2martinYT: a me opet a opet udivuje, jak nekdo dokaze z nekolika vcelku jednoduchych vet dojit k zaverum, ktere jsi popsal ve svem prispevku.
- Nikdo nezpochybnoval potrebu vycviku policie
- Nikdo nerikal, ze je to jen o bouchani...zvlast u policie ne.
- Videl jsem ten system a opet rikam, ze ackoliv viditelne cerpali od lidi jako je Blauer, Sammy Franco, Vasiljev, KFM, apod. , nezaslechnul jsem tam ani jednou neco jako" tohle jsme prevzali od XY" . Vse je prezentovano jako "nas system".
- Pokud je znas, zeptej se jich, jak Bittner a spol odpovedeli na otazku: "Kde jste nacerpal znalosti o praci z policie, kdyz se citite na to tu ted o tom ucit? Jake mate zkusenosti? Kolik mate odslouzeno? Kde? Vy konkretne" Tento dotaz skutecne padnul pri jejich demonstracni ukazce...a pochopis, proc jsem napsal, ze bych nechtel byt policistou, ktery by byl donucen vyuzit jejich "jedinecny" system.
Ale pokud si myslis, ze ti to vyhovuje, tvoje vec. Ja se nastesti do sluzebniho pomeru nechystam a IMHO toto neni dobry system ( a to NEznamena, ze system, ktery se ucim ja, je lepsi. NEZNAMENA). Uz proto, ze to uci civilista a ne "ostrileny" policista. Asi budu prednaset biofyziku na univerzite, protoze k nam do oddilu take chodi jeden biofyzik. Chapes, kam tim mirim?
chytrolin Jarda