Jendis: Jasne ze to neni o tobe, myslel jsem to obecne. a ne, tolik nepozorny jsi zas urcite nebyl, ctu tenhle topic od zacatku, musim rict ze vse uz tu bylo receno. Argumenty techhle bujinkanistu, si myslim ze jsou na tomhle serveru vic nez zname, i z jinych topicu, jinych temat, nebo se pletu? Porad budou mlit svoje, mlzit, odkazovat se na ruzny predky, historii, a podobne blaboly.
Simargl: Cim jses starsi tim vic se zvysuje tvoje kvalifikace prispivat do diskuzi? To je smesny...Jasne, mozna tak vic zkusenosti(obecne, a to je ta chyba), a nadhled, ovsem to je tak vse a je to i zoufale malo coz dokazujes tady v tom topicu.. A mimichodem "chlapce"..ja se zatim nemam s cim smirovat, a zatim ani nemusim, to je ten rozdil. A vubec, kdo tu krici? Zareagoval tunekdo z vas chyraku na to co jsem psal o ,,svych" zkusenostech s bujinkanem

Ne, nezareagoval, proc asi..
Mimochodem, k te tve druhe reakci, reagoval jsem na Jendise, a byla to debata mezi mnou a jim, tak mi laskave se nesnaz rikat kam se mam nebo nemam vracet
Golom: Jak uz jsem psal...napsal jsem tu svoji ,,zkusenost" s bujinkanem a nikdo na ni nereagoval...a ted ji nemuzes ani najit? Hledej chytraku, nebudu ti to ani citovat ani kopirovat..hledej smudlo