Moderátor: pm
player píše:Luen : nebudes na ne koukat, ale vis, ze se v nakem pere s typkem v kozenych navlecich a ze je to ztvarneni onoho vyzivacskeho duelu, mhm, mhm, dobre.Kdyz to neni predmetem diskuse, proc si to zminil?Kdyby to byla pravda a bylo to ve filmu s BL, tak by se ti to do kramku hodilo, ale protoze fakt je ten, ze to v zadnem filmu kde se BL vyskytuje neni, tak to je najednou mimo tema a proc to rozpitvavat.Fajn.K tomu uz opravdu nemam co dodat.
Vubec nejde o to, co rekl o BU, ale o jeho pohled na ruzne veci.To bys ale musel o nem(a hlavne OD nej) neco cist, ne jen s prominutim papouskovat jeho z principu zaryte antifanousky.Vyraz "kradene myslenky" je opet naprosto zcestny.Nevsiml jsem si, ze by se kdy hlasil k nejakemu moudru tak, ze by to pojal jako vlastni copyright, v nadnesenem slova smyslu.A ze treba rekl neco, co uz rekl nekdo pred nim?No a?Ty nikdy nepouzivas nejake oblibene citace?To jses vazne tak ryzi a originalni clovek, ze nejses i prijemcem, ale pouze dodavatelem mouder, myslenek, nazoru...?Gratuluju, na setkani si reknu o tvuj autogram, jednou bude mit velkou cenu pravdepodobne;)
wushupetr píše:Hele já nevím, není ten film, kde BL bojuje s tím co má ty Hung Gar potítka náhodou Sbohem Bruce Lee? Ta scéna jak bojuje asi se čtyřma chlápkama v nějakým parku. No asi ne tam to byl nějakej dvojník BL nebo to mohl být Dračí život Bruce Lee ta scéna, kde bojpval s tím co ho údajně zranil. Ten měl ty potítka ne? Ale to vlastně taky nebyl BL.
Tak nic...
Franz píše:wushupetr píše:Hele já nevím, není ten film, kde BL bojuje s tím co má ty Hung Gar potítka náhodou Sbohem Bruce Lee? Ta scéna jak bojuje asi se čtyřma chlápkama v nějakým parku. No asi ne tam to byl nějakej dvojník BL nebo to mohl být Dračí život Bruce Lee ta scéna, kde bojpval s tím co ho údajně zranil. Ten měl ty potítka ne? Ale to vlastně taky nebyl BL.
Tak nic...
vím kerej film mysliš, není to náhodou Big Boss??? a jestli sis všim tak v mnoha jeho filmech hráli stejní herci, ten jak ho zranil tím nožem, jak ho bruse pak zabil uderem na solar, to byl ten jak byla Cesta Draka, tak na konci ho zabil strýček jeho...
player píše:Luen :
At napisu cokoliv co BL rekl co mi zaimponovalo, ty mi stoprocente na to reknes, ze to neni z jeho hlavy a ze to uz vymysleli stari WCH dedouskove davno pred nim, nebo neco podobneho a budes se nad tim uzasne bavit.Zas tak nepredvidatleny nejsi.Staci si pustit dokument o nem, Cesta bojovnika a v podstate kazda pasaz, kde o necem hovori, je mi blizka.Using no way as way, having no limitation as limitation.A znovu upozornuju, ze to nesouvisi pouze s BU.Co se techniky tyce, tak predevsim jeho rychlost je pro me velkou inspiraci, pricemz mi ted napises, ze je spousta jinych lidi rychlych nebo dokonce rychlejsich, ze ano.Konkretne ono vzpominane yokogeri s priskokem, o kterem nekteri z hlediska pouzitelnosti pochybuji, je mou oblibenou technikou z produkce Leeho.Tady jsem docela zvedav, co mi na to reknes, protoze jsem to u nikoho pred BL kopat nevidel.Mno a v neposledni rade jeho pohyb tela, kteremu ty se jako nejvetsi odbornik na vsechna BU tak rad smejes, se mi velmi libi.Staci?
Marcelo :
Pokud nekdo odejde z "JKD klubu" s tim, ze mu tam chybela nejaka technika, pak se stoprocentne nejednalo o JKD.
"preco je jeho JKD vlastne flipinsky boxing,doplneny o muaythai-fma-greco klinc,preco svici BJJ od bratov Machados,preco neostal u Jun Fan osekanej verzie HK wingchun"
..mno prave proto, ze o tom JKD je, tak zkus zapojit rozum priste ty, nez zacnes sepisovat tyto moudra;)
player píše:Konkretne ono vzpominane yokogeri s priskokem, o kterem nekteri z hlediska pouzitelnosti pochybuji, je mou oblibenou technikou z produkce Leeho.Tady jsem docela zvedav, co mi na to reknes, protoze jsem to u nikoho pred BL kopat nevidel.Mno a v neposledni rade jeho pohyb tela, kteremu ty se jako nejvetsi odbornik na vsechna BU tak rad smejes, se mi velmi libi.Staci?
player píše:marcelo:
Tak mi povez jak to tedy je, urcite se zmuzes i na pouziti faktu, ne jen na smajly.
luen:
Dohadovani je neco jineho, chtel si abych byl konkretni, tak jsem byl, nacez si nekonkretne reagoval tou svou omletou pisnickou se spoustou smajlu, co maj patrne jako navodit dojem tveho uzasneho nadhledu nad vsim.Ja jsem se JKD nikdy neucil, zato ty ano, pod samotnym BL, takze ty tomu vlastne rozumis vic jak ja, proto ti nalezi patent na spravne a neomylne nazory a to s tema kozenyma navleckama byl omyl, ktery se ti stava maximalne jednou za sto let.Mno nic, preju hezkej vylet.
player píše:RBR :
A tebe skutecne ani v nejmensim nenapadlo, ze se ten priskok da zapojit do kombinace?Je preci zrejme, ze pokavad budu od tebe stat 2-3m a takovymhle priskokem se te pokusim kopnout, tak ze s velkou pravdepodobnosti stacis couvnout.Ze tys nikdy nehral tekkena?:)
Proc bych se mel pohybovat stejne jako BL, muzes mi rict jeden jedinej padnej argument?JKD neni o tom byt jako BL, JKD je o tom byt sam sebou, coz napr. tento chlapec jaksi vubec nepochopil:
http://youtube.com/watch?v=VAMHkCq5NQc
Podle nej je JKD zajiste o jednostranem bocnim postoji a o hacich, ktery jsou efektivni leda tak prave do prazdna.A kdyz jsem mu napsal, ze je temer dokonalym imitatorem BL ve filmu, tak me oznacil za spam, pro dobrotu...
luen :
Nepodsunuj mi Inosanta ve spojeni s JKD, tento clovek me zajimal pouze do te doby, nez jsem shledl jeho "vyukova" videa, dekuji.
Kdyz nekdo zacne psat sve(mno ehm...) nazory s tim, ze to predklada jako fakt, tak se na me nezlob, ale to se proste ozvat musim.
player píše:luen : co kdyby ses nekdy podival do zrcadla?Ted nemyslim tu fyzickou stranku, ale tu vnitrni.Ja si dle tebe nabiham, ale ze ty si vzdycky prihrejes s velkou chuti tu svou omletou polivcicku na tema BL = prehypovany loser, to uz jaksi nevidime, ze?Jak jsem psal, kazdy sme holt nejaky, ale usetri me prosim te laskave tehle pokryteckejch kecu o nejake me uchylce.
player píše:RBR :
A tebe skutecne ani v nejmensim nenapadlo, ze se ten priskok da zapojit do kombinace?Je preci zrejme, ze pokavad budu od tebe stat 2-3m a takovymhle priskokem se te pokusim kopnout, tak ze s velkou pravdepodobnosti stacis couvnout.Ze tys nikdy nehral tekkena?:)
Proc bych se mel pohybovat stejne jako BL, muzes mi rict jeden jedinej padnej argument?JKD neni o tom byt jako BL, JKD je o tom byt sam sebou, coz napr. tento chlapec jaksi vubec nepochopil:
http://youtube.com/watch?v=VAMHkCq5NQc
Podle nej je JKD zajiste o jednostranem bocnim postoji a o hacich, ktery jsou efektivni leda tak prave do prazdna.A kdyz jsem mu napsal, ze je temer dokonalym imitatorem BL ve filmu, tak me oznacil za spam, pro dobrotu...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků