Wing Tsun video

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Wing Tsun video

Příspěvekod Anonymní » ned 01. srp, 2004 18:37

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo má VCD s Wing Tsun. Viděl jsem prodávat jen videokazety, v digitální podobě jsem objevil pouze jedno DVD se Sifu Heinrich Pfaff. Byl bych moc rád, kdyby mi někdo mohl poradit nebo nabídnout. Děkuji
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

DVD

Příspěvekod hellas » úte 03. srp, 2004 11:20

sem viděl ještě s Gutierrezem, ale to nedoporučuju, moc se mě to nelíbilo je WT combat, jinak je Lat Sao a Chi sao1, to je dobrý a něco s Leung Tingem, ale to sem neviděl. Ten Hainrich, dá se to někde stáhnout?
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 03. srp, 2004 12:53

Ahoj, to já mam docela prehled co IWTO(EWTO) vydalo, jenže všechno je na videokazetě. Bohužel na stáhnutí jsem to nikde nenašel. Zajímalo mě jestli to někdo nepřevedl do .avi nebo .mpg atd. Rád bych to sehnal na cd..

Authentic WingTsun KungFu - Großmeister Leung Ting
Die Kontrolle des Aggressors - mit WingTsun und Escrima
Die Kunst der Selbstverteidigung - WingTsun und Escrima in Aktion!
Dynamic WingTsun - Großmeister Leung Ting
Greifen oder Schlagen? - Auf diesem Video demonstrieren..
Leung Ting WingTsun
WingTsun – Chi Sao 1 - Sifu Victor Gutierrez
WingTsun – Chi Sao 2 - Sifu Victor Gutierrez
WingTsun – Highlights - The Best Of EWTO in London
WingTsun – Kampfanwendungen - Sifu Victor Gutierrez
WingTsun – Street Shock! 1 - Sifu Victor Gutierrez
WingTsun – Street Shock! 2 - Sifu Victor Gutierrez
WingTsun Impressionen - Heinrich Pfaff
WingTsun – Anti Grappling - Sifu Victor Gutierrez
WT-Lat Sao - Sifu Victor Gutierrez

tohle je to co se v současné době prodává
jeste jsem viděl pár videí, ale nazev jsem si nezapamal
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » úte 03. srp, 2004 12:56

napiš mě kdyžtak na BBrno@seznam.cz
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. srp, 2004 0:29

já bych upsal duši za video ze souboje boztepe vs. cheung
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

..

Příspěvekod hellas » čtv 05. srp, 2004 6:56

Amater píše:já bych upsal duši za video ze souboje boztepe vs. cheung

proč, tam pomalu není nic k vidění :)
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 05. srp, 2004 11:34

no, ale zase je to lepší, než ten slavnej souboj v macau :wink: kdyby k tomu ještě někdo napsal komentář, třeba jak William pohlcuje údery, nebo do kterýho bodu ho Emin bije, byl by to trhák :D
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. srp, 2004 16:14

Viděl jsem taky souboj mezi WT školou a WC školou, který ovšem byl zdokumentován poměrně kvalitně. Jednolo se o hájení pověsti WT a Leung Tinga. Myslím, že se to stalo v Německu a jednalo se o nějaké pomluvy které rozšiřoval Si-fu WC školy, jeho trénink proto navštívila škola WT a celou svoji návštěvu natočili. V zásadě to dopadlo tak, že WC si-fu dostal jednoduchýma technikama pěkně do těla zamkl se v kanceláři a zavolat policii. Během souboje obou Si-fu lide z WC stylu zasahovali i slzným plynem, aby svého mistra zachranili. Záci z WT se snažili k oběma bojujícím mistrům nikoho nepustit, ale ... Každopádně jsem zapoměl jména, takže pokud si někdo vzpomene nebo přidá odkaz budu rád :-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. srp, 2004 16:32

Ahoj,
no jestli myslis souboj Blech versus Giese tak bud jsme oba koukali na jine video anebo tlachas nesmysli!! Souboj na webu neni a asi ani nebude, ja ho sice mam, ale grabovat ho nehodlam ( moc prace )mozna jestli YiWan to nemam v nejak divx. formatu. Pro tvoji informaci Giese ani jednou Blecha netrefil natoz, aby ho sundal....z videa, co mam doma je to jasne patrne...
Z Ely jiz nemam nic spolecneho, ale tyhle kecy lidi kteri o tom nic nevedi me lezou silne na nervy.
Nebo jestli mas na mysli Kaufeberg... ( ale tam tusim dostalo WT na...)No v Nemecku bylo techle souboju jen par....Nicmene to probihalo jako souboj Boztepe versus Cheung....a to o nicem nesvedci...Pravda by se ukazala v kleci a tohle je o nicem...
Dave
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. srp, 2004 17:32

Ahoj Dave, všimni si, že já ve svém příspěvku nic nehodnotil, nikoho neporovnával. Netahej sem prosímtě tyhle trapný debaty o tom čí škola (kungfu) je lepší. Ani jsem neřikal, že tohle video o nečem svědčí nebo že někdo někoho sundal. ®ádnou školu nepomlouvám a je mi jedno co kdo cvičí.

Mluvil jsem jen věcně o čem to video je. Dík za připomenutí, bylo to ze zápasu Blech versus Giese. Musím řict že to bylo docela zábavný a pokud jsi to viděl tak musíš sám uznat, že Blech se nezmohl na nic a Giese ho trefil několikrát a dokonce ho i několikrát kopnul low-kickem. Nehodnotím styl, jen říkám co jsem viděl (pro jistotu to znovu připomínám)

Proč jsem o tom vůbec mluvil - zajímalo mě jestli si někdo vzpomene na oba aktéry a dále zda někdo nezná více odkazů na Wing Tsun filmy. Pokud se to někoho dotklo, nebylo to mým úmyslem, vím, že plno lidem je tu WT trnem v oku, bohužel.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. srp, 2004 17:46

dodatek : Spíš mě zajímají výukové nebo inspirační videa. Některé z těch co jsem uváděl výše nebo i jiné ale s tématikou WT. Pokud Yiwan nějaká má budu rád pokud se mi ozve..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. srp, 2004 21:56

no mně ten odkaz nefunguje, nemáte jinej .)?

mně jde hlavně o to že jsem to ještě neviděl a nemůžu to video nikde sehnat .)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 06. srp, 2004 6:45

For David: Nemyslim, ze by jsme nekde hodnotil, co je lepsi. Znam dost lidi kteri jsou dobri ve WT a take dost kteri cvic WCH a nestoji za nic ( mel by jsi si uvedomit ze WT/VT/WCH jsou jedno umeni....). Nicmene si stojim za tim, ze Blecha nijak ucine netrefil a dokonce je slyset jak Giese krici "nemuzu ho dostat" asi mame kazdy jine video ze....Me se jednalo o to, aby byly poskytovany objektivni informace nic jineho. Jestli se te dotkla moje kritika tak se omlouvam.
Yat pai....
Dave
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 06. srp, 2004 7:05

Dave, přesně tak, proto jsem nechtěl aby se tady rozputala nějaká neplodná diskuze na téma WT x WCh. Měl jsem prve dojem, že se to snažíš vyprovokovat. ©patně jsem tě pochopil. Myslím ale, že video jsme viděli stejné. Blech celou dobu utíkal a schovával se za svoje žáky, přesto ale inkasoval několik ran, které ho ale nesundali na zem. Nakonec se zamknul ve své kanceláři. Myslím, že jsme koukali na to samé, ale každý jinýma očima, ty jsi tenkrát asi fandil spíš Blechovi. Chtěl bych se tě zeptat, cvičíš ještě WT/VT/WCh/WC/WTz ? Proč jsi vlastně odešel z ELYW... mělo to souvislost s tréninkem nebo samatnou školou? Zajímalo by mě jak se trénuje jinde.. Za kritiku se nemusíš omlouvat..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...