Bujinkan

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 18:00

TongPo píše:
Datenshi píše:sakra, takže jsem sem včera psal? omlouvám se tedy všem a za všechno co jsem tu včera plácl, brácha se stal v brzkých raních hodinách šťastným otcem a tak jsme ehm...zapíjeli, proto nemuseli mé přízpěvky dávat smysl....

Á, další trapnej pokus o zdůvodnění několika diskuzních "kotrmelců"... Obrázek Co přijde pak? ®e jsi to psal zhypnotizovanej ufony? :roll: :evil:

Datenshi píše:mě zase napadá označení pro tebe ukecaný idiot co má plnou hubu keců o věcech o kterých ví hovno a o těch co nemůže nijak dokázat, jestli jsou vážně veškeré tvé zkušenosti z videa na youtub, tak raději drž pusu zavřenou

Jak prosím? Ukecaný idiot? :evil: No - tohle bys mi asi do očí neřekl, že? Hele ty virtuální hrdino - průměrně zkušenej člověk z funkčních BU / BS pozná i z videa, když "něco" nehraje. A já se s menšíma přestávkama pohybuju v týhle oblasti už víc jak 25 let. A jak seš na tom ty? Jak dlouho cvičíš bujinkan? Seš schopnej dokázat jeho funkčnost, kterou tady tak obhajuješ, ve cvičným souboji osobně, nebo se budeš jen schovávat za jména rozličných "mistrů"? Nejdřív tu píšeš, jak ti na Ukropa bude stačit jeden úder na solar, když pak zjistíš, co je Ukrop zač, tak tě manželka nepustí a teď by sis na něj sice troufnul, ale se zbraní... :x A jaká zbraň by to měla bejt? Každopádně ať je bujikan ohledně funkčnosti jakejkoliv - bezpáteřní sliz jako ty dělá tý partě lidí co ho cvičí výbornou reklamu... :?

ah, to jsem dopadl, morálně mě poučuje někdo jako ty, kdo není schopen připustit, že kvalitní mohou být i jiné BU než to jeho, co se toho dokázání, když ti nebude vadit, že budu použíat plnou škálu toho co mě naučili, jsem ochoten jeho funkčnost klidně dokázat, problém je, že vy to neuznáta, protože plná škála zahrnuje i použití zbraní a "podvádění"
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 18:08

hele, já bych to už uzavřel, připouštím, že jsem plácl pár pěknejch kravin a párkrát se slušně sekl (od toho sparringu necouvu tak pozor jen se snažím udělat vstřícnej krok), jako třeba s oním thaiboxerem, prostě jsem nečekal že se tu najde někdo takovej, co už, na druhou stranu, vy by jste neměli člověka obvyňovat ze lži a podobně, když o něm nevíte vůbec nic to za prvé a za druhé, říct, že se v oblasti BU pohybuji dvacet let, a proto vím, že je to a to k ničemu, jen proto, že jejich sensei předvádí na tréningu pohyby zpomaleně, aby si je mohli žáci prohlédnout a pochopit se mi zdá jako jasný důkaz toho, že nejsem jediný, kdo se tu rozvášnil a začal zklouzávat někam do pryč, rozdíl patrně je v tom, že mě naučili přijmout své chyby a poučit se z nich, zajímalo by mě, jestli to dokážete taky
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 18:34

ukropcany píše:Jééééééééj... kým som vybavil nové firemné priestory, kopa sa tu toho udiala... :lol: Páni, serme naňho, ak vydrží do jesene, bude sa môcť predviesť (toto zo slušnosti, ja viem že nepríde 8) )... Ja sa na to budem v každom prípade veľmi tešiť, rád si to pozriem, ako tie techniky predvádzané pomaly budú vyzerať v plnej rýchlosti a rád sa tomu pokusu odovzdám... už sa fakt teším, ako po tých kolenách bude nindža miznúť v dyme... :twisted:

hmmm, když se naštvu, děláte ze sebe hlupáky, když ze sebe dělám hlupáka, abych s vámi byl jak se říká na stejným levlu, děláte ze sebe hlupáky, když to skusím se vstekem, děláte ze sebe hlupáky, když to zkusím po dobrém, s klidem, děláte ze sebe hlupáky, já už vážně nevím co s váma, za prvé, mohl bys říct přesněji do čeho mám vydržet? za druhé, abys viděl ony nechniky v rychlosti, nemusíš na nic čekat, můžeš si to najít i na youtub, je tam, nebo tam alespoň byla spousta videí, na kterých bylo i něco jiného, než video na kterém sensei techniku předváděl svím žákům, a za poslední, už jsem myslím psal, že já NEJSEM ninja, nikdy jsem nic takového netvrdil, netvrdím a tvrdit nebudu a už vůbec nejsem schopen z ničeho vytvořit oblak kouře a zmizet v něm, tak si prosím odpust své sarkastické poznámky, nebo zase stratím svůj pracně budovaný klid a začnu psát věci ze kterých bude blbě i mě

hmmm, tak třeba tady jsem něco namátkou našel, není to sice žádnej sparring, je to jen další tréning, takže tam neteče krev, čili budete zklamaní, ale co se dá dělat, alespoň něco: http://www.youtube.com/watch?v=N0jOMc9R4Ak&feature=PlayList&p=605788212355D08E&index=0

PS: prosím dejte sem videa z vašeho tréningu, chtěl bych vidět jak se trénují ta "zprávná" a v reálu "plně funkční" BU a BS
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » pon 23. bře, 2009 18:45

Datenshi píše:stratím svůj pracně budovaný klid a začnu psát věci ze kterých bude blbě i mě]

Tak takový kalibr si neumím představit :roll:

Vážení, je na čase si chlapsky přiznat (platí i pro dámy), že jsme zase naletěli. Borec z nás má pr*el, jak mu na ty jeho hlody reagujeme. ®ádný bujinkan, žádné smrdící techniky...
Zadarmo nikomu psychoterapeuta dělat nebudu :evil:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 18:54

graver píše:
Datenshi píše:stratím svůj pracně budovaný klid a začnu psát věci ze kterých bude blbě i mě]

Tak takový kalibr si neumím představit :roll:

Vážení, je na čase si chlapsky přiznat (platí i pro dámy), že jsme zase naletěli. Borec z nás má pr*el, jak mu na ty jeho hlody reagujeme. ®ádný bujinkan, žádné smrdící techniky...
Zadarmo nikomu psychoterapeuta dělat nebudu :evil:

zase mě obvyňuješ z něčeho co nemůžeš dokázat? co se stalo s tvím klidem a sebeovládáním smím-li se zeptat? Co se věcí ze kterých je i mě blbě týče, je to většina toho co jsem tu napsal, to klidně otevřeně přiznám, většinu toho jsem psal naštvaný a bez přemýšlení, což se mi pravda stává jen zřídka, ale stává, i to jsem ochoten přiznat. Co se toho že jste naletěli, ehm, nestalo se nic co by jste nevyprovokovali, srandu z vás opravdu nemám, to mi budeš muset věřit. A smrtící techniky? Ehm, od zlomených prstů jsme se dostali vaší fantasií zkutečně daleko což? ale za to já opravdu nemůžu, to je vaše vina, já jen dávám podněty a vaše fantasie pracuje jak vidím, ale jak říkám vaše vina že čtete něco co nebylo napsáno. Jestli jsem vás tak vytočil, že nejste schopni reagovat jinak než nepodloženými obvyněnímy, tak sem psát přestanu, abych byl upřímný, raději strávím zbytek života tréningem "nefunkčního" BU, než pěti minutami psaním sem, jen jsem doufal, že se mi podaří vás přesvědčit, očividně to však byla ztráta času.

PS: vážně bych rád viděl ty videa abych se poučil
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 18:56

ukropcany píše:ad hlupáci - to je súčasť našej psychoterapie pre Teba... :D

ad náš tréning - no ja som sem nejaké videá so sebou sem dával :D

ad jeseň - na jeseň sa bude konať 4. ročník stretnutia bu.cz, takže to je ten čas a to miesto, kde môžeš predviesť svoje fighting skills osobne a rovnako tak posúdiť tie naše...

ad to posledné video - ozaj mi to nič nehovorí, light kontakt netrénujeme... :roll:

to první: ah tak to jsem vám tedy vděčný za extrémní tréning sebeovládání, slibuji že se z toho poučím a ty hlupáky beru pochopitelně zpět,
to druhé: dej to sem prosím ještě jednou, strašně rád bych se poučil
to třetí: tos mi toho teda řekl, vážně strašně výstižné, jen jsi zapoměl kdy, kde a jak se ponáme
to čtvré: já taky neříkal, že to bude full kontakt, jen že je to o trošku lepší než když sensei předvádí techniku zpomaleně, aby si ji žáci prohlédli
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » pon 23. bře, 2009 19:13

Datenshi píše:zase mě obvyňuješ z něčeho co nemůžeš dokázat?

Správně - dokazuješ to totiž za mě.
Datenshi píše:co se stalo s tvím klidem a sebeovládáním?

Tyto mé atributy šly zvracet do díry, když byly konfrontovány s tvou gramatickou impotencí. Ty tady snad necháváš exhibovat nejen syna, ale i vnuka v prenatálním stádiu.
Datenshi píše:většinu toho jsem psal naštvaný

Aha, a co se stalo s *tvým* sebeovládáním? Klídek, řečnická otázka...
Datenshi píše:a bez přemýšlení, což se mi pravda stává jen zřídka
- Datenshi, frekvence 412x za minutu se skutečně vymyká i té nejtolerantnější definici pojmu "zřídka"
Datenshi píše:srandu z vás opravdu nemám
- považoval bys za urážku, kdybych řekl, že opačně to neplatí?
Datenshi píše:raději strávím zbytek života tréningem "nefunkčního" BU, než pěti minutami psaním sem
- a tohle rozhodnutí padlo přesně kdy, že to doposud nebylo poznat?

Ale nenech se otrávit a piš dál - tvá technika je opravdu smrtící :wink:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 19:15

ukropcany píše:ad video - dal som to už pred časom preč... ale neboj, pred 4. ročníkom sem zase niečo aktuálne šupnem, ranařovi na motiváciu... (ranařa ešte nepoznáš)

ad jeseň - no to preto, lebo ani miesto, ani čas ešte nie je... preto som písal, že "keď vydržíš"... niekedy v auguste sa to ešte len pomaly začne riešiť...

ad nasadenie - aha... no tak potom prepáč, v mojom ponímaní v tom totiž nie je žiadny rozdiel... jedno aj druhé je hrozne pomalé... ja za 4 sekundy nakopem na lapách 10 roundkickov, alebo udriem 20 úderov, takže... 8)

to první: hmmmm ale já myslel, že mě máte jen za cvoka co si rád hraje a provokuje a že se prostě sbalím a pudu, takže preventivně, rád bych to tu měl

to druhé: aha, tak to pak jo

to třetí: oh, tak tos mi vyrazil dech, nečekal jsem že jsi až tak dobrý (bez ironie, nebo sarkazmu, nemám ve zvyku dělat si z lidí srandu) jenže, upřímně, k čemu ti to bude, když si tě prostě nepustím k tělu? mám k tomu pár zajímavích hraček: lano...řetěz...hůl...kopí...sůl v očích taky pomáhá...možná bych vyštrachal i meč, nebo pálku, ale to bych tě už asi urazil co, přece jen, kdo dneska na tebe půjde na ulici se zbraní viď? dneska jsou lidi tak milí, že se ti ukloní, pozdraví tě a počkají, až k nim přijdeš a nasázíš jim pár ran na hubu, já totiž zapoměl, že žijeme v době kdy platí morální hodnoty a nikdo tě nekope do rozkroku. (tak tohle, tohle už je sarkazmus)
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 19:22

graver píše:
Datenshi píše:zase mě obvyňuješ z něčeho co nemůžeš dokázat?

Správně - dokazuješ to totiž za mě.
Datenshi píše:co se stalo s tvím klidem a sebeovládáním?

Tyto mé atributy šly zvracet do díry, když byly konfrontovány s tvou gramatickou impotencí. Ty tady snad necháváš exhibovat nejen syna, ale i vnuka v prenatálním stádiu.
Datenshi píše:většinu toho jsem psal naštvaný

Aha, a co se stalo s *tvým* sebeovládáním? Klídek, řečnická otázka...
Datenshi píše:a bez přemýšlení, což se mi pravda stává jen zřídka
- Datenshi, frekvence 412x za minutu se skutečně vymyká i té nejtolerantnější definici pojmu "zřídka"
Datenshi píše:srandu z vás opravdu nemám
- považoval bys za urážku, kdybych řekl, že opačně to neplatí?
Datenshi píše:raději strávím zbytek života tréningem "nefunkčního" BU, než pěti minutami psaním sem
- a tohle rozhodnutí padlo přesně kdy, že to doposud nebylo poznat?

Ale nenech se otrávit a piš dál - tvá technika je opravdu smrtící :wink:

ach, jaká dokonalá oduševnělost a inteligence doslova pryští z toho co tu píšeš (hmmmm, z týhle věty je my vážně na blití)
ehm, já něco za tebe dokazuju? vážně? mno asi máš pravdu, pár kravin jsem tu napsal, to je vážně pravda, budiž jdeme dál,

hmmm číslo dvě, má gramatická impotence, inu co na to říct? snad jen to, že gramatika a klávesnice nikdy nepatřili k věcem, které bych zrovna miloval, ale což, každý máme své chyby jak dokazje tvůj přízpěvek

co se stalo s mím sebeovládáním? nejdřív jen kroutilo hlavou, pak zvracelo a nakonec se šlo do kůlny zastřelit, neboť nevydrželo přímou konfrontaci s tvou arogancí a blbostí

inu, pro tebe jem ochoten udělat vyjímku a naštvat se kdykoliv, co bych neudělal pro to abys měl radost, mimochodem, tvé logické uvažování a matematické schopnosti jsou na tom patrně ještě hůře než má gramatika že?

ne, neurazím se, máž na to právo, přece jen, lhal jsem ti

tohle rozhodnutí padlo před chvíli

nápodobně, při čtení tvích přízpěvků jsem už dvakrát málem dostal infarkt způsobený záchvatem smíchu
:wink:
PS: podívej se na datum toho přízpěvku se synem, snad ti to vyjasní pár věcí, jestli ne, vyjasní to spoustu věcí mě
Naposledy upravil Datenshi dne pon 23. bře, 2009 19:26, celkově upraveno 1
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 19:24

ukropcany píše:P.S. Keď chceš vedieť čomu hovorím rýchlosť, tak si pozri tu http://www.youtube.com/watch?v=vkhUn6I07ZI od 55. sekundy... :twisted:

hmmmm, tak to je rychlost, to uznávám, proti němu bych patrně dostal klepec dřív než bych se stihl rozkoukat
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » pon 23. bře, 2009 19:26

Datenshi píše:mám k tomu pár zajímavích hraček: lano...řetěz...hůl...kopí...

A všechno to taháš sebou, že? Kam to dáváš, když jsi v plavkách?
Datenshi píše:sůl v očích taky pomáhá...

Tak se vzájemně osolte...
Ne, já už nemůžu, tohle jsou fakt smrtící techniky. Omlouvám se všem, že z toho mám jako úplná BUlama prdel, ale tohle už s BU nesouvisí, to je prostě hardcore.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 19:41

graver píše:
Datenshi píše:mám k tomu pár zajímavích hraček: lano...řetěz...hůl...kopí...

A všechno to taháš sebou, že? Kam to dáváš, když jsi v plavkách?
Datenshi píše:sůl v očích taky pomáhá...

Tak se vzájemně osolte...
Ne, já už nemůžu, tohle jsou fakt smrtící techniky. Omlouvám se všem, že z toho mám jako úplná BUlama prdel, ale tohle už s BU nesouvisí, to je prostě hardcore.

proč bych to tahal neustále s sebou? bože, mám dojem, že je ti patnáct a tvá paměť sahá tak deset sekund na zad. To co jsem psal se týkalo případného předem domluveného sparringu mě a někoho, kdo mě fizicky silně převyšuje, jako je třeba trénovaný thaiboxer, pochopitelně, že s sebou běžně netahám zbraně, to by mohlo dojít i někomu tak zabedněnému jako jsi ty.

hmmmm, zase to děláš, bože, zdá se že tvá arogance nezná mezí, rád bych tě viděl jak s někým bojuješ s očima plnýma soly, mouky, písku nebo něčeho podnébného. Mě říkáš lama a přitom se sám chováš, jako neschopný namyšlený idi.. tobě to stále ještě nedochází? mi nejsem judo, box, nebo něco podobného, mi se navzájem neukláníme a nebojujeme podle pravidel, mi nebojujeme na čas, ani na přesně ohraničeném místě bez teréních nerovností nebo překážek, tak to prostě je a tečka.
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » pon 23. bře, 2009 20:02

Datenshi píše:To co jsem psal se týkalo případného předem domluveného sparringu mě a někoho, kdo mě fizicky silně převyšuje, jako je třeba trénovaný thaiboxer.

Aha, rozumím, ty si ten vercajk vezmeš jen na předem domluvený sparring (který n.b. neděláš). Včetně té soli, jo? Tak to se omlouvám za nepochopení - to víš, co můžeš čekat od retarda, který dostal občanku až po čtyřicítce.
Datenshi píše:Mě říkáš lama

"že z toho mám jako úplná BUlama prdel" je to, co říkám. ®e neumíš psát, jsem si všiml dávno, že neumíš číst až teď.

No, dost bylo zábavy, je čas na práci.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » pon 23. bře, 2009 20:29

V bohatě stačí lano a trojzubec, pak ho dostaneš:) a nezapomeň ten trojzubec pomazat nějakou žiravinou ať to má grády:P

PS: pravidla jsou jasná, kdo první umře, prohrál...
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pon 23. bře, 2009 20:45

Tak tohleto je fakt masakr.
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » pon 23. bře, 2009 21:06

Datenshi: No tak to je masakr, přistoupit na sparing jen s tim, že si s sebou vezmu zbrojnici, abych měl šanci. Myslim, že v tom případě by dost lidí tady zvesela vyzvalo celý tvoje dojo a pak ho postřílelo třeba kalachem :roll: :lol:
A řikáte to taky lidem, co k vám přijdou trénovat, že proti člověku, co není totální chuj musí mít po tréninku Bujinkanu aspoň nůž, aby měli šanci se ubránit? A pro jistotu ještě solničku :lol:

A už by ses moh rozhodnout jestli sem teda psát budeš nebo ne, tvůj vnitřní boj je sice zábavnej, ale pomalu ztrácí zajímavost, jak s epořád opakuje :wink:
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » pon 23. bře, 2009 21:12

Uff.Jak začít.Praktikanti některých bojových umění se hrozně čertí, když jim někdo sdělí,že se vlastně bojovat neučí a neumí.On boj se dá charakterizovat tak,že je to rychlé,dynamické,protivník klade odpor,je to fyzicky náročné,bolí to....
Pokud se někdo na tréninku věnuje technikám a jede je jak zpomalený film, tak se skutečně bojovat nenaučí.S ničím z těchto charakteristických věcí se totiž nesetká.
Datenshi,pokud se chceš hádat i nadále,dojeď,já ti to vysvětlím.Mám trapných 70kg.
S pískem nebo jiným bordelem v očích se bojuje blbě,ale jde to.Znám pár magorů,co si do ksichtu schválně stříkaj pepřák a fungujou dál.Esi spoléháš jen na ty špinavé techniky,máš to dost blbé.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Emiel » pon 23. bře, 2009 22:06

Juuuuu....
Tady to žije...

Pamatujete si mě? ;)
Kdyby ne, cca loni jsem byl na Datenshiho místě.

Nu, co na to říct. Zajímavá diskuze a jsem nyní rád, že neobhajuji já. :)

Po té době mám torchu překopané názory, stanoviska a všeobecný postoj k BU.

Takže
1) Bujinkan cvičím stále a líbí se mi... (Nádherné historické umění, dává mi hodně, cose náhledu na historické postupy týče)
2) Na příští rok se chystám na vysokou do Prahy a tam už mám vyhlídnuté místo na trénování, žel bohu, Bujinkan to není (Zde se to, co bych tak rád trénoval nevyskytuje)
3) Jen pokračujte, jsem zvědavý, kam ta hádka dojde :)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 23. bře, 2009 22:07

Datenshi píše:ah, to jsem dopadl, morálně mě poučuje někdo jako ty, kdo není schopen připustit, že kvalitní mohou být i jiné BU než to jeho, co se toho dokázání, když ti nebude vadit, že budu použíat plnou škálu toho co mě naučili, jsem ochoten jeho funkčnost klidně dokázat, problém je, že vy to neuznáta, protože plná škála zahrnuje i použití zbraní a "podvádění"

Tohle už není diskuze, to je křeč... :roll: Ale mám dobrou náladu a dostatečně silnej žaludek, takže v tom budu ještě chvíli pokračovat: Abych poznal hov*o, nemusím ho ochutnávat a šťourat se v něm prstem. Prostě kouknu a vidím :idea: Nepochybuju o tom, že existují opravdu funkční kvalitní BU, kterým se nevěnuju... Ale cvičenci bujinkanu zatím nepředvedli nic, co by opravňovalo bujinkan k "zařazení" do týhle kategorie... Jinak koukám, že to teď hraješ pro změnu tak, že by ses sparringu klidně zúčastnil, ale když nebude vadit, že budeš používat zbraně, "podvádění" a bla bla bla... Bujinkan neučí boj holýma rukama? Psal jsi, žes před bujinkanem dělal thaibox a nebyl jsi v něm loser, ale přešel jsi na bujinkan, protože je účinější... :lol: A teď potřebuješ na cvičence thaiboxu (kterej podle tebe není tak účinej, jako bujinkan) haldu zbraní? Ty náš malý "hrdino"... :lol: :roll:

Datenshi píše:...lano...řetěz...hůl...kopí...sůl v očích taky pomáhá...možná bych vyštrachal i meč, nebo pálku...

Jak řeší "účinný" bujinkan praktickou sebeobranu v dnešní době? Ty u sebe neustále nosíš něco z tebou u vedených zbraní? I v létě? :lol: Hůl, pálka, nebo dokonce meč a kopí? Nemám slov... :lol: :lol: :lol: Sem na fórum chodí dost lidí, kteří se věnují nějakému "zbraňovému" BU. Ale nikdo z nich tady nemachruje na ostatní, že je zvládne jedním úderem na solar a když pak dojde na lámání chleba, nezačnou se vykrucovat s tím, že se thaiboxerovi postaví pouze s mečem v brnění, ne s holýma rukama, jak machrovali na začátku. :evil: Teď mě napadá :idea: Mimo dnes již pravidelných podzimních setkání praktikantů "nezbraňových" stylů ze serveru www.bojovaumeni.cz (na které jsi srdečně zván :twisted: ) existují i pravidelná setkání "zbraňových" stylů... Možná by tě mohl některý z pravidelných účastníků pozvat, abys alespoň tam předvedl, jak to bujinkan umí se zbraněma, když sis při představě neozbrojenýho sparringu nadělal do kalhot... :twisted: No jo, no... Celý je to prostě o tom, jak si jeden virtuální "ninja - zabiják" Datenshi ukrojil o hodně větší krajíc, než zvládne sníst a teď zoufale kličkuje a hledá způsob, jak se vyhnout konfrontaci a dělá ze sebe pořád většího a většího k***** :roll:

PS: Klidně si na podzimní setkání bu.cz přivez nějaký klacíky, řetězy, lana a plnou kapsu soli... Rozsekám tě holýma rukama i tak, narozdíl od Ukropa trénuju i sebeobranu proti těmhle sarapatičkám. :twisted:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 23. bře, 2009 22:31

Emiel píše:...Bujinkan cvičím stále a líbí se mi... (Nádherné historické umění, dává mi hodně, cose náhledu na historické postupy týče)...

Na tenhle příspěvek nemůžu říct ani ň, prostě děláš to, co tě baví a přináší radost a neděláš ze sebe nepřemožitelnýho ninju - zabijáka... :wink: Ovšem jak tomu bylo loni už nevím - přiznej se dobrovolně! :lol:

PS: V Praze není bujinkan? Co tohle?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...