ukropcany píše:Snažím sa nepriberať...
zober to z tej lepsej stranky. ked niekoho v zapase privalis, mozes mu ublizit bez vacsej namahy...
Moderátor: pm
lubbione píše:ukropcany píše:4LubioneCica - som 180/95/32 idiot... chceš aj bližší popis? Mám tu občas aj prezívku tarzan...
nie si nejaky tazky na svoju vysku???
TongPo píše:lubbione píše:ukropcany píše:4LubioneCica - som 180/95/32 idiot... chceš aj bližší popis? Mám tu občas aj prezívku tarzan...
nie si nejaky tazky na svoju vysku???
Dosud jsem se držel stranou, ale teď to ta drzá holka fakt přehnala...![]()
Hele lubbione - teď vážně: Tenhle člověk, jistý Fedor Emelianenko, je jedním z nejlepších ultimátních zápasníků současnosti. Při výšce 183 cm váží cca 107 kg... Nezdá se ti na tu jeho výšku nějak těžký? Možná bys mu mohla něco poradit...
vieš aký je rozdiel medzi sumom a thai boxerom???![]()
![]()
PS: Jestli to není tajemství - kolik je ti let? Už snad jen to tě může zachránit...
Dmitry píše:Ahoj lide,
myslím že už je čas zavírat tu téma, a chci poděkovat všem kdo tu něco psal.
lubbione , ukropcany - dík za offtopiky, díky vám moje téma byla v špičkách a můj blog měl navštěvy
![]()
luen , roza - určitě se setkáme, doufám že najdeme čas na šálek kávy, máme co probrát![]()
Moc mě těšilo seznámit se z vámi a uslyšet vaši názory.
A už můžete mrknout na můj další post
----Hele vim toho spoustu jak legndy tak dejiny naseho stilu ale promin.Rekni mne jedinny duvod proc bych to mnel rikat prave tobe.zeptej se sveho sifu.lubbione píše:mnich píše:Vidim ze se zde probira historye wing chun.presneji jeji vznik.Pravdu ma Luen v tom ze tahle vseobecne znama legenda o rvaci Wongovy a Yim Wing Chun je novinarska story kterou si vymislel Yp Manuv kamarad Lee Man,A ta to story mnela slouzit jako reklama pri otevreni jiz druhe takove to verejne skoly Wing Chun{do te doby se tento stil cvicil doma}.Casto se zminuje jeptiska Ng Mui a nektri ucitele W.T svou skolu prezentuji jako dedictvi mnisky Ng Mui.Ale i to je dost zavadejici tvrzeni nebot Ng Mui maji mezi svimy predky skoly Hung ga a skola Bileho Jeraba.Legend ohledne jmena Wing Chun je spousty jestli jsou pravdive ci smyslene kdo vi?Prvnim dolozenym mistrem naseho stilu byl Lee Man Mao herec z rudejch dzunek,clen bratrstva malejch savli,a pozdeji jeden z vudcu povstani rudych satku za opiovych valek.Ale to uz je jina historye. s pozdravem Ata ze skoly I,Rzounka
zaujimavo pises...poznas nejake legendy?
Stary pan,záliba v napodobováni pohybu 5 zvirat,zizala,ptakopysk,osel,sysel a buhvi co jeste,dlouhej seznam mrtvejch dedku ,dve facky a brejle na zemi...
///////////Promin ale mne to Wing Chun ani trochu nepripomina.Myslim si ze zde jsou videt vlivy nejakejch mistnich stilu se kterymy to zde Yuen Chay Wanovy zaci pomichali.Ve Fatsanu jsem mistry kteri jdou v liniy mistra Yuen Chay Wana videl a zadny zviratka necvicily.Nic mene jestli to tem Vietnamcum funguje proc ne.Vo Yuen Chay Wanovy znam spoustu historek proc odesl do Vietnamu a proc je ten Wing Chun v podani Vietnamcu tak vyrazne jinej,ale nechci zde delat mezi skolamy zlou krev.Dulezite je jestli je tento stil silny dnes?Coz ja nevim a ani mne to nezajima.Kecy Facka Bryle na zem?Se mne moc neliby uvedomte si ze je to starej chlap a BU cvicil kdyz mnozi zvas jeste nebyli na svete.A na dedu to je vykon.To ze se to mne osobne nelibi je vec jina.Vranovsky píše:http://cz.youtube.com/watch?v=oJWY9PEO0Lc&feature=related
Kolegové mám dotaz-nevíte někdo co je toto za sestavu???Je jasné že je to Wing Chun,ale nevim jaký.Koukal sem na klipy toho Vietnamského Wing Chun Kung Fu na který sem dal odkaz Dmitry a narazil sem tam na tohle???Vypadá to spíš jako nějaký Tygr či co.Pěkné
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků