TongPo píše:Datenshi píše:sakra, takže jsem sem včera psal? omlouvám se tedy všem a za všechno co jsem tu včera plácl, brácha se stal v brzkých raních hodinách šťastným otcem a tak jsme ehm...zapíjeli, proto nemuseli mé přízpěvky dávat smysl....
Á, další trapnej pokus o zdůvodnění několika diskuzních "kotrmelců"...Co přijde pak? ®e jsi to psal zhypnotizovanej ufony?
![]()
Datenshi píše:mě zase napadá označení pro tebe ukecaný idiot co má plnou hubu keců o věcech o kterých ví hovno a o těch co nemůže nijak dokázat, jestli jsou vážně veškeré tvé zkušenosti z videa na youtub, tak raději drž pusu zavřenou
Jak prosím? Ukecaný idiot?No - tohle bys mi asi do očí neřekl, že? Hele ty virtuální hrdino - průměrně zkušenej člověk z funkčních BU / BS pozná i z videa, když "něco" nehraje. A já se s menšíma přestávkama pohybuju v týhle oblasti už víc jak 25 let. A jak seš na tom ty? Jak dlouho cvičíš bujinkan? Seš schopnej dokázat jeho funkčnost, kterou tady tak obhajuješ, ve cvičným souboji osobně, nebo se budeš jen schovávat za jména rozličných "mistrů"? Nejdřív tu píšeš, jak ti na Ukropa bude stačit jeden úder na solar, když pak zjistíš, co je Ukrop zač, tak tě manželka nepustí a teď by sis na něj sice troufnul, ale se zbraní...
A jaká zbraň by to měla bejt? Každopádně ať je bujikan ohledně funkčnosti jakejkoliv - bezpáteřní sliz jako ty dělá tý partě lidí co ho cvičí výbornou reklamu...
ah, to jsem dopadl, morálně mě poučuje někdo jako ty, kdo není schopen připustit, že kvalitní mohou být i jiné BU než to jeho, co se toho dokázání, když ti nebude vadit, že budu použíat plnou škálu toho co mě naučili, jsem ochoten jeho funkčnost klidně dokázat, problém je, že vy to neuznáta, protože plná škála zahrnuje i použití zbraní a "podvádění"