... vs Bujinkan

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Jendis » stř 29. dub, 2009 11:02

simargl píše:
Jendis píše:
bych řekl,že spíše dle vrozených dispozic a toho,jak se o sebe stará....nebo ne??? :wink:

Dobre, mozna 6 let :-) Vem si zivotnost baletaku, baletek, gymnastu atd. Ti skacou po mekem drevu, na podiu, na zinenkach a z mnohem mensich vysek.

možná jo.....jsem si ale stopro jistej,že takovej Harapes to pořád dokáže velmi,velmi dobře. I když je "starej"..... :wink:
U nich je to o něčem jiném,než jen o skákání.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 11:03

cudles píše:Jendis: Vis co? Mne je uplne fuk do jaky kategorie me zaradis, mne to zily netrha. Mimochodem, doufam ze jsi pozorne cetl tenhle topic, to bys jinak asi zjistil, ze pokud davas argumenty jen ty, a ta druha strana pseudoargumenty, vlastne nic logickeho do diskuze, pak to asi tupci jsou :wink:

Tento topic je o bujinkanu, ne o rvani a osobnich urazkach. Vratme se prosim k tematu.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 29. dub, 2009 11:14

marcelo píše:......tak nejak mne to vychadza ,ked tak na to kukam,co vyna to guys??????

řekl bych,že na tom něco bude........
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 11:15

Jendis píše:možná jo.....jsem si ale stopro jistej,že takovej Harapes to pořád dokáže velmi,velmi dobře. I když je "starej"..... :wink:
U nich je to o něčem jiném,než jen o skákání.

Tak s tim Harapesem si nejsem jist, tusim ze je rad ze chodi, mel ted par operaci. Nutno uznat, ze se na spici udrzel neuveritelne dlouho.

Vzdycky je dobre, kdyz k tem zatezim kolenum dodas jiny typ zatezove aktivity. Bezci by treba meli stridat kolo a plavani, pak si i v 60 klidne strihnes maraton.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Golom » stř 29. dub, 2009 11:27

Cudles -
ať hledám, jak hledám....
ukaž mi prosím ty tvoje argumenty a protiargumenty. Zatím tady jen urážíš, ale to je možná podle tebe taky argument. :lol:
Golom
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod cudles » stř 29. dub, 2009 11:55

Jendis: Jasne ze to neni o tobe, myslel jsem to obecne. a ne, tolik nepozorny jsi zas urcite nebyl, ctu tenhle topic od zacatku, musim rict ze vse uz tu bylo receno. Argumenty techhle bujinkanistu, si myslim ze jsou na tomhle serveru vic nez zname, i z jinych topicu, jinych temat, nebo se pletu? Porad budou mlit svoje, mlzit, odkazovat se na ruzny predky, historii, a podobne blaboly.

Simargl: Cim jses starsi tim vic se zvysuje tvoje kvalifikace prispivat do diskuzi? To je smesny...Jasne, mozna tak vic zkusenosti(obecne, a to je ta chyba), a nadhled, ovsem to je tak vse a je to i zoufale malo coz dokazujes tady v tom topicu.. A mimichodem "chlapce"..ja se zatim nemam s cim smirovat, a zatim ani nemusim, to je ten rozdil. A vubec, kdo tu krici? Zareagoval tunekdo z vas chyraku na to co jsem psal o ,,svych" zkusenostech s bujinkanem :?: Ne, nezareagoval, proc asi..
Mimochodem, k te tve druhe reakci, reagoval jsem na Jendise, a byla to debata mezi mnou a jim, tak mi laskave se nesnaz rikat kam se mam nebo nemam vracet :wink:

Golom: Jak uz jsem psal...napsal jsem tu svoji ,,zkusenost" s bujinkanem a nikdo na ni nereagoval...a ted ji nemuzes ani najit? Hledej chytraku, nebudu ti to ani citovat ani kopirovat..hledej smudlo :roll:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 12:51

ukropcany píše:Chlapci bujinkaňáci - chceli ste diskutovať, tak diskutujte... nás "blbcov" si prosím nevšímajte a riešte si svoj bujinkan. Som veľmi zvedavý čo vydiskutujete...

My bychom si radi povidali, radi si vyslecheme jine nazory, ale porad tady nekdo krici, boucha do hrudi, nadava a spammuje.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 13:17

cudles píše:Jendis: Jasne ze to neni o tobe, myslel jsem to obecne. a ne, tolik nepozorny jsi zas urcite nebyl, ctu tenhle topic od zacatku, musim rict ze vse uz tu bylo receno. Argumenty techhle bujinkanistu, si myslim ze jsou na tomhle serveru vic nez zname, i z jinych topicu, jinych temat, nebo se pletu? Porad budou mlit svoje, mlzit, odkazovat se na ruzny predky, historii, a podobne blaboly.

Kdo nezna svou historii, popira sam sebe. Argumenty jsou porad stejne, tak jako jsou porad stejne proti"argumenty".

cudles píše:Simargl: Cim jses starsi tim vic se zvysuje tvoje kvalifikace prispivat do diskuzi? To je smesny...Jasne, mozna tak vic zkusenosti(obecne, a to je ta chyba), a nadhled, ovsem to je tak vse a je to i zoufale malo coz dokazujes tady v tom topicu.. A mimichodem "chlapce"..ja se zatim nemam s cim smirovat, a zatim ani nemusim, to je ten rozdil. A vubec, kdo tu krici? Zareagoval tunekdo z vas chyraku na to co jsem psal o ,,svych" zkusenostech s bujinkanem :?: Ne, nezareagoval, proc asi..
Mimochodem, k te tve druhe reakci, reagoval jsem na Jendise, a byla to debata mezi mnou a jim, tak mi laskave se nesnaz rikat kam se mam nebo nemam vracet :wink: .

Cti pozorne, je tam neco o senilite a tak trosku to byla urazka nekterych diskuznich serveru. Unika ti smysl pointy. Zklidni, vydechni, ponor se do hluboke meditace a precti si ta slova jeste jednou.

Cudles, tva zkusenost s bujinkanem zajiste mohla byt prinosna. Kdybys prosel sakki testem a pak rikal, ze je bujinkan blbost, budu te brat vazne. V bujinkanu jsi nic nedokazal, nevim co jsi dokazal ve svem BS. Musime se proto priklonit k nazoru nekoho, kdo tomu nejak rozumi a jehoz uroven v MMA se da dolozit. Proto kdyz ten, co v MMA neco umi a dokazal, rika: ok, bujinkan ma neco do sebe, je to neco jineho, neda se to s mma srovnavat, beru to jako nazor ke zvazeni.
Na tvou zkusenost nikdo neregoval, protoze je irelevantni, cudles je v tuto chvili prazdny nick a pojem. Prokaz, ze jsi neco dokazal v bujinkanu, prokaz ze jsi schopen porazit Jasona, aby se pojem cudles aspon trosku naplnil.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 29. dub, 2009 14:00

simargl píše:
NOKT píše:No to bude tím, že Bill a Jason jsou leví jak šavle... Nebo je to aspoň je to můj skromný názor vytvořený na základě celého cyklu Human Weapon. BTW na youtube je zápas Jasona a toho namakanýho borce z Fight Questu.

SPOILER ALERT:
Jason dostal na prdel :)

Kdyz si budu hrat na Ghekona: Neber si Jasona do huby kdyz mu nesahas ani po kotniky :-)
Doloz ze jsi sejmul nekoho na jeho urovni ci vyse, abys rikal, ze je levy jak savle.

Tak to je problém když nesoutěžím :)

Ale když kouknu například na mého oblíbeného MMAčkaře Jasona Millera, určitě uvidíš rozdíl v tom co oba dva dokážou.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 14:09

Nejak mi unika smysl toho, co jsi chtel rict tim, ze mas nekoho rad. Ja si na ghekona nechci hrat, ale neurazej cloveka, jehoz vysledku sam nedosahujes a ze to dela nejaky tvuj oblibenec do teto diskuze vubec neprispiva.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 29. dub, 2009 14:38

simargl píše:Nejak mi unika smysl toho, co jsi chtel rict tim, ze mas nekoho rad. Ja si na ghekona nechci hrat, ale neurazej cloveka, jehoz vysledku sam nedosahujes a ze to dela nejaky tvuj oblibenec do teto diskuze vubec neprispiva.

Promiň, ale některý ty techniky co tam dělaj znám nebo jsou dokonce z mého stylu a provedení většiny těch technik jse zkrátka pochybné. Ale co já o tom vím, že přece jen nezápasím v kleci ani jako amatér 8)
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 29. dub, 2009 14:46

simargl píše:porad tady nekdo ... spammuje

Jen technická (protože jsi tuším tento pojem nepoužil poprvé): zkus kouknout sem: http://cs.wikipedia.org/wiki/Spam
Pojem spam v diskusních fórech má poněkud jiný význam než ten, že sem někdo píše něco, co se ti nelíbí. Této diskuse se účastníš dobrovolně a s vědomím, co tě tu čeká. Něco jiného by bylo, kdyby tě někdo obtěžoval na tvé soukromé mailové adrese, ale tu jsi tu nezveřejnil (stejně jako nic dalšího o sobě), takže to asi není ten problém.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » stř 29. dub, 2009 15:08

Ok, presvedcil jsi mne ze se s tebou fakt nema smysl bavit, takze uz tady nic postovat nebudu, jen to slibene video - http://www.youtube.com/watch?v=sbaaIRF08kQ
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 15:11

Sypu si popel na hlavu, nebudu pouzivat slova v prenesenem vyznamu. :oops:
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod maxo » stř 29. dub, 2009 15:16

mna by fakt zaujimalo co by sem napisal ten simargl a jeho kaamoska golom. Ved ich nechajte dva, tri dni nech napisu nieco. Zatial len odpovedaju akoze a provokuju. Som si to teraz cele cital a ved oni nic nenapisali, len akoze reaguju na niektore prispevky. Cim je ten prispevok jednoduchsi a agresivnejsi tym radsej sa toho chytia a rozmazavaju to tu na dve strany. Ved su ako decka co revu, ze im davate hracku co nechcu, ale inu nemaju.

Inak k tomu serialu co tu bol spomenuty, ja nie som taky borec ako ukropcany, alebo pod. nezapasim, ale nieco o BS viem a chodim na treningy za kamosmi ktori robia MT a MMA si obcas buchnut. Prepac, ale brat vazne nieco ako ten TV serial o porovnani BU myslim ze to bezalo na spektre alebo kde. To je strasny trapas. Videl som asi 2-3 diely a normalne mi bolo trapne uz len pri pozerani sa na to. Ale je mi jasne, ze clovek co toto berie ako bernu mincu tak je fakt slepec v BU a odrbe ho kde kto.

A este nieco. Ak by si ty simargl s takou retorikou aku tu predvadzas hovoril na zivo so mnou, alebo s kymkolvek koho poznam tak ti bez cakania rozkope prdel. A to plati aj o kaaamoske golom. Takze to, ze ste vytocili prchkejsich sa vobec necudujem. Skor sa cudujem co motivuje jendisa :roll: pretoze ked som si to cital tak som si len tak sam pre seba asi 5x po precitani tvojich prispevkov povedal bozee to je neskutocny curak.

:twisted:
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 15:20

ghekon píše:Ok, presvedcil jsi mne ze se s tebou fakt nema smysl bavit, takze uz tady nic postovat nebudu, jen to slibene video - http://www.youtube.com/watch?v=sbaaIRF08kQ

Scott Morris nema s bujinkanem nic spolecneho a nikdy nemel, jeho ucitel to v bujinkanu nikam nedotahl a odpojil se od nej. Zalozil svou vlastni malou skolu ninjutsu, asi jako tady nejaky pan Polak, ktery si hraje na ninje a rika tomu nin-tsun-do:-D
Tohle neni relevantni video. Ale ocenuji snahu, opravdu.
Samozrejme ninjutsu se rika mnoha skolam, ale je jedna z hlavnich, Bujinkan pod vedenim soke Hatsumiho. Ale jsem si jist, ze nez jsi se do teto diskuze pustil, vedel jsi ze ne kazdy ninja musi byt z Bujinkanu. A v cem se Bujinkan od jinych skol lisi? Oficialne dolozenou tradici starou tisic let, tzn. tisicovkou let overenymi technikami :-)
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod simargl » stř 29. dub, 2009 15:48

maxo píše:Cim je ten prispevok jednoduchsi a agresivnejsi

A ze tu takovych bylo..jsem rad ze s tim nazorem nejsem sam... sorry, jen popichuji.

maxo píše:Inak k tomu serialu co tu bol spomenuty, ja nie som taky borec ako ukropcany, alebo pod. nezapasim, ale nieco o BS viem a chodim na treningy za kamosmi ktori robia MT a MMA si obcas buchnut. Prepac, ale brat vazne nieco ako ten TV serial o porovnani BU myslim ze to bezalo na spektre alebo kde. To je strasny trapas. Videl som asi 2-3 diely a normalne mi bolo trapne uz len pri pozerani sa na to. Ale je mi jasne, ze clovek co toto berie ako bernu mincu tak je fakt slepec v BU a odrbe ho kde kto.

To je takovy ten syndrom, jak chlapi s pivnim pupkem co stezi dobehnou salinu, na fotbale strasne nadavaji, ze to ten Cech vubec nevychytal, ze nic neumi atd.
Tady vubec nejde o ten trapny serial, ale o to ze MMA drevo dostalo klackem do hlavy pri hodne pretalskem postuchovani. Neslo o zadneho MMA machra, ale proti nemu taky nestal nikdo ze shihanu, ale obyc radovy clen bujinkanu. A jde o to, ze ten MMA klacek v klidu uzna, OK, ma to neco do sebe a protoze neco dokazal, nema potrebu rvat do sveta ze ti ostatni jsou tupe hlavy.

maxo píše:A este nieco. Ak by si ty simargl s takou retorikou aku tu predvadzas hovoril na zivo so mnou, alebo s kymkolvek koho poznam tak ti bez cakania rozkope prdel.

V klidu chlapce, v klidu. Ad A, vubec nevis co mam za sebou B, vubec nevis jak vypadam a ze nepatrim zrovna mezi drobecky a vzdycky mi stacilo abych se narovnal, aby se diskuze vratila do slusnych mezi. Jsou to druhotne informace. Ale v necem mi ten tvuj zapal pro vec chybi, to je pravda :-)
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod roza » stř 29. dub, 2009 16:01

simargl -
Áááá,výborně :o "A, vubec nevis co mam za sebou" - celou dobu se ti snažíme vysvětlit,že pro nás h...o,když tu obhajuješ takový šaškárny.

"B...vzdycky mi stacilo abych se narovnal, aby se diskuze vratila do slusnych mezi." - mezi ninjama?Nedivím se.

Přijď se jednou narovnat mezi nás......ááá,já zapoměl,věk a zranění.... :cry:
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Marrtin » stř 29. dub, 2009 16:10

Ahoj
Může mi někdo říct něco o týhle zkoušce.Prosil bych ty co o tom něco vědí
Díky
http://www.youtube.com/watch?v=QLvOZ1O96Jo
Marrtin
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NOKT » stř 29. dub, 2009 16:13

K tomu seriálu. Schválně jsem se podíval znovu. Určitě máš pravdu v tom, že to byl řadový člen... Ale určitě nebyli obyčejní když měli 13. a 15. dan v Bujinkanu.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně