci už poradili sami protože ulice se taky neptá.

Na jednu stranu se mi tohle libi, ulice se fakt nepta, ale na druhou stranu - jednalo se preci o zavody a ne o ulici...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 14:54

Gino:

Závody nezávody, prostě proti tobě nastoupí někdo koho neznáš a musíš si nějak sám poradit, trenér ale na kafe nechodil :) vždycky to bedlivě pozoroval a potom přišel, nejdřív se smál těm našim medailím a potom všechny postupně seřval jaký tam dělali chyby, ty co vyhráli seřval nejvíc. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

"bastard"

Příspěvekod Oja » pon 09. čer, 2008 15:59

Asi mesic zpet jsem sedel na lavicce na Letny (19h) a cekal na kamose, aby se me lepe cekalo popijel jsem pivko z nedaleke zahradky. Po chvilce jsem zahledl blizici se dvojici - kdy jeden byl neudrzovany metalak stredniho veku, druhy mensi mladsi typek (v sustakove bunde, kdovi co v sove mel). Ten mensi prisel ke me s vyvalenyma ocima (jeho kolega stal asi 20m odpodal) :
"Das mi napit?"
Chvili jsem vahal, ale byl me podezrelej, nechtel jsem mu dat duvod prudit, tak jsem souhlasil. Pivka se vubec nenapil a hned me ho vratil se slovy:
"Mas stesti...ja umim byt hodne velkej bastard" (coz zopakoval asi 5x behem rozhovoru)
Pivko jsem teda radsi polozil na zem, jednou rukou jsem se porad drbal na brade a druhou si hral se snurkou od mikiny.
Nasledne me sdelil, ze me teda neokrade, a zacal se vyptavat na muj zivot. Strucne jsem mu odpovidal, jeho kolega stal porad 20m opodal, ke me zady a jen pokukoval pres rameno. Nekolikrat se nahlas divil "Ty se na me divas nejak neduverive, ja asi vypadam divne" (s nefalsovanym prekvapenim v hlase).
Po ukrutne dlouhych 5-ti minutach me poprosil "o drobny na vino". Tak jsem vytahl penezenku, dal mu 10 korun (ze vic nemam). On se jeste zeptal "a co papirovy?". Odpovedel jsem mu, ze zadny nemam, jsou to jen ruzny potvrzeni a slozenky. Nasledne sbalil kamose a odesli.
;)))

adrenalin jsem slintal asi jeste 10min, ale nakonec jsem se drsnakovi vykoupil 10 korunama ;)
Oja
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

"bastard"

Příspěvekod Oja » pon 09. čer, 2008 16:00

//double
Oja
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Luster » pon 09. čer, 2008 16:53

Oja: hmm to ani neni moc legracni :( , umim si docela predstavit jak ti asi bylo. Kazdopadne jestli to byli naky dva vychrtly notori, tak bych mu asi to pivo rovnou hodil do ksichtu :evil: Druha moznost je, ze bych se zalekl a zachoval stejne jako ty..ale po otazce jestli se muze napit, bych mu napiti nejspis nenabizel..
Luster
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » pon 09. čer, 2008 19:03

Koleno na kule, vypinak na bradu a hned by ho presla chut na penezenku... :lol: :lol: Nejlepsi obrana proti takovymto zivlum je vypadat jako "jeste vetsi bastard" :lol: :lol: :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Oja » pon 09. čer, 2008 20:47

No hodit mu to pivo do xichtu tak se urcite porveme, kdovi s jakym vysledkem,kdyz mel pobliz kolegu...taky jsem nevedel jestli nema neco u pasu pod tou bundou :idea:
takhle se ten bl*ec nechal odbyt 10,-Kc...pri odchodu tu minci jeste nechapave obracel v ruce a cosi hustil do toho druhyho ;)
Oja
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Oja » pon 09. čer, 2008 20:47

//double (omg fakt nechapu proc zase)
Naposledy upravil Oja dne pon 09. čer, 2008 20:50, celkově upraveno 1
Oja
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Oja » pon 09. čer, 2008 20:49

//double (omg fakt nechapu proc zase)
Oja
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod toddb » úte 10. čer, 2008 0:14

Oja píše:No hodit mu to pivo do xichtu tak se urcite porveme, kdovi s jakym vysledkem,kdyz mel pobliz kolegu...taky jsem nevedel jestli nema neco u pasu pod tou bundou :idea:
takhle se ten bl*ec nechal odbyt 10,-Kc...pri odchodu tu minci jeste nechapave obracel v ruce a cosi hustil do toho druhyho ;)

Tak to je jasny, kvuli pivku a deseti KC fakt nema cenu riskovat rvacku s buhvijakym vysledkem, jiste mohl jsi ho poslat nekam, ale udelals to jaks udelal, nic se nestalo. Za zdravi to stoji.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 10. čer, 2008 5:13

Oja - udelals dobre. Ja takhle pobliz prazskeho hlavaku (supr lokalita v noci, fakt :roll: ) uplatil padesati korunama cikana s nozem. Nejsem prece magor abych bojoval (a riskoval) kdyz nemusim.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 10. čer, 2008 6:01

Jo hlavák je oáza. Mně když bylo asi 13 tak mne tam přepadli 2 individua a chtěli prachy na cestu do Chánova, že je zrovna pustili: " Je ti ale jasný že nám nějaký dvě stovky stačit nebudou !" já: " No to je jasný dnes si za dvě stovky člověk nic nekoupí.", přitakal jsem :lol:. Začal jsem mít docela nahnáno jelikož jsem měl u sebe asi 800. Jednoho asi po 10 minutách náš neplodný rozhovor přestal bavit a tak vytáhl nůž aby přidal svým argumentům na důvěryhodnosti... Teď když se podívám na to zpětně tak stádo největších debilů jsou právě ti lhostejní lidé na ulicích. Nikdo za těch 5-8 minut co tam přede mnou šermoval s tím nožem nepomohl ani nezavolal policajty (to je fakt to nejmenší co mohu pro člověka v nebezpečí udělat) asi si mysleli: " Vida jak si hoši hezky pěkně hrajou a maj i kudličky ... asi půjdou otloukat píšťaličky" No já už jsem měl docela dost a o peníze jsem nechtěl za žádnou cenu přijít protože jsem jel mámě pro léky do lékárny v Opletalce. Jenže ti zmrdi mne mněli obšancovanýho jeden z jedný strany jeden z druhý. Sebral jsem všechnu kuráž a toho co neměl nůž jsem prudkým pohybem odstrčil do strany abych si udělal únikovou cest. Začal jsem mazat pryč jak namydlenej blesk, chvilku za mnou pár kroků běželi a pak na mne jeden zavolal ať stojím. No popravdě jsem se zamyslel jestli mám zastavit a vrátit se :lol: , ale asi tak jen na 1 ns a pelášil jsem pryč. A naše stádečko si zajisté pomyslelo: " Áááá hoši už si hrají na babu ... to je správné tak to má být."
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 10. čer, 2008 7:24

Toman - o lidech mi ani nepovidej.. jednou jsem jel tramvaji a nejakej opilej smejd tam mlatil zenskou, ktera se s nim udajne (podle jejich rozhovoru) rozesla... rval na ni a nadaval ji pekne sproste a nikdo nehnul ani brvou. Ale jakmile zarvala "au" a ja videl, ze do ni zacal busit, tak jsem vystartoval a seknul s nim o zem. Na pristi zastavce jsem ho vyhodil a byl klid. Je to tak 3 roky zpatky a nejvic me mrzelo, ze tam byla spousta chlapu uz na prvni pohled mnohem silnejsich, nez ja... a presto nikdo nic...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 8:25

Oja: Ty situace jsou náročný to je jasný a neměl si žádnej důvod se s těma hovadama rvát, mohli mít u sebe klíďo zbraně, nikdy nevíš co je to za magory, když si tam byl sám, neměl si se s nima vůbec bavit a co nejrycheji co nejvíce prodloužit distanc = utéct, je to nejvíc bezpečný, pokud tam ale máš holku na podpadkách tak je to jiný , použít různý "nefér" brutální metody na ulici je základ , protože útočníci jsou kolikrát všehoschopný hovada a ohrožujou tě na zdraví.

Ale asi tohle všechno znáš, píšu to kdyby si to přečetl nějaký nováček. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 8:41

Když už se tu Gino pustil do těch vítězných příhod, tak přidám taky jednu.

Byl jsem na jedný větší párty a viděl jsem tam nějakou partičku asi 4 grázlíků, furt rozbíjeli sklo a do někoho se naváželi.
Nakonec si jeden z nich vyhlídnul takovýho staršího pána a povalil ho na zem a začal do něj kopat, prostě kretén zhovadilej.
To už jsem se fakt naštval, toho pána jsem zvednul kreténa jsem odstrčil, začal na mě řvát že půjdem ven a tam že prej umřu :P :) tak jsem mu ukázal cestu kudy pudem ven aby šel přede mnou, nikdy nechodit ven se soupeřem v zádech, načež radši někam zdrhnul.

Jinak tohle je těžký, jestli se do něčeho montovat nebo ne, je to hodně riskantní a může to dopadnout i hodně špatně navíc nikdy nevíte jestli to tomu "napadenýmu" náhodou nepatří.
Těžko říct jestli neni lepší řešit jenom ty případy kdy jde o blízké osoby.

Ale já jsem docela montér 8) , když vidim že na to mám a neni to hustá přesila tak přiložim ruku k dílu.
A jak řikám brutální "nefér" metody jsou pouliční základ.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » úte 10. čer, 2008 9:11

Byl jsem s rodinkou na hradu Pernštein a u vlakového nádraži se tam hádala /Asi /partnerská dvojice/. Bylo to nesmírně zajimavé a poučné, tak jsem si sednul na lavičku asi 20 metrů od nich a díval se na to divadlo. Po 20 minutách argumentů, hádek a výčitek ten chlap té holce vrazil takovou facku, že slítla nazem. Než jsem stačil vstát, abych toho chlapa trochu uklidnil, tak vstala ta holka a za to co udělala by se nemusel stydět ani Bruce Lee. Trvalo to asi 15 vteřin a chlap ležel na zemi a byl evidentně hodnej. / Dostal dva háky a Mae geri jak prase/.
Takovou ženskou bych doma nechtěl: Musel bych poslouchat. 8O 8O 8O
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně